vad tycker ni om ...

vad tycker ni om denna ?

home from city!

hej! har kommit hem från en ganska lång dag på stan! =D
det var helt okej, vi kom till stan 10 i 10. då gick vi & köpte jordgubbar till amanda. sen gick vi med henne till hennes kompisar. jag & simon gick vidare till h&m . sen kollade vi lite på forsränningen, vi gick runt överallt typ!  sen ville han & jag äta sushi. men det gjorde vi inte, vi gick och fikade istället. träffade jättemånga jag kännde, fast var inte så social. aja, köpte ett par chinos, 99:- kr på rean!   ett par beiga.
nu ska jag snart äta lite mat, sen kanske kolla brasa , kanske blir tunna ikväll.
nu ska jag lägga in lite bilder (a)  skriver absolut mer ikväll.
bajs att inte bloggtrafik funkaaaar :o
/ filippa ♥


mobilbilder-.-

valboooorg!

hejsan!  idag är det valborg ! =D 
jag har presic gått upp och fixat mej lite grann. ska ta bussen med mina syskon till stan lite senare! ska kolla forsränningen & träffa lite kompisar. jossan,emma,jesper & viktor!  kulkul (:   ska väl gå runt lite, åka hem ganska tidigt för att vara med familjen &så !    *gääääääääääääääääääsp*

vad ska alla göra idag då ?
/ filippa ♥

tack!

nu har jag ny header ! underbaaaar :)
tack kajsa, http://kajsapa.blogg.se
beök den underbara bloggen, läser du den en gång..
måste du fortsätta (a)
tack ♥

fortsätt fråga på frågestunden ↓

hej alla !  värsta besöksrekordet igår ! HELA 130 ST BESÖKTE MEJ!
big thanks kisses to u ! (:  

idag var det iallafall skola, men det var jättenajs idag. eller alla torsdagar är ju det. men dagen började med no , jag & binjo gjorde klart våran lilla bok. haha ! framsidan (y)  sen så hade vi håålaaa mamma kom med 2 cyklar vi fick låna av hennes jobbarkompis så vi kan cykla till träningen hedan efter. skööönt!  sen spelade vi fotboll, gusk mot vaksala ! känns nog som att gusk vann ganska stort där va ? ;)   sen så spelade vi lite basket, jag zaza felicia &  nour!   sen hade vi engelska :  bajsssss tråkigt =D   vi gjorde inte så mycket, lite övningar bah!  sen lunch, ganska gott!  sen cyklade jag iväg till fotbollen med edom & shida. på fotbollen gjorde vi inte så mycket , vi gjorde 1 övning eller 2 då. sen spelade vi match!  där mitt lag vann all time! ooooh, kaijan ägde ju målet. i slutet körde vi boll i nät , vilket jag inte vann på!  alla killar kollade så det var inte sådär jättekul att köra, men jag kom bland dom 5 bästa ! naaaajs.  sen livskunskap !   det var verkligen ett helvete! alla lekte apa, vi skulle ha vilka som skulle ha matjour, alla ville ju såklart  ?  men hur många tjejer fick ha då?  jo typ inga.. jag fick damp, vilket robin,dennis,daniel, & många andra också fick!  aja, skiten kom vi igenom ! sen vare om vad vi skulle sälja så vi fick ihop pengar till en klassresa. typ alla killar omogna ville sälja kondomer & kakor -.-  men det blev salami!  =)   bättre än aah, kakor & det.  

efter skolan drog jag felicia & binjo hem till f&f. vi åt mat & hade skitkul.. tills vi skulle åka till träningen, då fick jag jätteont imagen :o  asså, kanske lite äckligt och ta upp här men, jag satt typ på toa 1 timme. felicia & dom åkte ju eftersom att jag kunde knappt stå upp, så ont gjorde det. men det gick sen, jag ringde mamma !  för farmor & farfar lämnade mej :(  nej skoja!  men gud vad mycket jag skriver !
nu ska jag fixa ny design ! muhaha *fluga som gnuggar händerna* 
/ pussss sötnosar..♥

frågestund!

sista nu!
frågestund, svarar på ungefär allt!
vill ha mycket frågor imorgon när jag kollar på datorn.
godnatt alla fina!

sista inlägget för idag !

tror att jag för ett sista inlägg nu, & kolla in http://finabella.blogg.se ! asså snälla nån på alla videobloggar, överseriöst ! nästan kul, !   men iallafall , har presic vart hos min lilla kaninis ! han ville inte gosa idag -.-   men försökte iallafall!  jag ska be kajsa göra en ny design !  hon är grym på det !   simon har kommit också.
men jag är iallafall med i veckans blogg på 2 bloggar, inte för att jag kommer vinna men.. mer info om det kommer!  ikväll blir det andra anvenyn! spännande!
puss & godnatt ♥

dagens fråga: vanligt eller plattat hår ?

långt inlägg !

skolan idag då !  :)  inte lika kul som helg kan man säga !
matte: gick helt okej, jag gjorde 10 tal ? inte så bra !  vi hade liksom en timme på oss att göra mera.   men jag kunde inte koncentrera mig, eftersom att det har hänt en sak med min lilla pluttis matilda :( 
bild: skulle måla med kol, det gick inte som jag vill!  vad jag än satte handen blev den svart, eftersom att jag är vänsterhänt & lägger alltid handen i det jag ritat, så till slut ritade jag en ful manga-gubbe!  som alex tyckte var "supervacker"  jag tror nog att han var oseriös!
engeska: gick igenom läxan tills imorgon, massa fraser till texten "how stupid of me"  eller nåt. sen gjorde vi lite övningar och lite annat. sen läste vi en text! 
tyska: jobbade nästan bara i övningsboken, läxförhör också dock.  men det gick fina fisken .
lunch: som vanligt smakade det inte så bra, typ köttfärslima med potatis, köttfärslimpan var inte så god alls ! den var jätteslaskig och konstig. så jag tog macka, men mätt blev jag inte ! 
idrott : vi körde friidrott. störtkul! jag var med erik,linus & robin.  haha, vi trodde att vi var bäst, men nej minsann. vi var sämst!  först hade vi 343 poäng sen la vi på lite när vi fick se hur mycket alla anndra hade, sen tog vi bort lite ! vinnarna fick en chokladboll, och eftersom att min syster var en av dom fick jag halva hennes chokladboll! haha mummsiiiii :3
svenska: skulle göra en textuppgift som gikc hyfsat bra. eftersom att vi läste massa saker igår på svenskan så skulle vi skriva massa saker om det. men det gick bra, när man var klar fick man gå. men jag vart klara bara 5 min innan lektionen slutade. 



outfit:
jeansleggings: bik bok
baslinne: h&m
t-shirt under: monki
tjocktröja: (puma) thuns!


efter skolan sen drog jag på stan ett tag, matildi träffade alex,martina & ellinor. klart jag ville träffa dom men min ivriga syster ville kolla på tröjor & massa rea saker. så jag hängde på henne. men ska träffa brudarna nån annan gång snart istället hoppas jag !    juste, körde med plattat hår sista lektionen. bild kommer (a) mobilbild så inte så superbra !
pussiiiisar

besöksrekord

weiiiiiiii ännu ett besöksrekord  !  68 st..
härligt gullenosar (:  ♥


this or that ?


blah blah blah;

heeej ! :)
besöksrekord igår ! gud vad kul..
& så mycket kommentarer !
underbart !   

kom nyss in! hart varit ute med min lilla pluppis-kanin chippen !
skolan idag var helt okej, ganska bra faktiskt..
ska köra en, vad heter det ? typ .. thit or that snart,
så då får ni kommentera (a) vet inte vad mer jag ska skriva om skoldagen.
gick hem till farmor efter skolan för att träna fotboll sen.
det gick bra ! ska snart hoppa in i duschen , skönt!
ha en trevlig kväll sen =D 
kramiisar ♥

veckans fråga !


naaajzzz

najsig statistik igår (y)

skolan idag, för det första så märkte jag att jag glömt min recention hemma & bok -.- för det andra så kunde jag den utantill så .. det gick fina fisken (a) men dagen började med tyska, eftersom att vi har prov om en vecka så gick vi igenom vad vi ska kunna!  så det var det vi gjorde, sen så gjorde vi lite övningar.   sen på svenkan så vare recentiondags -.-  men det gick bra för mej ändå!  lite nervös, men inte lika som robin :o han skakade som fffff*n ! det är det jag tycker är kostigt , när man är med andra vågar man prata & visa sig eller vad man ska säga =D men när man ska läsa upp något eller så är man alltid nervös !  det borde inte vara så ..
aja nog om det. sen hade vi psykologerna  fetttt kul! vi hade om framtiden, sen fikade vi massa mums. dom hade sammanlagt 10 liter läsk med.. fanta, 2 cola,sprite & sockerdricka.  jag & jille blandade alla smaker , vart faktiskt inte så dumt! (:   sen pratade vi mer & sen en sista facelook innan dom lämnade oss föralltid! aja, det var iallafal jättekul att ha dom!  sen so, gjorde typ inget, pratade om kärnan & sånt !    
maten smakade inte så bra, eller potatisplättar, det brokar va gott ! men inte idag, men det var för att jag inte var så speciellt sugen på det,  sen fotobll.. ville vara ute men typ alla andra ville vara inne. men i slutet fick man gå ut om man ville. supernajs, vi spelade match tjejerna mot killarna blev typ 6-6  =)      sen kilade jag & lina te stan för att byta hennes jeansjacka, men hon gjorde aldrig det, hon tyckte helt plötsligt att den hon hade var bra!  sen köpte vi läsk som ann förstörde =(   hon stoppa mentos i den så det spruuuuuta åt alla håll & kanter. inte snällt av heeeenne !   nu har jag kommit hem, ska cykla medans pappa & felicia springer ! mohaha, sometimes its nice to be sick !    nu orkar jag inte skriva mer, inga picts heller..
kanske skriver sen !  =)

thanks and goodnightttt

thanku kajsa som fixade min textsstil & rubrik.
jättenööjd!  :)  har inte så superkul nu..ska jämföra 2 boyys.
inte superlätt inte!  aja, sista inlägget nu, klockan är en del faktiskt.
har lirat fotboll med min syster nyss & nu ska jag har trååååk =D
jag börjar bli frisk nu iallafall, tummen upp!  

more comments vill jag ha !  föresten fyllde min blogg ett halv år
för inte sååå länge sen ! så hurraaaa !
puss & godnatt  ♥

rita är min sak -.-


no rubrik!

förlåt för sämst upptdatering igår ;o
var inte hemma, var hos pluttisarna eddie & mika.
vi kollade film,spelade spel & hoppade studsmatta.
bilder kommer ! 

vaknade halv 11 idag . gick upp & åt frukost tillsammans med f&m . äntligen kan jag känna smaken !  så det var för en gångs skull gott. gick ut körde fotboll med sis. tillslag och teknik övade vi ..så vi kunde skriva in det på träningsschemat !  sen skulle vi dra till logen & kolla på massa tavlor. haha kul ?  nej , inte speciellt.  men malins tavlor var superfina!  sen gick vi & hämtade mammas cykel & vidare till kiosken för att köpa glass.
sen spelade vi lite mer fotboll.    nu ska jag hoppa i badet (a)     sen ätaaaaa..
men jag vill spela med fboll .. får se hur jag lägger upp resten av kvällen, kanske vlir mer inlägg. 
eller så tar jag en låååååång bloggpaus!
/puss


plutt eddie !

pluttmika!

bådaaaa (:

shopping

heeej!  vaknade jättetidigt idag.  ( halv 9 )
kunde inte sova -.- eftersom att jag hade ont imagen.
men gick upp & kollade tv ett tag.  sen kom mamma & felicia upp.
vi åt frukost & fixade oss . sen drog vi ner på stan.

vi gick först till gina för att kolla om det fanns billiga chinos på rean,
men det var fel affär. så vi gick till new yorker..hittade inget.
gick runt ett tag & hittade inget. sen gick vi till andra gina!
hittade supersnygga jeans. ringde pappa & frågade om han kunde betala lite.
när vi skulle betala så var dom trasiga -.- så vi gick till monki,
fick med mej en tröja !  bild kommer.. 
sen sprang vi till andra gina, samma sak där !
jeansen var trasiga !  så vi åkte till gränby där min storlek äntligen fans.
& denna gång inte trasig. fick med mej en tröja&jeansen.

nu ska jag & felicia kolla film. vet inte vilken
sen ska jag vila ett tag för att min förkylning ska gå ner.
köpte portele & en jättegod bakelse ! men såklart kände jag inte smaken.
åååååh, aja!  krya på mej (a)
/ filippa





sorry!

har inte orkat uppdaterat på hela veckan!
sorry, ska försöka göra det nu! trött som bara den..
är lite krasslig också.. :(  skolan idag, skulle vart hemma.
men åkte dit för att göra provet, sen drog jag till farmor.
sov i 2 timmar. sen kom mamma & hade köpt en massa saker.
shorts, träningströja,tights,bh,linne,trosor & tuggumi! :)
nu väntar sängen & imorgon mer uppdatering.
mår jag bättre ska jag vara med julia k.
& kanske en sväng på gränby!  så nu måste jag bli frisk.

nu kommer bild som jag & bästasyster tog när vi skulle stå i kiosken.
haha, det blev ju inte mycket med det! skitväder & inga kunder alls (y)
men det blir fler gånger.
eller inteeeeeeee bild! asså såklart funkar det inte att skicka -.-
men imorgon får jag fösäka få in den !
/ pusspåer.

glaball cup 2010 ?

skola idaaaag !  inte kul neeej.
började med tyska inte så farligt, fick läxa typ.
sen svenska fick reda på att jag har recention -.-
sen fick vi tillbaka läxförhör!  nåt i form av ig fick jag.
sen fysikprov gick ganska bra ! sen började vi med grupparbete!
är med matilda & lina vi håller på med ; soooolen!
sen so gick igenom lite saker. typ hur jorden sett ut & sånt.
sen lunch som var rutten typ, and sist but not minst så hade vi fooootball!
skitans kul ;)))  typ samuel : abooo typ fett löngn !
min cykel heter åke , fint namn ! aja, sen hem.
sen ringde anna & vi pratade om svampbob typ. haha ! (y)
sen åkte jag på springträing !  det var såå jäklans jobbit!
sprang 5 km intervall →  (fram)  & ← (tillbaka)   hihi.
nu har jag badat i koookett vatten, awesume.

jag är  verkligen jättetrött & mår illa. så hostar jag!
kasnke börjar bli sjuk!  gillas ej eftersom att ajg & lina ska stå i kiosk på t.
så det missar man ju inte!  + att vi ska till globaall iår igen :ooooo
fattar ni hur kuuuuuuuuuul det kommer bli, som förra året ! oförglömliga minnen .
ojojoj, tillbaka blickar gör ont. varje gång jag är i enköping så kan jag inte kolla.
allt kommer tillbaka liksom !  & nu ska vi dit, amaziiing!

jag
vill tala om att jag hade världens skumaste dröm !  haha..
/ filippaaaa


badat tunnnaaa !

BAJSSTATISTIK!
Nu har jag kommit fran duschen !
har badat tunna (a)
nu far ni lite latar som jag diggar !
godnatt ! ♥






percy jackson!


nån som sett den?  isf, vad tyckte ni?
själv tycker jatt att den var kanon. liksom avatar.
dom var ganska lika varandra. jag tänker inte skrivao m filmen. ni får kolla själva.
det är ganska svårt att förklara, den var iallafall jättebra! jag trode inte att den skulle vara som den var.
& så är han percy så jäkla snygg :o  men den var extremt grym & så.
*******************************************************************************

utedag!

heeej ! har inte kunnat skriva idag, vaknade typ 10 !
åt frukost, sen somnade jag om igen. sen vaknade jag & gick ut.

ute så gjorde jag sjuuukt mycket saker. bar runt på min lilla chipp.
sen flyttade vi ut burarna på gården, eftersom att det börjar bli summer !
och så fick han springa runt i en liten hage. medans jag gjorde jätterent.
plockade ut allt , eftersom att felicias kanin inte bor kvar så fick chipp hela buren.
men jag sopade & skurade jättemycket. sen sköljde. skruva ihop massa kompostgaller.
& bar massa hopp och pinnar . sen la jag in nyss & gjorde fint!  sen år vi lunch. jag & simon spelade lite ib.
sen har jag liksom bara gjort det till typ 2. sen när jag kom in så skulle jag städa mera !
joooobbigt, & min rygg mår inte sådär jättebra ! men nu är allt avklarat, ska kolla på film snart.
sen ikväll tröstas jag med ett varmt bad i badtunnan, det behöver jag!
skriver mer om nån minut! har ganska mycket att skriva om eller ett inlägg till!
men jag ska proppa i mej mer choklad, en jättefin bild felicia tog på pluppi.
en annan bild får ni sålänge! 
/ fippsi!
veckans tummer är över, jag orkar inte med det!

svar på frågestunden (:

molly!
1. är det kul att ha en tvilling ?
2. är du kär i ngn ?
3. gilla inte du mig innan du kände mig så bra ?
4. gillar du dig själv , typ ditt utseende ?
5. har du några stringtrosor `? :p
hahah det var mina sjuka frågor:p

svar:
1. ibland ja & ibland nej.
2.nope (:
3.klart jag gjorde, eller kanske inte på samma sätt som  nu. för jag tyckte att du verka snäll & sånt. men eftersom att vi är superbra kompisar nu så kanske jag gillar dej mera (a) du fattar ?
4. neeeeej!
5. haha, nej (:  oskönt verkar det ! 

felicia!
1. varför kan du kicka så länge ?
2. är det kul att ha mig som syster ?
3. läser du min blogg ?
4. vill du bli fotbollsprofs ?
5. trivs du i fotbollsklass ? :D
slut på frågor :D

svar:
1. talang! nej, men jämfört med många är inte det jag kickar så länge.
men det gills ju tydligen inte på knäna -.- men jag vet att alla kan så träna bah!
2. jaa!  eller ibland inte.
3. ja!
4. såklarrt, eller behöver inte bli! är redan.. nej skoja!
5. jarå, helt ok. kan variera , ibland trivs jag & ibland inte.


kameran!

kameran jag vill ha, liten & smidig!
kostar inte så mycket heller!



sm-guuuuuuuuuld!

stoooorvreta , yeees! äntligen..
5-2 mot täby ohyes. typ utklassning.
vad fan ska man säga?  jag visste det.
storvreta är bäst, thats it!  <33333333333333333333333333


wake up in the morning feeling like p.diddy!

inte uppdaterat eftersom att jag inte vart hemma.
gick nämligen upp 9 & åkte iväg 20 i 10 typ .
vi åkte till tuuuuhns !  skulle köpa lite saker.
så nu har jag shoppat lite så bilder kommer nu!


puma tjockiströja - 349:-

jogginskor - 399:-  (rea)

kofta- 169 :- (rea)

3 par sporttoppar - 99 :-  

mer uppdate sen :*
/filipppis

insperation!

gud vad mycket insperation jag får från andra bloggare.
vad dom skriver om & sånt. själv kommer jag inte bli så bra.
fast jag ska fixa fler biler. behöve en kamera först!
& jag har hittat en billig video/foto kamera i ett.
super ! den slår jag till på när jag har råd.
svarar på frågestunden imorgon tror jag !
eftersom att jag inte har några kommentater får jag ta & kryssa den.
så passa på & fråga nu ! (:  

nya headern är enkel, liksom inte bilder på mej.
men den duger! nu ska jag kolla igenonm mer bloggar.
har redan napp på en underbar blogg!
/ filippa!

älskar er brudar !


iloveugirls!

neew header.


jag kan inte låta bli att tänka på dej, du var bäst! men när du raderade mej, raderade även jag dej. inga hopp finns kvar, men jag vill ändå försöka.

heej , jag vet att jag inte ska skriva men.
kan ju inte låta bli när jag är innne.
det kommer ju inte presic bli värsta långa inlägget.
skulle mest bara skriva om inget alls .
lägga in en bild var tanken bakom allt.
statistiken sjunker mer & mer. det var jag ju vad det beror på.
inte bara på mej, utan på er också eftersom att ni inte fråga på frågestunden :(
hur svårt är det att skriva en liten fråga liksom ? ;) 
not svårt at all.   nu ska jag uppdatera på andra bloggisen.
( ! a 0  (:



about questiontime..

skriver inte mer förns jag fått kommentarer från 5 olika.
jag vet att ni kan bättre ! behöver 3 kommentarer till bara,
så kom igen! (:  vill ni att jag ska blogga ?
skriv en fråga då, för det skadar inte ! (y)

humuhumu nukunuku apu'aa, makahini malahino hu!

hej & förlåt fär väääärsta dåliga uppdateringen.
men jag har inte vart hemma igår så jag kunde inte uppdatera.
för vi hade dmmatch i östhammar igår, så jag åkte till farmor.
kom inte hemförns halv 1o kanske ? men vi vann iallafall med 2-0! :d
vidare till semi !  jag lina sandra linnea & molly ville göra en "hög" där alla skulle ligga.
för man måste ju göra nåt kul när man vinner, men det gjorde vi inte (: 
binjo gjorde mål, supersnyggt & samma med theres mål!

idag var det skola, bajs!  men det var skönt & fint väder i like!
börja med matte, hann väldigt mycket, men ändå inte klart med det som skulle göras.
sen bild, skitkul!  vi ska ..det är för svårt att förklara (: 
engelskan var ok, vi gick igenom lite saker & skulle skriva om livingstone.
tyskan var också kul.. jobba med orre & moe. haha ! fett kul..
"jag är bäst på tyska" host..
lunchen var jättegod idag också. kul att kunna äta sig mätt.
det var pasta med kycklinggryta (y)  på gympan körde vi redskapsgymnastik!
gick bra, eller jag har panik för att hoppa bock :$$ så det var ett undantag..
svenskan var lätt ! skulle skriva lite om filmen vi såg. minst 40 ord, skrev mer än 100..
pluggisvarning ? näärå. missade nästan bussen från skolan ?
den åkte typ 10 min för tidigt! men vi hann..
nu ska jag plugga lite, kolla fb.  
kanske uppdaterar ett inlägg sen m jag kommer på nåt !
/ flipp!

give me!


frågestund.

frågestund!  fårga fråga fråga!

PAJAAAAS

sorryyyyy för typ ingen uppdatering igår.
typ inga besök .. menmen..life can be hard sometimes.
euhm! skoldag efter lov, skiiiiit.
tyskan var okq8.  vi gick igenom läxa & läste text.
svenska kolla romeo & julia, naaaaaaaaaaaaajs.
håla jag lina & binjo gick ut & spelade fotboll. gjorde lite filmer &så. åt gjorde vi med.
so vi gick igenom lite saker, prov nästa vecka , dont like.
fotboll mitt hjärta gjorde ont, men annars rullade det.
körde lite övningar & match. vårt lag vann med 8-0 typ ?
härligt.
åkte mata te stan & var på stan med muppanna.
sen så åkte vi hem. annas polare vart typ påkörd
ska packa tills imorgon -.- match på grusplan!
jippie, känns frästande att bli puttad & skrapa upp benen ?
bild på outfit kommer nedan ↓
/ FLIPPOOOOOOOOO (: 


inte högsta kvaliten..
jeansleggings- bik bok
baslinne- h&m
t-shirt - gina tricot
wezc tröja- fick av gullgrodan binjo!

statistiken gick upp igår.. !

hej (:
vaknade halv 12 kanske, passa på att sova när det är sista dagen.
fan att det bara är lov en vecka ? 2 veckor skulle vara bättre ?
ska till skopunkten sen & byta skor till felicia eftersom att hennes är för små.
ska först fixa mej & så.  
igår när jag & julia skulle kolla på el clasico så fick vi inte komma in ;o
man brukar få kolla ju , men tydligen inte vi! vä är väl för små -.-
men julia hoppas jag kommer & joinar mej sen , eller så drar jag till henne.
blir mer uppdatering sen !
/ filippa ♥

gothia 2010 !

dålig statistik :(
men vilkea feelings jag får när jag kollar på gothia på youtube,
kollar på finalen f-96 för 3:e gången ?  
det gör ju inget ! snart spelar vi också final, visst flickor ?
gusk 96♥

wildkids..

gick till tv:n nyss & hur ofta brukar ens mamma kolla på wild kids?
hahah, men det har iaf börjat nu. så... det var lite skumt !
det var verkligen inte som förra året ;d   aja, få se om jag följer det eller inte.

/ filippa !

dålig update

det blev grand i typ 1 timme.
det var sämst, så jag drog hem!
första & sista gången..bläääääääääääää!

som sagt, uch vad tråkigt det var!
idag har jag & juli gjort ansiktsmask!
man blev så stel så man inte kunde prata.
men blev lena som babyrumpor sen ! (:
bilder kommeer... nu!  skum bild, det syns inte på mej (a)
/ filipopa

hejhej, bad update !
vaknade 11 idag & åt frukost , sen så gick jag & la mej ett tag till.
spelade lite spel, sen kollade jag på tv & mamma satt på en film sen.
"i hate valetines day" tror jag. den var bra.
sen gick jag & satt mej vid datorn ett tag.
men min mage blev lite skum så jag lag mej i soffan & kollade på
gohst whisperer & smalville (:  inte för att jag gillar smalville så mycket men det gick.
nu väntar jag på mat & om en timme eller så ska vi köpa godis & sen vidare till fbollsträning.
efter det ska jag vara med juli & fanny!  aja, kanske inte blir mer uppdatering ikv.

pyssling ska sova här (a) ♥
/ filippa !
 

stan hela dagen!

inte så bra med uppdatering idag, men jag har inte vart hemma!
har vart i stan hela dagen typ. eller sen halv 12 tills nu.
vi åkte in & bowlade, fick 3 strike i rad! om ni vill ha bevis så får ni det nån gång.
efter bowlingen, som mamma vann åkte vi till gränby. gick runt & kollade saker.
jag köpte :
deospray puma: 125:-
fondation: 95:-
mat..
sen åkte vi till årsta, köpte tuggumi! 10:-
hahaha, jag & julia har gjort ett eget land som heter gakarabien.
där finns det viktoriafallen av choklad. klubbumi (klubba med tuggumi i)
sen finns det massa saker, typ sockervadd är gräs.
aja, på öb köpte jag inget alls.
sen köpte mamma skor 199:-
sen:
en kofta & en jacka! skiiiiiiiiiiiiiiiiiitsnygg.
som jag alltid velat ha!
på gränby träffade vi sandra & åberg, dom kom & skrämmde felicia. (a)
ska se om jag hittar nån bild på jackan, lånar av google eller stadiums hemsida !
hitta ingen bild..tar en när jag har på mej den då -.-


iloveit ! ♥
/filippa

rubriksbrist!

beckaaaa, vi klarar det ! ♥
idag har jag sovit till halv 12 typ :o  men vaknade kanske 11.
men låg & spelade spel på mobilen ett tag.  gick upp & åt frukost.
4 mackar & 2 glas oboy. sen så drog lillis & jag ut & spelade fotboll.
kulkul, haha..vi latchade typ. allt gick dåligt x)  men aja..
vi drog hem sen & kollade på film, "dumpa honom"  den var bra!
fast jag kunde inte kolla så mycket , pratade i tele haha!
sen ville jag hänga med julia på träning, men det gick inte ;(
sen skulle pyssling komma &så. men det gick inte heller.
så jag ska väl hänga hemma & ruttna. aja, när julia kommer hem så ska jag vara mer henne.
imorgon ska jag bowla & kolla kläder (y)  sen kanske pyssling kommer..
inte så mycket uppdatering idag. är proppad också.  har ätit jättemycket mat.
puss / filippa !

jag vill spela foooooooooootboll!

beckaaa..

becka snuff, vi ska övertala dom! ♥

hahaha, kjell!

totohästar, det är det jag brinner för! det är det jag tycker är kul!

här ligger fyra av mina fjärrkontroller, erik & sven, gustavsson & pirre, pirre han går till dv:dn.

är folk dumma i huvudet eller ? dom som springer marraton? 4,2 mil med bajs rinnande längs benen!

skönt att föna håret när man inte ens har duschat!

det här börja lika en frisyr jag hade för ett tag sen, den sista frisyren kallade jag den. för det var sista gången jag hade hår.

(han rycker till & vaknar) är jag vaken eller ?

(tappar kammen så den hamnar med tandborsten)  så, där kan ni ligga & prata!

(ser en hund) vad är det där för konstigt föl? en islandshäst kanske ?

(hon ser en tjej jogga) jag tar täten, hon bara spörtar ifrån mej, men så är det nog när man tränat ett tag!

gud vad jobbigt det var att gå hela vägen från vardagsrummet till ballkongen!

nemen shenare shenare kjell! det är kjells mamma alltså din mamma!

den där kvinnan var inte mycket till stöd hon inte !

hej, vi är här för en utmätning! "aa, det är högt i tak"

vi ska beslagta alla dina saker "där är en kopparsladd, den kan ni ta"

jag heter birgitta, börjar på b & slutar i itta.

nej jag orkar inte hitta på mer "filippahumor"  så kolla filmerna. jag har säkert skrivit supermycket fel. men aja!






totohästar, det är det jag brinner för! det är det jag tycker är kul!

som sagt dålig uppadtering igår , kom hem rätt sent.
men storvreta vann i förlägning 5-4 ! supppper.
men warberg gjorde dock självmål -.- 
när vi kom hem bäddade vi & gjorde koja i felicias rum.
kolade på johan falk & sen sov vi.

vaknade klockan 10 av att tele ringde -.- svarade inte.
men det var mamma, hon kom in till oss imorso, för boriz har börjat halta :o
men det gick över senare. vi kollade tv, sen kom lillis.
kollade på film, walander; byfånen! den var skum & jäkligt bra.
sen skulle vi kolla på en till film, det det var ett program ; ponnyakuten.
som det hade hänt nåt i, så vi åt lite snabbt & drog till julli.
kollade på ponnyakuten. det var lite kul..
sen sprang vi hem & böt om. åkte till lina, hämtade henne & molly.
sen te träningen. det var en kille före oss som sköt mej i huvudet.
skjut inte skjut inte. tänker jag!  i samma sekund får man bollen i huvet.
jag sneglar åt dom, men inte ens ett förlåt kommer så jag drar.
senare kommer en kille in & frågar om en mobil .
"det var den jag klev på" hahah, jag ville verkligen säga det.
men sen körde vi det vanliga. lite övningar & match.
körde boll i nät & den som åkte först skulle man ärsla.
hömhöm bahaaaar. man skulle skjuta med vänstern , vilken ingen gjorde.
justeeee, tack för att jag fick låna dina skor freji ! ♥
nu har jag badat, ska dricka nu!  jag är extremt törstig känner jag.
aja , inte så mycket uppdate idag. men imorgon skriver jag!
goooooooodnatt ! ♥
/ flipp!

det är aldrig tyst på innebandymatcher , i samma stund jublet bryter ut, då vill man varar döv.
i samma stund nervositeten bryter ut, vill man vara blind!  men när matchen väl är vunnen,
vill man ha sett & hört allt.

when i open my eyes , your gone..

hejhej bloggen, alla underbara besökare ! ni är bäst,
min statistik går bara upp upp upp. fortsätt så!
sitter här, ska snart åka iväg till fyrishov & kolla innebandy.
najs, det var ett tag sen man träffa starre &så.
kanske inte hinner uppdatera så mycket mera idag.
amanda s ska typ dit så kanske att man träffar henne också.

vet inte varför jag la till horisontlinje :s
annars har jag städat & väntat på min mamma.
guuuuud att det snöar !
"hej jag heter snö & alla vill att jag ska försvinna"
finns det inte en grupp på fejjan som heter så ?
aja, ska väl kolla lite på tv, har redan fixatr mej & så.
aja, sakna mej inte för mycket (a)
kommer nog en gnaska sen uppdatering, om inte så hörs vi imorgon.
men ganska sent då med eftersom att datron finns på mammas jobb tills en viss  tid.
men nu ska jag uppdatera på andra bloggen :*
/filippa

favorit i repris..

här är bilderna!


där är den :)

jävla tuffing är jag!

kommer ni ihåg girls ?

en bild jag tagit :)

jag & min söta syster <3

humhum

i love u dad

änglarna dansar i solskenet ! bilden kom med i tidningen ,
vi dansade bara på skoj liksom.

nästan alla samlade

(:

najs !

jävla tuff !

<3

<3

yeeee

min och amandas mast !

:)

:)

saknar't

-.-
det får räcka för tillfället !
/ filippa

bilderna..

jag har blivit aktivare, naaajs.


solen har kommit till uppsala ! (y)

hoppa i den snart med en kal dricka !

old times..

jag sitte r& kollar igenom gammla bilder på tv:n
från 2004. alla skidsemestrar, avslutningar, fester mm.
skulle vilja kolla igenom alla. men det skulle ta flera timmar.
kanske tillochmed flera dagar. men ska försöka att ladda upp några (a)
ska snart hoppa in i duschen för att snart gå ut till en förhoppningsvis varm badtunna.
awesume .

jag saknar amanda & simon dom rumporna.
dom har åkt till fjällen . men ska inte sakna ihjäl mej.
amanda om ni har dator, jag hittade en söt bild på oss.
jag ligger & spelar gameboy & du ligger och kramar mej :*
jag saknar min älskling matilda som sitter på planet nu typ!
tror att jag klarar lovet hoppas det iaf !
nu kommer bilder om det gå (a)

okej det funkade inte, men ska försöka fixa på annat sätt.
hoppas att pappa hjälper mej med det nån gång!
IKVÄLL SKA VI SE ALVIN & GÄNGET 2. igen för mej ..
men det är najs för den är stöörtskön.
kanske uppdaterar sen :*

min blogg är värd...

min blogg är värd inte så mycket -.-
men ganska muhhahahha.

"ibland är den där pojken ett riktigt geni!"

sorry för dålig uppdatering igår, skulle skriva igår kväll :)
men hann inte. men igår fikade vi & åt massa påskmat.
sen letade vi ägg. jag hittade mina 2 först (a) mums, men jag orkade inte godis igår.
så jag åt inte så mycket .  när alla hade åkt så kollade vi på en jättebra film.
"sanning & konsekvens" den var från 90-talet men den var ändå super (y)
kolla på den. jag kan berätta kort.
en tjej som heter nora går i i skolan. hon har två bästa kompisar.
men det visar sej att dom är svikare & bara ljuger för henne.
så hon börjar bli kompis med den mobbade tjejen karin.
en tjej som heter fanny tror att hon äger världen . så
tove (tror jag) börjar hata henne också. nora har snott toves freestyle.
sen gör karin massa saker med den så det blir bråk.  men fanny & tove
fattar att det var hon så dom vil hämnas.
kolla på den själva.
den är jättebra (a) idag ska vi småstäda. sen vet jag inte.
vara hemma & inte göra nånting. jag uppdaterar senare :*


/ filippa

your the best !

jättebra statistik igår , keep going!
idag kommer farmor & farfar hit. då blir det lite mer firande, för det är ju i dag men egentligen ska fira påsk. så vi ska äta påskmat & leta ägg hoppas jag (a)  vi fick ett jättestort ägg igår. åt medans vi kollade på talang, och  jag älskar ärligt talat freddy. jämför hans och susan boyles (stavning) framförande, fast hon i england & han i sverige, det är presic samma saker som händer. man ska aldrig gå på utseendet & ålder.
han kommer gå låååååångt !
här kommer bild på påskägg, dock lånad från google. men det ägget som är störst på bilden är det ! &idag blir det ännu fler ägg , yummi :3 

fortsätt besök & kommentera ! :*

freddy amigo, your the man!

aaaaaaah !
jag älskar freddy amigo i talang.
du var det lilla extra. önskar att jag kunde lägga upp videon.
men den finns inte än!  men guuuuud ,
du är verkligen bääääst. finns inget att säga!
yeeeeeeeeees hittade vidon !

alla sitter & skrattar i början. och sen liksom!
gosh i love that guy! ♥

glad påsk !

glad påsk allla !
eftersom att min kanin fyller år idag har jag vart med honom.
han har fått massa gott & ett kort ;) 
sen har vi gosat & vart ute & gått.
idag kommer mia & lasse hit på lite påskfika.
hoppas att det blir nåt ägg haha.
nu har statistiken gått upp till 4 -.-
lite mer borde kunna besöka mej tycker jag.
om ni vill ha kvar min blogg så besök eller länka på era egna bloggar!
aja, uppdaterar senare :*

grattis älskling!

wow 5 besök igår -.-
asså bajs, behöver tips hur jag ska göra för att bloggen ska bli bra.
den blir bara sämre & sämre ju ;(  aja ska inte deppa mer nu.
för det är nämligen så att min underbara kanin fyller år! 


första gången jag såg dej så visste jag att du var kaninen jag ville ha!
du var så söt & gosig. jag bestämde mej för dej direkt.
nån månad senare åkte jag & hämtade dej. du hade vuxit ,
men du var ändå samma söta kanin jag vill ha.
vi stoppade in dej i en transportbur & åkte hem.
når du kom hem fick du träffa dina andra syskon.
du trivdes , men saker & ting ändrades.
du började bli aggresivare. men när jag tog dej i mitt knä
då blev du lung, då låg med stängda ögon & bara njöt.
det var första gången jag hållt dej så länge.
jag kände att du var min. vi satt ett tag tills det var dags
att gå. allt har vart underbart med dej, du är verkligen
världens bäääääästa kanin!  det finns ingen som dej,
ingen med så vackra ögon. men jag började tröttna på att ha kanin.
jag tröttnar aldrig på dej, men på själva jobbet & ansvaret.
jag gav bort dej till en familj långt härifrån. men du klarade inte av att vara där.
så nu är du hemma, du kanske forstod att "det här inte inte mitt riktiga hem"
så när du kom hem igen så skuttade du runt ..men din bror var borta!
han hade också blivit bortgiven. men du trivs ändå.
jag älskar dej super mycket & har gjort det sen dagen jag fick dej!
du är allt & lite till. du är min älsklingsgulleplutt !
/ din stolta matte !

rösta på mej !

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

rösta rösta rösta på mej!


what have i done ?

nu vill jag att statistiken stiger från 7 till 20 (a)
idag var det skola, vanligt. först no!
sköönt, vi ska typ införa mysiga torsdagen, när man får äta chips & drika läsk & kolla på film med klassen !
myysiii. hålan var b..det är så skiiittråkigt utan alex. aja, vi spelade kort.  sen hade vi engelska, en lärare som var sämst -.- eller hon var snäll, men lite skum..vi hade läxförhör gick åt f** . sen fotboll! den var najs, vi sprang runt & letade påskägg !    i slutet gjorde jag bort mej -.-  alla killar kom in för tidigt så vi spelade medans dom kolla.
så fick jag en boll. studsande ett par meter framför mej dock. men alla killar skriker "skjut över henne" målisen alltså, som i detta fall far zaza. vad tror ni jag gör ? tar bollen & skjuter stenhårt i krysset & alla jublar ?  nja, mer tvärtom. får aldrig tag i bollen, springer in i zaza & ramlar -.-  på väg hem köper jag & matildi läsk.
vi bestämmde att vi skulle hålla ihop ända tills hon åker. men det gick inte så bra (a)  på livskunskapen pratade vi om massa saker. nästa gång ska vi prata om sex. hahah ! 
efter skolan gick jag med underbaraste jossan på stan (: 
uppdaterar kanske mera senare.
/ filippaaaa eran favorit! ♥

outfit:
funktionsbrallor- cykel&skidstället
linne-h&m
randig tröja- mq
tog nåt lätt, pallade inte vara fin (a)
skoja !

RSS 2.0