the club can't even handle me right now.

tja!

asso herregud vad jag är trött! jag har jobbat i stort sätt hela dagen! + att jag vaknade sjukt sent för att jag somnade sent! men så är det när man väner på dygnet! det är några som smäller raketer redan nu! kan man få någon lugn stund eller ? nej tydligen inte! skulle egentligen vart med max om det inte vore för allt arbetande som låg framför mej. skit!  snart kommer alla gäster och då äääntligen får jag äta. har inte käkat på typ 4 timmar!? jaja! imorgon är det 2011! så jag tänkte skriva en sammanfattning av 2010!

2010!
jag tycker att 2010 har gått väldigt snabbt. men har ändå hunnit med en hel del! har kanske inte varit det bästa året enligt mej! har liksom inte haft tid och göra det jag vill. för det första är det skolan och vi har börjat med betyg..för det andra är det fotbollen ! så jag hinner knappt träffa min vänner och någon fritid. men det har hänt mycket roligt också..gothia vilket även kommer att upplevas nästa år igen! dm,globall ja massa saker har dykt upp under året! hoppas på att 2011 blir liiite bättre än detta år.

heeejdå!

gott nytt år!

ja rubriken säger det mesta! invigning till 2011! tidsinställt inlägg som ni kanske ser :)
jag är förmodligen ute och kollar på fyverkerier nu!

if we all come together we can work this out!

tjenaaree! 

vaknade ganska tidigt idag..klockan 12 ! så det är tidigare än igår iallafall!  jag fattar inte varför jag somnar så jäkla sent varje natt! runt halv 4 har det varit typ hela veckan .. menmen! har städet asset av mej! och nu taggar jag till match! drar till mamma senare och firar nyår där imorgon :) pusshej!


KLICKA PÅ LÄNKEN!

http://www.witbjbf.com/?id=bieberssanta

OM MAN INTE KAN KLICKA DIREKT KOPIERA DEN OCH SÖK! BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP MED DETTA! TACK PÅ FÖRHAND.

dance or die.

hejsan!  vaknade nyss så har inte hunnit gjort speciellt mycket!  fick ner och tog lite bilder . har inget och skriva men aah! blir väl mer uppdatering senare så hejdååå ;*


cause when a heart break no it don't breakeven.

shenare ! sitter och dunkar spotify medans reserande i familjen kollar film. 

idag vaknade jag sjukt tidigt för att vara jag..jag satt ju uppe till 2 igår natt och kollade på shrek 4! den va awesome. idag va jag och felicia på stan med pappa..ci fick med oss det vi ville ha! nu sitter jag och paratar med amanda om alla paradise hotel deltagtare och allt. jag har nämligen pratat med rimon från ph! bildbevis kommer längre ner ! eller ja .. det kommer inte bli så mycket längre ner eftersom att jag inte har något mer att tillägga i detta inlägg !  heeido.


untz untz untz!

köpte kamera idag..eller beställde !  happyface on that ! :)


varning för långt inlägg.

hej!  har "glömt" att uppdatera..hihi!

i förgår tills igår sov jag hos sara ..typ som vanligt! vi gjorde först ingenting, men sen gick vi till hennes kusiner och spelade kort ett tag! sen gick vi till mcd för max hedi och adam va där ! hahhahahah. vi skulle köpa cheeseburgare! världens kö. tyo som om det va mellandagsrea på mcd! så vi gick och satt oss med dom ett tag..sen gick vi och köpte! vi pratade sjukt länge och gick hem runt 11 halv 12. på väg hem så va hedi och max skiiiitjobbiga. dom puttade ner mej i snön och kastade snö i mitt ansikte ! skoja inte om att det va kallt! sen när vi kom hem till sara kollade hon och jag på goal 2 fast vi tröttnade efter ett tag eftersom att den hakade sönder. så vi gick och la oss.

vi vaknade halv 12! vi åt frukost och fixade oss för att vi skulle in till stan. fetaste mellandagsrean! bra jobbigt att hela uppsala va på en och samma affär! helt smockfullt. kunde knappt andas! men jag fick iallafall med mej mina jeans och en tröja! men det blev ingen kofta ! sen åkte jag hem till mej och väntade på fari! sen åkte vi hem till pappa.

när jag kom till pappa så åt vi lite grann sen fixade jag spotifyy! yeeeaaah. sen sov vi!  jag och felicia vaknade imorse av att våra grannungar stod ock slet i vårt dörrhandtag och sparkade på dörren! asså retards som inte fattar att vi sover när vi inte öppnar på en halvtimme! men dom gav sej till slut och drog hem! sen somnade jag och vaknade halv 1 (!) jag ställde mej i duschen direkt! och nu sitter jag och gör ingenting ! haha.  kanske mer uppdatering senare ! tjarråå :*


slumpvald.

vilken ?


24 december..julafton!

tja!  sitter här i mitt rum och har lite tråkigt sisådär på julafton ! 

vaknade ganska tidigt imorse för att vara jag alltså! åt hemmagjord gröt och skinkmacka! :) sen kollade vi på tv..för att försöka dröja tiden! sen kom moster och mormor. vi åt massa sen kolla vi kalle anka! efter det började vi öppna julklappar..fick vad jag önskade så det är ju alltid grejt! men jag har minst en jul kvar att fira! 

nu har alla åkt hem, jag och felicia åkte lite skridskor och imorgon äre nya tag som gäller. härligt!  pussochhej.

svar på frågestunden.

postat av: emsy
1. fem finaste tjejerna i din klass?
2. fem finaste tjejerna i ditt fotbolllag?

svar: jag vet inte precis vad jag ska svara på frågan och hur jag ska tolka den . så har inget svar !  eller jag tycker väl att alla är fina i mitt lag på sitt sätt. ingen är ful eller något!

Postat av: hihi
Finns det någon kille du gillar lite? I så fall vem ?

svar: nej, ingen för tillfället! 

Postat av: felicia
sötaste killen i din klass ?

svar: lälupp ! 

Postat av: Ida M
Vad ska du göra på jullovet? =) fin blogg förresten! :D

svar: jag har inte planerat så mycket. men vara med kompisar och göra sånt man gör helt enkelt. tack detsamma!

Postat av: maria
hur länge har du bloggat?

svar: 1 år och 1 måndad ungefär!  lite till och från kan man säga.

postat av: 
visst är jag grymmast, bäst och coolast?
/ en anonym sofia frånberg

svar: men absoluuut frånis! finns inte mycket mer att säga om dej min pojkee :)

Postat av: nikki
träffas snart?
va tycker du om mej? :D

svar: absoluuut !
ja du vet väl egentligen vad jag tycker om dej! men det finns typ alltid något att tillägga ! så..vi blev bästisar i 7an vilket vi fortfarande är. men det känns inte så äkta om du fattar vad jag menar eftersom att vi inte träffas så ofta utanför skolan! men jag tycker att det är dunder som få gånger vi ses och vi har alltid sjukt kul och så. men på senaste tiden har vi glidit isär lite ! men vi håller ändå kontakten bra och träffas varje dag i skolan. skulle inte skada om vi träffades mer utanför skolan och så!  jag älskar dej iallafall väääldigt mycket! ♥

you think i'm pretty without any make-up on

tja ! 

igår va jag med sara jens och shida tills träningen började ! träningen..asso jag häll på att döö! + att jag ringde pappa under träningen och frågade om jag fick sova kvar hos sara vilket jag fick ! som vanligt när jag åker till sara så sover jag kvar ! sen spelade jag fotboll en halvtimme extra efter träningen. med sara jens och bobby! sen drog jens och bobby hem! jag och sara fixade oss för att vi skulle dra till jens och ge honom sina awesome betyg. sen hängde han med oss hem till sara!

vaknade i morse av att jens och adel kletade tandkräm i mitt hår..så jag fick gå upp och duscha! sen åt vi pommes till frukost..mamma kom efter typ 15 minuter ! sen har jag inte hjort så mycket idag :) imorgon ska jag göra ingenting..kanske va med max!  aja den som lever får se! svarar på frågestunden imorgon så fortsätt ställa frågor!  tjarrå.


saknade flicka!!!!!

lets go all the way tonight.

hej! vaknade för en timme sen och nu ska jag kolla bussar och event. dra till stan och möta upp sara :) sen ska jag hem till henne innan träningen sen vet jag inte !  pusshej.

frågelifrågestund!

kör på en frågestund för att jag inte har något annat för mej !
svara väl på alla frågor fast inte allt för oseriösa eller något annat .
det jag känner för helt enkelt !

bara 4 dagar kvar till julaftoon!

tjaa !  ja inte så himla bra uppdatering :) själv tycker jag att min blogg suger!  jag har aldrig något att skriva om och hur kul är det att läsa sama visa dag in och dag ut om och om igen ?  nej inte speciellt kul va.

idag åkte sellin till spanien tror jag, och lina åkte till finland så stooora minus på det!  men annars har dagen varti grejt. har vart på stan och införskaffat lite julklappar + att jag har grattat min moster som fyller 40 bast. grattis till henne :) sen nu har jag åkt till pappa ! själv  (!) utan min syser. hon är kvar hos mamma men jag vet inte hur jag gör om jag kanske åker till mamma imorgon eftersom att det är bara jag här och pappa jobbar imorgon så jag kommer få tillbringa dagarna i ända till att vara själv!  nu har jag bara jääävligt tråkigt. pussochhej!


i am a highway man!

tjaaa :) inte så bra uppdatering men ...

måndag: skola och åka till mamma.
tisdag:skola, träning !
onsdag:skola, sen inget speciellt.
torsdag:skola´och juldans!
fredag:skola och avslutning!

sitter och gör inte speciellt mycket! jag och felicia har bakat lite till lilla jul ikväll m lina :)  men vad vi har bakat blir en överaskning !  så vi ska hem till henna snart och äta kolla filmer spela spel och lite annat. mycket trevligt! isen utanför oss är fett me bra också! så jag och julia ska väl ta och åka skridskor någon dag ! varryyy awesume. saknade amanda har kommit hem nu också så det är ju en stoooor fördel! sara ska inte till egypten det är både för och nackdelar med det ! nu ska jag dra .. JAG HAR JUST BLIVIT BITEN AV VÅR GRANNES HUND I HANDEN SÅ DEN MÅR INTE SÅ VÄRST BRA! det va 4 hundar som bara hoppade på mej när jag skulle slänga soporna ! snyft. tjarråååå!  vi tar antagligen massa bilder ikväll :)

01:00

inte så bra uppdatering idag eftersom att jag inte varit hemma!

vaknade klockan halv 11 imorse , sen åkte vi till sara runt halv 2!  när vi kom till sara så spelade jag spela med adel och sen satt vi vid datorn och gjorde typ ingenting. sen efter ett tag går vi till lidl och handlar godis ! mamma kommer och hämtar oss eftersom att jag skulle spela cup med gusk's a-lag f 93-94! inte för att jag spelade så mycket men ändå. vi vann första med 1-0 andra oavgjord 0-0 och sista vinst 2-0 .  matcherna var bara i 15 minuter! vi vann gruppen och imorgon är det slutspel, men första matchen börjar 6 och det är samling klockan halv 5 typ så jag tackade nej! för jag har faktiskt egen match som jag vill spela ! :D 

vi har kollat på sex and the city ganska awesomeee. nu är vi hur trötta som helst och ska sova klockan är ju fan 1 och det är 3 advent hihihi. godnattt allesammans! :)


längtar tills man kan gå runt i såna kläder igen!

jag har träffat en kändiiiiis

tjenahejsan alliihopaa!

skolan idag gannnska tråkig och jobbig. kom försent till engelskan, tyskan gick bra och no:n gick mindre bra eftersom att min fina "plugg" kompis va på väääldigt dåligt humör..så är det ju! sen hade vi musik, gick inte heller så bra, eller jo det gjorde det ! fast alla störde oss och massa så det var det ända felet! på hk:n va det MVG delen på provet och jag hann inte svara på b delen! asso man fick 10 minuter på sej och jag hann knappt skriva klart a delen ! sen bakade jag och kamali lusskatter togetheeeeeerrrrr! jättebra daniel ohja du gjorde så hiiimla mycket helt förvånad asså.  

efter skolan drog jag och lina till stan, vi ringde willys efter prao! men dom hade ju såklart fullt och vi har vekca 7 men dom sa att det ända lediga var vecka 8. ganska surt! sen träffade vi johannes i paradise hotel! OMG. sen missade jag bussen sen träffde jag sara och shida bobby! sen gick jag till bussen men den kom inte så det kom en taxi ist :)  lyyyyx. 

imorgon ska jag och felicia sova hos sara och jag ska spela cup med a-laget f 93/94 och äldre. känns ju bra ..fast nej!  justeeee, jag träffade max också vi pratade om allt mellan himel och jord. han är väldigt osmart må jag säga men snäll är han ju !  nu ska jag hmmm..kolla film! tjarråååå.


snygg snygg snygg snygg !

jag har varit en rund orange apelsin.

tjaa ! som ni ser är min blogg ganska omgjord nu, väldiht nöjd faktiskt ! :)

skolan idag iallafall, började med so och vi kollade på film hela lektionen! sen fotboll...ganska roligt ! blev inte så jävla förbannad denna gång så helt okej! :)  sen matte..lena säger till mej att hon sagt att jag ska ha omprov mej icke sa nikke hon har inget sagt. så där sitter jag helt oförberedd när hon kommer med ett prov! så tack för det, gick ju inte speciellt bra!

sen drog jag och min syster ner på stan och handlade lite julklappar! träffade min saknade vän max en väääldig snabbis på väg till bussen också! trevligt trevligt.  nu håller jag på att svimma för jag har så ont i huvudet. jag ska ta och vila lite..pusshej!



det är dags för mej, hög tid för mej att ge mej av.

tja ! för tillfället håller jag på att ändra om lite i min blogg, skulle vilja få lite mer julstämmning men haha det är inte sålätt som det låter liksom :)  jaja! få nöja mej med det jag har.

idag hade vi prooov i skolan gick väl bra förutom att jag gjorder vääärldens slarvfel ! skitfan rackarsn bananer. sitter just nu och lyssnar på musik med felicia min systeryster!  imorgon ska man ha utsläppt i skolan också .. jippii vad kul. nej nu ska jag duscha!  kul att jag plattat mitt hår i evigheter och nu ska jag duscha ! toppen filippa.   aja tjarråååå ! :)


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå.

hallå , jag har bara en sak att säga ! klickar ni på december 2010 hur många inlägg kommer upp då ? ja 1 iallafall. men tänk er det är typ 1 inlägg på i heeeel vecka.  så skärpning för satan!

sitter här och tar det luungt, har pluggat ett tag och känner att allt är clear ! fast det är det säkert inteeee! ska gå igenom lite snart igen så blire komplett! skolan idag helt okq8. vi hade först tyska sen no sen svenska ! sen fotboll, sååå jääävla förbannad jag blir på allt och alla ! så ja, jag bah kände hur tårarna brännde bakom ögonen och till sist kunde jag inte hålla dom inne så.. sen kommer erik gustavsson med sina helt sinnes skämt ! jag har aldrig skrattat och gråtit så mycket förr ! är fortfarande förbannad ...sen hade vi en värdelös lektion som bara gick åt till att prata om allt och inget !

har ingen kamera för tillfället så jag har a big bildbriiist! muppiiigt värre. missade träningen idag pga plugg också ! jag skulle ändå inte orkat för jag är så sjukt sur och trött på fotboll för nu:et ! så jaa..orkar inte med så mycket nu! nu ska jag inte gnälla meraaa, tjaarrååå.


vi lever i en dröm.

tjaaa, har inte uppdaterat på hela veckan jag vet ! har inte haft tid och min mor har inte tagit hem datorn från jobbet så that's one other reason.

har varit i skolan och sånt såklaaart sen igår sov jag hos sara , vi va med massa människor alltså shida,adel,omar,bobby,halle och calle !  sen drog dom hem en efter en. jag och sara somnade runt 12 och vaknade klockan typ 11 av att bobby ringde och väckte sara m flit. hann inte göra så mycket för farmor och farfar skulle hämta mig , så jag och adel gick dit för han skulle handla  !   han och jag har en egen hälsning (h)

fabbe mu brothaaa har fyllt år så vi har firat honom, vi har käkat smörgås-tårta och lite fika efter så det är greeejt .  nu har jag inget mer att skriva vettni!   tjarrrrå.

RSS 2.0