goodnight !


sista inlägget , sov gott så uppdaterar jag imorgon !
skolaaa -.-

im not preatty at all.

äähm, rubriken *host* :'((

oj, har hunnit med en del idag.  kollar på en film som är super ! kanske låter lite kontig när jag säger det men det handlar om H.C Andersens uppväxt & allt. gud varför är blogg.se konstigt ? det blir konstigt med fet stil,kursiverad stil & allt som ni kanske ser ?   men iallafall, jag har klippt mej lite också. inte så att det syns, utan klippt upop det lite & sen toppat. jag funderar på att färga håret, mörkare eller ljusare ? det bror på vad all ni tycker ? RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTAAAAAAAA !  mörkare eller ljusare ? :d 
no picture, har ingen på lager.
good,good,delightful,delightful !

/"när barn säger att dom städat, kolla under mattan & förbered dej på en överaskning"
sandra erikssons ! :)


inställd match!

hejhej, vaknade tidigt imorse eftersom att det var match. !
åt frukost, böt om & fixade mej han jag göra. vi var på väg att åka,
men då ringe jocke & sa att matchen vart inställd !
klädde av mej allt & somnade om. vaknade vid halv 12 & nu sitter jag här.
passar på att äta lite för jag åt så klent imorse.
imorgon har vi prov, så bäst & plugga till det.
dåligt med prov första dagen (y)

lina bästasyster har kommit hem ! wihooo :)
skriver sen :d
/filippaaa !

bilden jag tänkte lägga in igår :)


lååångt inlägg

sorry för dålig uppdatering ! :) 
nu ska jag berätta lite om igår & idag. ! 
jag sa ju att jag var sjuk, det blev bättre efter ett tag så jag bestämde att jag skulle följa med felicia & julia till fyrishov. jag ville att freja skulle med så det gick hon med på ! :)  vi gjorde sallad & blandade saft, sen så tog vi bussen till stan.  på vägen till stan så smsade freja & sa att hon inte kunde hänga med eftersom att hon skulle till nån sjukgymnast & kolla hennes knän. fan sa jag  !  men det gjorde ju inget, skulle ju ha kul ändå ! :d iallafall, vi skulle ta stadsbussen till fyrishov, men bussen kom aldrig -.- så vi fick väntai 15 min tills nästa kom. sen åkte vi tillfyrishov. vi hade skitkul, vi träffade på några & sen var vi med i en tipsrunda , jag & felicia missade en fråga -.- sen så vare paddeltävling, julia & jag vara med. jag förlprade såkklart. men julia kom 2 av alla tävlande ! jag & felicia visste att hon skulle komma 2 eller vinna ! :o så hon vann 2 godispåsar ! mummaa, om man vann tipsrundan så vann man 5 marabou chokladkakor -.- fan att jag inte vann ! alexander är med på fyrishovs vykort !  hah . iallafall, efter fyrishov så åkte vill till east city. ååååå vad gott det var, vill bara ha mera nu !  men åt iallafall så hela bordet var fullt med tallrikar ;d sen så gick vi till nån turkisk affär. han i kassan bjöd på tuggumi ! snällt, dom var väldigt mumsiga också. dom fabbe köpte smakade däremot inte vidare gott. en blandning av gräs, starkt & världens äckligaste mat ? sen sov vi över hos julia, gick dcet bra ? nej,det gjorde det inte. eller klart vi hade kul & WILLY ÄR KVAR I LETS DANCEEEEEEEEEEEEE :D men när vi skulle sova , så kom problemet. filippa kan inte sova med öronploppar. så rottorna väckte mej. felicia kunde inte sova i julias soffa så hon la sej bredvid mej. hon tog upp hela sängen så jag fick sova i soffan, den var pytteliten så jag visste inte hur jag skulle ligga. så jag vred & vände mej ända tills det kändes bra. men sov, det var nåt jag aldrig gjorde den natten. jag grubblade bland annat på hur det gick för sverige i curlingen, & när jag väl somnade så drömde jag om att sverige vann med 6-7 vilket dom gjorde :o  tur ? 

vaknade upp sen av att min kropp var bortdomnad ! :o men sen gick jag upp & åt frukost med felicia & julia. efter det mådde min kropp inte bra. ville kräkas upp allt som fanns i mej. men det gick över efter ett tag, gick hem vid 20 i elva. så somnade jag, men blev väckt efter nån minut, böt om & stack på träning. det gick bra, mitt & bahars passningsspel var sjukt härligt. latch ! =D  sen åkte vi till willys & handlade godis & lite andra saker .på träningen bestämmde &så jag & frejaatt vi skulle till fyrishov & kolla innebnady final. sten sture- fcb uppsala. men jag duschade & sånt inan jag åkte till freja med mamma. 

på fyrishov så var det inget speciellt, vi kom dit & jag freja & julia skrattade & freja var glad för att hon kan  se skillnad på mej & felica x) men iallafall. vi satt oss högst upp för allt annat var upptaget -.- men,matchen började & vi tippade på hur resultatet skulle bli. jag tippade på 4-2 till sten sture. den som tippade helt rätt skulle vinna en billig chokladkaka. men ingen vann, så vi tippade engång till sen & ingen tippade rätt då heller :o träffade nea & issa sen. men dom drog etfer ett tag eftersom att dom såg  2 snygga killar ! haha, fan vad vi garvade när nea fick sms av ena killen. menmen, back to tha game.  när det var 39 sekunder kvar så gjorde fcb 7-7.  faaan! men sten sture tog dom poäng dom behövde ! :) det blev sd. det ville jag se, men vi hade lite brottom. vi drog till willys & köpte chips. när vi kom hem började mamma laga mat. det blir mat framför tvn & melodifestivalen. ska skynda mig nu ! en snygging sjunger ;d en vacker bild på mej också ?
/ filippa :*

FACKIIINGDATOR SOM INTE KAN TE EMOT BILDER SÅ JAG INTE KAN LÄGGA IN SÅ BLOGGEN SER DÖD UT ! NI FÅR BILDEN NÄSTA VECKA -.-


im sick again.

jag är sjuk & jag hatar't !

mina underbara vänner åker till fyrishov imorgon & jag stannar hemma , jippi!  att bli sjuk nu är inte bra. det är några dagar kvar av lovet & jag har blivit sjuk & kan antagligen bara vara hemma :o jag ska bli frisk. ! åååå, jag vill ju åka skridskor. men jag får iallafall följa med på resturang. efterlängtade east city imorgon med felicia,mamma & julia ! nåt kul ska man väl iallafall få ha. jag har tagit lite bilder idag &så. men jag lägger antagligen in dom nästa vecka  ? aja. nu ska jag fortsätta vara sjuk, & detta är antagligen mitt sista inlägg för idag . så sweet dreams sötisar !  :*


im no superman.

rubriken säger allt. alla tycker att jag är bäst på fotboll, jag kanske är bra! men inte bäst :)

hej . vaknade 10 idag eftersom att vi skulle upp & åka iväg .
till thuns. vi kom dit & jag viste precis vad jag skulle ha =)  sprang iväg & hämtade en tröja som jag tycker är jättefin som egentligen ska kosta ganska mycket men den kostade bara 169 ;) sen köpte jag piecestrosor & typ inget mera. sen fikade vi, macka & kaka. köpte en geischa också. var där med mamma,felicia & julia. sen kanske jag ska åka skridskor, eftersom att nån äntligen ålogat planen med nån snömaskin ! (y)  stjärna till dej ! :)
/ filippa :)


hahah ;d


grym :)


veckans tumme !

nu har faktiskt kategorin veckans tumme fått sitt andra inlägg.
nu går tummen nämligen till avatar !
en otroligt bra film . man verkligen lever sig in i filmen.
nervbitande men otrligt spännande. man blir som tagen !
rekommenderas verkligen :)


såg filmen ihelgen & det var verkligen över förväntningar.
det är nog en av dom bästa filmerna jag sett !
i början ville jag inte se den, men jag är glad att jag gjorde det !
& deras språk är otrolig spännande.Filmen Avatar handlar om Irakkriget. Det har pågått i hundratals år och spridit sig till galaxens utmarker . Vid en första anblick är det lätt att tro att Avatar är ett statment mot kolonialism, kriget i Irak och rasism. Men det är fel. Den vill bara göra det lite annorlunda. Med ett leende istället för med fosforbomber. Med bara vetenskap istället för med vetenskap och vapen. Befolkningen på Pandora framställs som stereotyper av den ädla vilden. De är ståtliga, naiva och lever i perfekt symbios med naturen.
avatar går inte att se för många gånger. en film som allas ögon har blivit tagna av.


svar på frågestunden !

Postat av: ABSSOLUTAARNELA
söööt header :)

svar: tack! :)

Postat av: Majaa. [ baramajaas ]
fin blogg:)

svar: tack ! :)

Postat av: M A L I N :)
vad gör du helst en fredags kväll ?
vilket är ditt favorit plagg i din garderob ?
vad fick dig börja blogga ?

svar:
1. myser med familjen, kopisar ibland.
2. har så mycket favoritplagg så inget svar tyvärr .
3. insperation av andra. försöker bli en bra bloggare. den kanske inte går enligt planerna, men kanske når fram till målet nån gång.

Postat av: D O L L Y
allt bra me dig ?

svar: allt är super !

Postat av: nikki
1. varför e du så himla bäst?
2. kan du lära mej spela fotboll?
3. träffas på sportlovet?
4. vad tycker du om mej?
5. läser du min blogg?
6. byt te vaksala? (aaa)
7. älskar du mej?
8. hur lyckas du bli så fuckiiing söt?

svar:
1. det kan du svara på ? :)
2. eller så kan du lära mej ?
3. jaaa!  fast det finns inte så mycket till lov kvar.
4.  jag älskar dej otroligt mycket. du är underbar & betyder allt !   du borde veta allt eftersom att jag sagt det mesta ;)
5. varje dag 100 ggr.
6. nej, gusk är bäst ! :d
7. ohja, otroliiiiigt mycket  !<3
8. jag är inte söt !  du är söt :)

Postat av: Enira
söt blogg du hade! allt bra? <3

svar: tack, allt är super ! :)
Postat av: v i k t o r i a - kolla min blogg snyggnig!♥
okej ;d

svar: inget svar :)

Postat av: aw - gotlandstöis ツ
intressen?
pojkvän?

svar:
1.fotboll,kompisar ,bloggen  kolla min andra blogg http://filippaandlina.blogg.se :)
2. det var ett tag sen. hittar väl den rätte så småning om. killar kan vara svårfångade.

Postat av: sofia
byt till tunaberg ? :)<3

svar: du kan byta till gränby ! :)<3

izor är en mjukis.

rubriken säger allt om våran lilla sötkatt !

hej sötiiisar :)
skrev inte igår , så sorry. men kan berätta lite nu !
vaknade 11 ? åt frokost vid halv 12. jag & felicia kollade på en
film. "goal" andra gången för mej, & första för felicia.
den är jättebra, drama mest . älskar filmen för att det är fotboll ;)
men iallafall, sen så gick vi ut & åkte skirdor.
julia kunde uinte åka med oss eftersom att hon var i romme, lyckos henne !
sen böt vi om, för mamma skulle komma lite senare hem så vi skulle vara klara tills hon kom . sen åkte vi på träning, det var askul! som vanligt :)  efter träningen åkte molly hem med oss. vi hade askul, men nån vi inte visste, var att hon var alergisk mot katter, så hennes mamma kom med kattmedicin sen så att hon inte skulle dö x''''d.   vi kollade lite på os, duschade åt lite mat & sen blev klockan jättemycket så vi gick & la oss. vi pratade om massa privata saker ;d  sen blev det tyst :o så alla somnade. molly sa att hon vaknade tidigare när hon sov borta, men hon vaknade sist av alla, x)   sen åt vi frukost & nån timme efter drog vi till bussen . molly skulle klippa sig så vi han inte vara med henne så jättelänge :/  men vi hade iallafall kul!  det kommer vi att göra om ! :) nu ska jag kolla på film med lizan.  & tack till mormor som bjöd mej på cheezebolls nyss ;d
skriver kanske mer sen, ska också fundera ut veckans tumme !
/ flippiiis. lev nu, för du vet aldrig om imorgon.


världens sötaste kisse mich :d


W,J,M

det är skönt att veta att du ändå finns & bryr dej.
det är skönt att prata med dej om problem & att du verkligen finns .
jag älskar dej så grovt mycket !
du är så saknad ,lika som wendela & malin. jag har svikt er.
ni kanske ätr förbannade , det kan jag förstå.
men jag älskar er !

tack josefine för att du är så underbar !

godmorgon !

hej alla läsare !  hur äre med er ? :)
med mej är det okej, är trött efter den korta tiden av dagen som passerat.
jag har ju trots allt gått upp tidigt idag , & nu sitter jag i en kall källare !
men jag vaknade 10 i sju imorse, gick upp & åt frukost. sen åkte jag & felicia med pappa
till station. vi höll på att missa bussen & hur kul skulle det vara att stå i 25-c i 30 min & vänta på nästa  buss ?
inte så väldig skoj. men vi han :)  sen så skulle vi hooppa hem från bussen , hade 1 par strumor & tunna skor.
jag frös väldig mycket om mina stackars tår ! men kunde trösta mej med ett varmt täcke smothie & en film !
det var kängan för dagen! nu ska jag inte göra så mycket !   skriver så fort jag har nåt kul att tillägga.


" som en myra som om & omigen blir nedtramad. man har inget att kämpa för, fösöka ta sig fram & tillbaka med mat . till sits tar livet slut. man lever länge eller inte alls. försök inte mer än vad du kan, du kan ändå aldrig bli den starka rörelse du alltid velat bli"
filippa frykenfeldt.

:*

svar på kommentar

Anonym:
Men alltså, vrf bryr du dej bara om besökare hela tiden? det är ju inte det som räknas när man har en blogg vell? o du typ vill att man ska kommentera. Men de gör man juh om man vill.. VArförr inte bara blogga?

svar: klart jag inte bara bryr mej om besökare. men liksom ,är det nån mening med att ha blogg om man inte har nån som läser ?  det är liksom lite av det också . nån kommentar & besökare vill man ju ha ibland :)

sötis läsare !

söta ni är alla läsare hade faktiskt 18 läsare igår ! :)
fortsätt besök så lovar jag att vara mer aktiv.
igår var jag på bio, avatar 3d. sjukt bra film ! jag vill vara en avatar x) det var över mina förväntningar. inte jätte mycket effekter i 3d, men det kan ha varit för att vi satt så långt upp -.- men den var helt underbar. rekommenderar supppppeeeer.  idag har jag städat asmycket. sen kollat på en film :)  ska till mamma imorgon, vara med saknade lilla julia :*    nu ska jag ta & hitta på något !
sötnoooooosar är ni /filippaaa !


vaacker, hade ingen annan !


frågestund!!

kör en frågestund.
jag tycker att alla kan fråga en eller flera frågor !:)
liksom, jag har inget att svara på.
förra frågestunden hade jag 0 frågor på.
så fråååågaaaa :)

sportlov !

besök min blogg mera :(
snart lägger jag ner bloggen.
jag vill ha mera kommentarer & mera besök , thats all im asking.

skolan var helt okej idag. jag & binjo hade askul! xd
& mattanten fick damp på henne !?
men liksom, jag håller med om att man inte vill ta tallriken längst upp.
den som alla kladdat på & sånt. så ushc nej.
1-0 till bianca där. sen så gjorde jag klart min toakatt .
den har jag döpt till doriz.  hihi ! :)
hallå jag är supermegaglad !
jag kommer äntligen få lära känna nour bättre än vad jag gör !
hon har nämligen kommit in i fotbollsklass & amanda med.
dom börjar vecka 10. kulkul !    
sen så är det springbrake party på grand. men nej !
jag ska inte gå, hemmakvällar är betydligt skönare.
nej, nu ska jag ta & njuta av starten på lovet.
vill verkligen ha en skön start. lovet kommer spenderas med bla . molly & kanske julia & freja.
nu skriver jag faktiskt inte samma sak på denna blogg som på den andra. (a)
happy readers som får nåt annat att kolla på. :)  
nu ska jag lägga upp en relativt bra bild på doriz x)
/ filippaa, läs & kommentera mera !


otroligt vacker '

veckans tumme !

veckans tumme utdelas till charlotte kalla & björn ferry .
de 2 första svenskarna att ta osguld ! :)
den mest tippade osguldtagaren var ju helena johnsson.
hon har dock inta tagit sitt guld än.
en extratumme till ferry som lyckades skjuta fullt i snöovädret förra veckan.
medans alla konstant bomade så sköt ferry fullt !


här har vi en otroligt glädjespridande bild på ferry.
bara några minuter efter vinnst.

även denna bild är härlig att kolla på.

nu hoppas vi på felr vinster från varierade svenkar.
bland annat hockeylaget har det gått bra för !
som häromdagen vann mot slovenien med 6-2 .
nu har sverige kvalificerat seg till semi-final.
veckans tumme går till de 2 första osguldtagarna !

här med..

inför filippa ett katigori som skall ha namnet "veckans tumme" !

grattis nour :)<3

dagen.
matte: det vart inte matte, utan det vart kemiprov istället. det gick sådär tror jag , allt vi skrivit på datorn igår kom ju såklart inte på provet. att jag alltid gör saker i onnödan. som nu tex, skrivit 4 pappa fulla med text till provet imorgon. ock så klart är bläckpatronen slut i skrivaren -.- bra filippa!
bild: skulle rita 3d bilder, eller landskap, ganska lätt & kul. finns inte mycket mer att säga. daniel slarvade bort min mapp . matilda gick efter ett tag för hon skulle sätta in tandställningen.
engelska: gick igenom det vi ska ha på provet imorgon. det borde vi göra mer i andra ämnen inte bara engleksa & so. där går vi igenom vad vi ska ha så vi vet vad vi ska plugga på , det gör vi dock i tyska &så, men inte nåt annat ämne. det borde införas !
tyska: den var ju helt chill, maria kom lite försent "åhnej" -.- haha !  sen så kollade vi på en film. den var ganska bra, asså det handlade om en kille som blev mobbad & hade det svårt. sen slutade vi 10 min tidagare eftersom att maria skulle till en teater med sina 9or. :)
lunch: vårrullar & ris med massa andra maträtter. lite avancerat att tala om. men det var mycket gott iallafall, fick ner några portioner. sen var det rast ett tag också.
idrott: det blev ingen boxning för vi hade helsal, & så körde vi nån lek ? typ kurragömma. nerrå men en lek som var helt okej. det blev mer eller minre kaos när vi plockade fram & när vi skulle plocka undan igen.
svenska: helt okej, läse i våra böcker. min bok är verkligen jättebra ! det är många svåra ord, men väldigt bra & lärorik. gär nästan inte att sluta läsa ! :o

det var dagen i sej med lektioner.
övrigt var liksom det vanliga. men nour fyller idag &så , grattis sötiiiiiiiiiiiiii ! :)
alla grattar ! :)<3

/flippiiss .
bloggen har dock bildbrist. försöker få fram nåt senare :*


.

it is said that the stories always end happily. but it is a joke, I did not stop the way I wanted!trying to get over you, but it is not easy!I regret everything. 15 days have passed & you have not said a wordI will not do for anybody. you were there & all shared laughs, but it was a one-time thing, you will never get back. no point in trying. I will still never be the strongest!


sorry bloggen.

fattar mej kort.
tyska: får inte reda på proven förns adde gjort det , har läxa tills imorgon, ska kunna böja 8 verb inte så svårt. sen var det väl det vanliga gå igenom lite vi gjort förr.
svenska: ska ju läsa böcker, det var 15 som hade glömt & det var bara en tjej. men läste iallafall babbeldrottningen i new york, den verkar bra . lita strange ord ibland men annars ok. sen gick vi igenom en stencil sen förra veckan. sen inte så mycket mer.
kemi: det var kulkulkul för första gången ? ta inte illa upp lärare om nån läser, det är inte ni som gör det tråkigt, det är liksom allt annat :d men vi labbade med coca cola. skulle blanda kol & läsk & se vad som hände. man kunde smaka på det & det smakade söt och avslagen läsk. inge kol eller nåt alls. sen så kletade bianca massa kolfärg i mitt ansikte så tänkte jag kleta tillbaks, men då tog ju såklart läraren skithårt i min arm & blabla. hah ! slutate en 15 min tidigare.
so: fick reda på provresultatet, jag lovar you dont want to know. ?  g fick jag.. ibland får man bita i det sura äpplet & plugga mer te nästa gång. men var inte så långt ifrån vg faktiskt. :)   kanon. vi gick igenom provet & sen så skrev vi upp lite tips typ. asså hur man skulle göra för att få mvg på en mvg fråga.
lunch: bajs äckliiiiiigt ! det är allt ni vill veta right ?
fotboll: gick till diös med lina duktiga som vi är medans alla andra slöfockar tog buss :o det är skönt & gå. på träningen var det en ny kille som heter daniel som kanske ska börja i våran klass , jag såg inte spec mycket av honom men av det jag såg såg det mesta bra ut :)  nour & amanda provspelade också. för dom gick det super enligt mej. asså, jag tappade andan 3 ggr idag :( & hade 2 frilägen men missade båda , sämst.  sen skapade jag lina & bianca en klubb som vi inte behöver nämna namnet på. hahah ! sen så fick jag gelehjärtan av snuffbianca. ! sen så åkte vi till station & fick vänta i 1 timme & lite till tills bussen kom -.- så vi fördröjde tiden & gick till en liten kiosk. :d nu sitter ´jag hemma & är lite glad för att min underbara chippen har fått hela buren ! :)  
thats tha day. hoppas du läste !?
/ filippa, your favorite ! :*


grattis flickor ! :)

ni kanske tycker att : fan vad konstig hon är som tar inlägg från sin andra blogg !
men jag orkar inte skriva så det är bättre att ni får läsa 2 gånger och gem je ett besök,
än att jag inte skriver alls & att ni inte besöker alls.
så..

grattis till elsa & rebecka som fyller år idag !
lyckos dom som fyller år på alla hjärtans dag! :o
det skulle ju inte sitta fel ! :) 
har tyvärr inga bilder på dom på denna dator ,
men vill ni se söta beckan så kan ni ju alltid besöka : http://sverigesbecka.blogg.se !
have a nice birthday my girls ! :*

/flippiisss


alla ♥ dag !

hejhejhej, det var ett tag sen :)
förlåt för dålig uppdatering ! jag har inte skrivit på ett tag.
men igår hade vi allafall match ! vi spöa vaksala med 1-0 ! :d
idag är det ju alla ♥ dag, mamma fick gelehjärtan ett kort & en blomma :)
pappa ska också få imorgon !
på tisdag äre fettisdagen ! härligt, då blire semlor & massa.
men mormor har bakat massa små bröd så vi kan göra semlor när vi vill ;)
åt 2 igår :d  när lilljulli kommer ska hon också få alla ♥ dag present ! (:
skriver kanske mera sen / flippiiiss :*

asså förlåt om jag inte skriver så ofta.
ska försköka skärpa mej !  men vet ni,
jag har ungeför 4 besökare om dagen. thats not so fun.

dålig uppdaterning

oj vad dålig uppdatering :)  men nu blire mer eftersom att  vi haft så mycket i skolan:( 
provprov & åter prov !  7 prov denna månad & 5 är avklarade. tyskaprov hade vi idag, gick helt ok.
vi började dagen med matte, asså man ska hinna klart jättemycket på en vecka. ganska omöjligt ;d
sen hade vi håla på bilden så jag pluggade tyska & gjorde matteläxan. :)   efter hålan hade vi engelska, juste det var första gången jag var i skolans bibliotek. xd    men i allafall, på engelskan skulle vi göra massa uppgifter & så. gick hyffsat. sen var det tyskaprov, det var vissa saker jag inte kunde -.-  men det gick ok. haha, oscar som trode att göra var gören fast det var machen (y)  på lunchen så var det korv, asså korvarna var enorma !  jag & felicia delade på en & den var riktigt mumsig. kiki fick äta en själv x) sen spelade vi fotbollsspel. filippa röjde ju kan jag ju bara tala om.  på idrotten hade vi badminton & även då ägde jag *not*   erik den skiten var på alla ställen man kunde vara på så det var omöjligt . sen när han missade bollen så blev han lack på nån annan ;d svenskan var bara stencilsak & sen ska vi ta med en bok på måndag som vi ska läsa. jag har läsglasögon för alla som inte vet ! bra, sprid inte vidare nu alex. i bussen på väg hem vare bara 5 st. jag felicia licas marcus & fredrik . palla berätta mera. love wern som liksom hade "mognat" skrek och hade sej på bussen.


shiidaa är fiiiiiiiinast i löshår.
edom är &så fiiiiiiinast !
/flippis eran favorit :* 


bilder från andreas fest.

här är bilder jag tog på kalaset, njuut & kommentera !


den underbart goda cheesecaken vi åt !

blomma jag tog kort på !

mer blommor :)

min fina syster får avsluta, http://fffeelliicciiaa.blogg.se ! kolla hennes fina bilder :)
systemkamera i mitt hjärta ! vill ha vill ha vill ha !


kommentera / filippa :*

.

IM MISS YOUR VOICE . I THINK TO MUCH, NOW IT'S OVER FOREVER.
AS I THAUGHT FROM THE START..

med becccksi :d

heej alla söta :*  är med rebecka nu. hon ska sova hos oss (y) 
imorse började allt med matte, fick tebaka proven . fick 15/22. 1 poäng från vg. heter man filippa är det resultaten helt gudomligt. jag fick tom bättre än felicia :d sen hade vi fysik, då fick jag reda på ett till prov & fick g+ , eller pyttelite från vg. vi ritade massa saker. sen var det kemi  vi skulle göra nåt förhör asså oförberett. -.- så det gick piss. lunchen var ganska god, kan inte förklara vad det va, potatis & nåt typ :s på so:n gick vi igenom provet vi ska ha. sen vare slöjd. jag vill att nour börjar i våran klassss :DDDDD ! haha, efter slöjden åkte vi till fågelsången & fikade med mamma . jag fikade en äppelpas med vaniljsås & årets första semla. tjock som man är så köpte jag semlan själv. sen kom becka & vi drog till gränby . bilder kommer på vad jag köpt. :)  tråffade nour ,hala & rim. sen deras kompisar :)  finns inte mycket att skriva. åkte hem sen :)    snart ska vi äta :d 
skriver sen tror jag ! / flippiiisss :*


 
blus gina 149:-            linne & leggings. linne jc 70:- (rea) 
                                    leggings med nitar h&m 99:-
 
nitarnaa :D                    tröjan :)  mq 199 :-
                   KLIIIIICKBARA :*

still sick

hejhej bloggen :)  är hemma & vilar idag också eftersom att jag är sjuk.
nu så ska jag lägga in om enköping, inga bilder tyvärr . det hittar ni på http://filippaandlina.blogg.se ! :)

lördag: jocke ringer oss klockan 8:10 på morgon & mamma svarar. han frågade om vi sov, mamma svarade  japp. sen sa han : jag skulle bara önska er en trevlig dag x'd  . men sen så sah na att freja & julia inte hade blivit friska så dom behövde 2 spelare till cupen, så vi gick upp & började packa,packa & packa. sen åkte vi till anna & hämtade upp henne för hon ville med & kolla. på vägen såg vi att det vart trafikolycka, vääääärldens trafik olycka i stort sätt. mamma & anna sa : tur att alla är ute. men när vi kom fram en bit såg vi en man med hans barn som var krossade eller vad man ska säga. dessvärre dog 7 åringen & hans pappa :(  hemskt. aja, vi fortsatte att åka. när vi var framme var det bara & yta om fort, för vi hann inte till samlingen eftersom att vi fick ju reda på det lite i efterhand att vi skulle vara med. men vi kom dit iallafall. sen kollade vi på lite match & efter värmde vi upp. vi mötte korsnäs if i första. dalarnas bästa lag. vi var det bättre laget men det blev 2-2 . dom fick straff i slutminuten. asså, dåligt av domarn, ingen drog henne i tröjan, men aja matchen är glömd & vi är glada ändå. när vi går tillbaka till skolan (skolan man var på när det var globall , i miss it !) så åt vi mat. det var korv & potatis mos. & juste min hals blev helt förstörd. är hes & har vart det sen första matchstart. sen var det några timmar kvar till nästa match så vi drog till en outlett & fixade saker till felicia, för hon skulle inte sova kvar först, men hon ändrade sej sen. köpte en canada goes tjockiströja. sen godis på enköpings största godisland ! (y)  när vi kom tillbaka såvare tävling i ett spel. kul !  sen var det match mot hässelby, vinnst med 4-2 !   jag hade en annan position. så det var svårt att fatta , men jag trod det gick ok. juste första matchen blev figge tvilling matchens lirare andra blev binjo. sen hade vi kul på kvällen, åt mat lasange.  sen vilade vi, & tom berättade en "spökhistoria" sen kollade vi på robinsson. bajshans vann -.-  sen vare dags för match klockan 22:00. mot fanna ockse den matchen vann vi med 2-1 , men asså deras mål var orättvisst. jag gjorde ett mål & molly gjorde mål när det var 5 sekunder kvar. jag blev matchens lirare. :d sen skulle vi hem & sova. guck 97 hade match klockan 01.20 på natten :o   vi gick o la oss klockan 00:00.

söndag:uppgång klockan 06:30  sen fixade vi oss, skulle äta frukost & sen dra i väg & spela. vi mötte bollstanäs, elitlag 97or. dom har vunnit gothia typ. så aja. vi förlorade tyvärr med 5-1. sen kollade vi på hammarby som är gryyyymt bra. sen gick vi tillbaks & packade , när vi packat in i bilen så skulle vi kolla på gusk, så jag felicia molly linnea & figge klämde in oss i våran pyttelilla bil (y)  myyyys.  gusk vann med 4-1.  målet till dom var ett baklängesmål eller vad man ska kalla det för :(  sen gick vi tillbaka & åt. det var inte gott så jag felicia & mamma stannade på donken på vägen hem. supeerrrröyckad cup. 

tummen upp för:
-
gusk. bääääääst.
- vinster.
- allas humor.
- allt skratt.
-våran insatts.
- vi kom 1:a i gruppen !
- allas superfantaskiskt underbart fina mål xd
- sandra som tycker att det är fint med hesa röster !

tummen ner för:
- min hals & röst. låter som en kråka.
- domarn som var orättvis.
- hans vann robinsson.
- förlotrade matchen.



bästa bilden från dm. eller den bästa jag hittade på mej tagebn från http://isabelleeden.blogg.se !

nu ska jag forstätta vara sjuk, även fast jag är det så har jag gjort rent till chipp & så.
krya på mej, tack :)  
puuuuus /f'

FRÅÅÅÅGESTUND MED SKÖN MUSIK.





filippa diggar låtarna.
låtarna diggar filippa.
:) ♥

alla  ska kommenteraaaaa !

FRÅÅÅÅGESTUUUUND !
fråga fråga fråga fråga fråga fråga fråga ! :)

RSS 2.0