blev inte så värdelöst ändå!

sha ! kunde inte uppdatera igår va m sara heeeeela dagen typ.

åkte till sara runt 1 , när jag kom dit så kollade på vi på tv ! det va maraton på my sweet 16! så jävla bra sen typ direkt cyklade vi och köpte godis! när vi kom hem så kollade vi lite mer på tv ,sen bestämde vi att jag skulle sova där, sen sa saras mamma att hon ville att vi skulle följa med på nån fest, så då åkte vi dit! träffade massa nya människor, haha typ 2 st. sen åkte vi tillbaka för adel skulle byta om och sara skulle hämta en sak, men smarta som dom är hade båda glömt nyckel! smidiga! så vi väntade tills dom kom och lämnade nyckeln. sen drog jag ,sara omar och fahran (stavning) till willys och köpte godis. sjukt billigt !  sen va vi på festen ett tag till, jag sara och adel åkte hem vid 11, kollade lite på tv innan vi sen gick och la oss.

vaknade klockan typ 9 ?  så skulle man ställa tillbaka klockan så 8!?!?!?!? så jag sov ett tag till. sen vaknade vi runt halv 10, sara hämtade datorn och jag smsade lite + att vi åt lite av gårdagens godis. sen åt vi frukost, kollade tv och bestämde oss för att åka till gamlishallen och kolla innebandy . sm-kval!  först kollade vi på fbc-sirius, fbc vann med 5-2 ! sen storvreta-hagunda, då vart de 6-3 till hagunda! sen sirius-hagunda p95, när vi åkte stod det 1-0 till hagunda.   sen när jag och sara skulle till bussen så såg vi den , så vi tog värsta löpningen och bussen såg oss, och vad tror du den gjorde ?! jo åkte förbi oss. som tur va kunde saras mamma skjutsa mej till station! så snälllllt.


nu är jag hemma, typ dötrött ! min fina syster har städat hela rummet + att hon har bäddat om min säng, ibland är hon väl ändå för sööööt! ska väl stoppa i mej nåt sen, har levt på en läsk och lite mackor idag. pussocheeeej!

justeeee, vi träffade världens finaste adam en snabbis också haha !

första dagen på höstlovet !

tja!  första dagen på höstlovet, känns värdelöööst! har inte en enda plan om vad jag ska hitta på idag !

vaknade nyss och har stoppat i mej massa frukost ! ska snart byta om för att åka till stan och köpa godis tror jag! sen får jag väl hitta på något med nån, kanske sara ? aja. får se vad som händer tjarrååå.

If you fall for me, I'm not easy to please. Imma tear you apart, Told you from the start, baby from the start.

shaaa, sitter här med kameran i knät!  har inte tagit nån bild eller nåt, eller jo det har jag ju! hhaha :) en mongobild på mej bara, inget att se!

skolan idag, fick tillbaka tyskaprovet här snavkar vi nääääästan vg! jävla skiiit att jag inte fick vg..sen på musiken så körde vi vår gryma låt! jag och binjo är såhääär *fingermått* gryma !  binjo fattar. sen på hk:n gjorde vi omellet. lisa tyckte att min va vacker och alla tyckte min va finast!  stolt hah!

efter skolan drog jag ner på stan med sara,felicia,wendela,tim,jonte och simon om jag inte mins fel, hahah! tim är så jävla rolig så jag börjar gråta varje gång jag är med människan. hans skämt är så dåliga så dom är bra! jag och sara käka på mc donalds, sen kom figge och vi drog till bussen och åkte hem!

har presic ätit pizza med halva sveriges befolkning, dvs jag,simon,amanda,felicia,figge,fabbe,ellinore,pappa och anna! en hel drös alltså ! den satt fint, fast inte så hungrig efter dagens alla måltider. senare KANSKE det blir charader, min fjollige far va tydligen jävligt taggad för det, så vad gör vi ? nu kör vi :)  tjarrååå.


gäller att djuda på sig själv!

dödsrädd att leva. livrädd att dö!

hejhej! äntligen kan jag uppdatera!  "fri" från prov nu iallafall. sköööönt :) 

skolan idag, första timmen va det prov, gick väll okej!  kommer iallafall få g.. eller ?  haha. jodå. sen hade vi fotboll, gjorde inget speciellt tyå eeeen rolig övning körde vi , sen match och sen en annan sak. sen drog vi tillbaka till skolan, hade rast i typ 1 timme. så vi köpte 2 glasspaket och satt oss utanför lidl ock käkade. finte ! sen gick vi tillbaka till skolan och hade matte..sen slutade vi och jag vart skitstressad så jag glömde mina böcker på skåpet, smaaart chey.  KAAAAAASKE uppdaterar senare, pusshej!


suddiiiiiig

mitt mellanmål (y)

hinner inte..

går inte så bra att uppdatera när jag har massa plugg ! 
pusshej !


do not judge a book by it's cover!

wow, äntligen publicerades mitt inlägg ! eller så var det bara datorn som var jävligt seg igår :)

skolan idag, idrott imorse,wollyboll!  aj som satan vad ont i handlederna man får !  sen hade vi vanliga lektioner , fick tillbaka svenska uppsattsen vg på den! så ganska nöjd.  sen fick jag också höra att adam kallat mej bonde ! tack för den adam :)  i slutet på dagen böt vi också platser, synd om mej som fick sitt abredvid stööörsta bonden, skämt o sido! jesper alltså! 

sen på stationshuset va det nån random gubbe som hade ett barn som satt i rullstol ! han hade en fin sjal som han höll i ena änden och barnet i andra, sen sprang han runt som ett fån och barnet skrek: weeiiii!  sen sa han: mera pappa!  och pappan bah: nej, lugna dej nu egon! hahhahaa. jag och felicia decka av garv. 

nu ska jag plugga pusshej !


det är ju bra att mina inlägg aldrig publiceras !

så förbannat trött sen igår ! sov i 12 timmar i natt, mer än skönt kan jag bara tala om.

kollade på våran träning idag, orkade verkligen inte vara med. hade hellre vart hemma och legat och sovit i sängen men nej.  jag och mamma satt bredvid och gjorde matteläxor som jag missat ! känns bra. sen åkte vi till gränby och fixade lite saker. sen har jag bara vart hemma och typ halvsovit bort hela dagen !

vi har tydligen anmält oss till en serie som heter snöbollen där dom allra bästa lagen spelar ! dvs 1,2,3 i gothia med fler, känns ju värt att va med! men ändå skönt med lite motstånd ! kan ju alltid va kul och se vad resultaten blir när man möter lite annat :)   aja, godnatt !


jag är en smart chey!

jag är såhääääääär trött efter dagen ! ni anar inte, jag somnar snart ! har nämligen haft precamp heeeela dagen.

igår sov jag hos underbaraste nikki classon, vi åt först fett mumsig mat eftersom att hennes syster olivia fyllde 17, grattis till henne ! sen skulle vi sjunga singstar men då va det tårta. sjukt mumsig!  sen tagga vi till ip och spelade fotboll i 2 timmar typ, har värsta skills-filmen på mej haha!  sen drog vi hem och kollade på film tills vi somnade.

klockan ringde klockan 6 och vi gick upp och fixa oss för att sen åka till norrtälje. kom dit vid ungeför 20 i 9 och först va det "hej och välkommna" sen dela in i grupper. fick vara med mandiii och wendela ! sen körde vi första passet i 2 timmar. mina tår var helt bortdomnade, stort - på det ! sen käkade vi och hade individuellt samtal i 5 minuter. san vare teori ! jag somna, sen när jag vakna typ "skrek" jag VAD HAR JAG MISSAT ?! hahah, finte. sen ett till träningspass innan jag sen åkte hem tillsammans med wendela malin och jossan.  dagen har gått bra, fast jag kan bättre, så jag kommer förmodligen INTE komma vidare till nästa omgång.  men jag klarar mej! haha. pusshej ! 

-han heter göran!
- göran ?
- aa, det göran!

sån humor kallas KLOCKREN

when you smile, the whole world stop's and stares for a while.

måndag; skolan, efter skolan drog alla tjejer i klassen på lasergame ! eller först käkade vi på cupido. sen vidare till lasergame, mitt lag vann stort båda gångera. sen körde vi lite air hockey innan vi drog tillbaks till stan för att möta upp alla killar + två lärare för att gå på teater !  den var inte så jätte bra.  hatade när dom sjöng islutet bah, sen var allt annat grejt.
tisdag; skitskola och fotbollstränning. plugg i 5 timmar !
idag; skitskola igen,  2 prov!  först omprov, fick godkännt !  sen matteprov, gick inte allt bra.  kunde inte ett skit även fast jag pluggade lite smått! aja, får väl klara mej med omprov då !
H E J D Å !

försent om helgens cup!

hej! har verkligen inte uppdaterat på jättelänge ! har inte haft tid .. u know skolan går ju före!  så det är finte.

i helgen hade vi ju cup så lär ju berätta lite om den , lördag vaknade jag väldigt tidigt, tunt 7 tror jag eller senare. sen åkte vi till västerås och letade upp planen vi skulle spela på. första matchen va mot enskede det blev 1-1 , sen hade vi paus ett tag innan vi hade match mot franke,  dom hade sjukt bra passningsspel och rörelse. vi förlorade med 1-0 damn!  i pauserna hittade jag och lina några kompisar, dvs hästkompisar (y) hahahhaa.  aja, sista matchen var mot som dom kom 5:a i gothia, alltså QBIK vi vann med 3-1. kunde inte fatta att dom kom 5a eftersom att det var inte världens bästa lag!sen drog vi till hotellet. det tog ett tag innan vi hittade det , mamma pekade på nåt ruttet gammalt tegelhus och lina bah : noooooooooo ! sen efter ett tag visade dom oss riktiga hotellet.  grymt mäktigt fan!  haha det var som att leva i lyx!  vi duschade och fixade oss för att senare åka till våning 25 dvs sky bar, där satt issa och lotta och väntade på oss. vi planerade vart vi skulle äta och nån minut senare var vi inne på en resturang i närheten. efter att vi beställt och fått maten hade jag tydligen fått en kartong bit i min mat ! så jag fick ny mat, gratis och efterrätt också gratis. så det lönade sig. sen busade jag lina och felicia lite innan jag somnade i mitt lyxiga lilla hörn !
söndag vaknade runt 7 och gick ner till frukosten. ganska lysxigt som det brukar vara på hotell! vi packade ihop våra saker innan vi sen drog vidare till planerna!  vi mötte brommapojkarna. vi gjorde mål efter sisådär 20 sekunder. 1-0 viket även höll sig till slutsignalen! vi vann mot dom som vann b-finalen i gothia cup! grymt,
dom missade straff, sen klagade dom på att dom inte hade sina ordinarie målvakter och att det bara va "träningsmatch" moget.  sen i semin mötte vi enskede igen,  vi åkte ut på straffar !  lite surt faktiskt eftersom att enskede förlorade finalen med 4-1 !  vi åkte till donken och köpte mat, sen åkte vi till hummelsta och köpte godis. kom hem, packa upp och sov !

g to the rymt säger jag ba!

hej!  palla berätta om skolan,  slutade 20 i 12,  va kvar i skolan för att joina min syster på hk:n ! men nej det fick jag ju såklart inte för deras lärare.  fint och sitta kvar 2 timmar i onödan!

åkte till stan och träffade lina !  vi hade sjuuukt kul :)  efter ett tag såg vi tim, smsade han och så va vi med han ! sen kom joel och sellin också .  joel är så jääävla skön !  vi gick runt och letade efter kalsassaker till joel som skulle ha kalas!  sen gick runt,  sara kom efter ett tag !  sen så träffade vi jocke vigge och jossan .  va med dom resten av kvällen typ,  åkte hem typ 7 halv bussen !    undebar kväll!

cup imorgon så tror nte jag uppdaterar  !  pusshej :*

bilderna !



han är snyggasssst

tack "analytikern" för alla kommentarer, i know who you are my friend!   haha :) 

eeuuhm, skola idag  typ fick tillbaka mattediagnosen...skämmigt dåligt jag fick!  och nu hotar vår lärarkandidat att sluta om vi får ig på matteprovet..hjälp!  hahha matilda du förstår mej!  matilda och freja var taskiga idag..hatar er :D det är taskigt att tvinga folk saker dom inte vill faktiskt hahahha !  aja,  när jag kom hem fotade jag!  jag frös fringrarna av mej  , jag skojar inte !  bilder kommer..  imorgon slutar jag 1!  fast ska vara snäll mot felicia och vänta på henne i 2 och en halv timme :)   sen möta upp sellin så  ska vi fixa överaskning till vår vän isabel !  finte. 

tjarrååååå.


jaaaaaaaaaaaa

hej !  så himlans överlycklig, jag är vidare till precamp!  första zonlägret, senare blire uttagning till upplandslaget yeeeeeeees.

skolan idag, började med tyska, nån random tjej hade börjat och hon hade tagit min plats ! så jag och min syster blev bänkade längst bak i klassrummet. så ingen bölar för det !  sen no, prov ! hur lätt som helst :)  sen svenksa, vi läser ju en bok! den är sjuk bra faktiskt. maten ar helt okej!  fotbollen är så jävla roliiiig, vi dansade först den "blivande" juldansen.  sen körde vi tjejerna mot killarna och lite annat !    sen hade vi lektion igen.   sen direkt till tärningen !  grym träning .   nu har jag duschat och ätit !  ba och packa nytt för imorgon.  

tjarrå!

spoggeeee !

min favoriiiit åkte ur biggest loser, jag dör så ledsen jag bliir!
stackaarn, han behöver va kvar juuu!

upplandslaget, här kommer jag! inte..

hejsan svejsan, kunde inte uppdatera igår eftersom att jag harde lite plugg !  sådetså.   idag vare skola, fett kul imorse på idrotten,  innebandy vi vann med typ 20-1 mot dom andra.   sen vare bara vanlig skoldag, ganska najs vecka!  får typ sluta tidigare ganska många dagar denna vecka !  

sitter i mitt rum och dricker portelo ! ska plugga snart !  kollar lite på upplandsgrejen , ganska många jag känner har kommit med (killar)  så det är finte!  men nu ska jag sluta skriva ! hejdå! :)


tights- lindex
kofta- gina tricot
linne under-jc

10 oktober 2010 !

hejsan, uppdaterade inte så mycket igår :D  va hemma hos julia och hade skitkul!  hahahahah! tummen upp för den kvällen !  har precis fixat mej, vi ska kolla på ellinores innebandymatch, fast just nu är det lite krångel med alla tider och platser. så jag vet faktiskt inte nu! men det blir bra. 

nu ska jag städa lite, tjarrååå !


g to the ränby !

vart på gränby idag, fick med mej en jacka & en bh !  gryymt, så som jag letat efter den perfekta jackan, dock har jag hittat den för ett tag sen!  men den var för tunn enligt min kunniga mamma. så jag fick hitta en annan!  och det gjorde jag ! en stor fluffig Mckinley ! kan ha den i ett par år nu.   tjarrå ! 


grym kväll !

hej! kunde inte uppdatera igår för jag mådde inte speciellt bra !  eller jag hade världens huvudvärk.  men igår vare iaf avslutning med laget, lasergame&mat!  sjuuuuuuuuukt kul.  förs kom vi till lasergame och delade upp oss i två lag,  10 st i varje lag.  sen gick 5 från varje lag in och körde i 20 min, sen böt man!  det var skiiiiiiitkul!  jag vaktade basen för det mesta och fick sämst poäng, men jag körde värsta cia agent och ramlade på massa tunnor där inne hahha ! jag & linn var riktiga fiender :)  dom andra vann med typ 50 poängs marginal. sen kom andra laget in, dom förlorade med 150 poäng -.-   sen var det några killar som dansade typ på dansmaskin !  helt galna snubbar.  deras fötter gick i 180 ! lägger in en film från youtube som verkligen visar hur snabbt dom dansade ! 

sen drog vi till pinocio och åt mat och hade sjukt kul!  fast jag hade fortfarande väääärldens huvudvärk.  men aa, vi pratade,  sen var min vän lina lite sjuk i huvudet och drack vatten blandat med kebabsås tomater kebab och sallad!  hon tjänade 90 kr.  hahaha, hon tyckte att det smakade spya.  kan jag förstååå. jag fick kvällningar när jag såg filmen!  lite tinitus för min kära man skrattade så inåt satans högt.  men jag klarar mej.  haha !  underbar kväll :) ♥


i throw my hands up in the air sometimes,

hallå på er alla ! kunde inte uppdatera igår, hade ingen dator ! eller hade och hade, min storebror ville inte låna ut den. men nu är han inte hemma så då äre fritt på'n.   orienteringsdagen igår sög!  vi tog bara 12 kontroller av 19 jag och lina. alla andra tog alla ! :o

idag vare kort dag, so fotboll och matte. så inget spec! sen drog jag felicia & lina på stan ett tag. jag köpte en kofta, ett par jeans typ. sen en JÄÄÄÄTTE försenad present till lina ! haha.  bättre sent än aldrig.  jag sitter och smockar i mej saltade chips från willys medans min iq befriade syster sitter och pluggar till omprovet hon har imorgon.  själv fick man över g så jag slipper omprov! suck on that felicia!    aja, hejdå!
hitta bara bild på koftan.
kliiiiickaaa.

nytt !

kunde nte vänta på header. så nea fick hedersuppdraget att göra en fin header, vilket hon lyckades utomordentligt bra med !  supernöjd !   kolla in den supersöta ungens blogg  http://neamarias.blogg.se! tror det blir skola imorgon trots allt. ska bli ganksa skönt, hellre det än att sitta hemma och tjocka sej!  aja!   tror det var allt för idag. tjarråå.

Kato feat. Outlandish - Desert Walk  ♥


jag drömde en dröm jag vill ska bli verklig.

min statistik är ganksa awesume faktiskt ! gillas.   har legat i soffan ganksa mycket idag och kollat på film och tv ! sen har jag inte gjort så mycket, missade träningen idag pga av sjukhet.  damn :(   imorgon är det orienteringsdag, får se om jag pallar det.  min mage säger verkligen NEJ just nu!   ååååhhh.

becka har lovat mej ny header och ny design, så det kommer väl nån dag . det blir grejt :)
puss.

still sick!

åååh, är fortfarande sjuuk. önskar det blev värre så jag slipper skolan i morgon också. eftersom att det är orienteringsdag, men jag mååste komma annars blir lina sur kanske. så jag ska föörsöka bli frisk för hennes skull ! :) men jag har vaknat nyss och slängt i mej lite frukost. ska lägga mej i soffan och kolla film snart !  pusshej.

spotify make's my day.

hej!  åkte hem till mamma klockan 11 idag, mormor kom och hämtade mej. hon bjöd även på glass!  bädade ner mej i soffan och kollade på massa filmer, grown up's , amaricen pie - naked mile (?) och open water ! sen somnade jag.  eller jag lagade ju mat och grejer.
nu sitter jag i min brors rum och diggar spotify !  grymt !  är fortfarande sjuk, så jag vet nte om jag ska till skolan i morgon.   pusshej !

that big !


7k !

hejhej!  idag är jag sjuuk. inte kul !  jag är förkyld, har feber, ont i kroppen magen och huvudet!  så jag vilar idag. jag är verkligen sjuuukt trött. mormor kommer och hämtar mej vid 11!  ska stoppa i mej lite frukost. sen kolla på film, eller sova. grattis till min lillebror som fyller år idag !  gick faktiskt upp ganska tidigt för att fira honom !  finns inget att skriva.  tjarrå :)


raaaaakt i pannan

gooodnaaatt, återvänder till en inte så frestande skola imorgon! inte kul !  fast skönt att det inte är nå prov denna veckaaaaa :)  jag somnar och fryser ihjäl på samma gång , inte kul!   godnatt..


bild!


foto@jag

guuuuld !

yeaaah ! guld i cupen :)   semin mot fanna var ganska jämn! fast vi hade ändå spelet. men ingen gjorde mål , vi hade våra chanser och dom hade sina. sen blev det straffar  . jag,therese,molly,jessica & amanda sköt. alla satt sin!  alla i fanna också!  sen vare bara avgjörande, den som satt först vann!  dom missade och vi satt den! vidare till final och spöade fanna än en gång.

finalen spelades mot skå som vi vann mot med 4-1 ! men inte underskattade vi dom för det !  vi hade allt spela och hade skitmycket fina chanser.  några killar på sidan stod och ooohade när jag dribbla förbi :$  sen gjorde stolpe mål på min assist! ÄRLIGT , det måste va nåt magiskt med mina passningar. sen i andra vart det inga mål!  gryyymt. pokalen var veryyy big.  

alla åkte glada därifrån och nu ska jag äta !  tjarrå !


filippa'n'sellin


glass är gott !


sitter här och webbar med min lilla awesume solstråle sellin!  vi hare kul.  sitter och frästar henne med ben'n'jerrys ! men hon skulle tydligen också åka och köpa det.  son of a biaatch ! binjo som egentligen skulle sova hos mej har tyvärr skadat sej så hon kan inte tyväär ! men hon kommer iaf och kollar imorgon. nu ska jag njuta av min halvt smälta glass... hejdå!

sigtunabygden cup!

hejsan underbara läsareeee !  har faktiskt inte nämt att vi spelar cup denna helg ! men nu är ni medvetna om det. fick gå upp halv 8 idag för att åka vid 9!  första matchen mötte vi sigtuna eftersom att rasbo drog sej ur så spelade vi senare !  vi vann med 3-0 ! gjorde 2 assist och lyckades missa öppet mål grattis filippa !

emellan matcherna åkte dom flesta ilaget och åt på typ sallandsbar! jag och mamma gick till en sushibar och åt där. det var skitgott.  sen åkte vi till nån plan där det var med action! spelade mot skå och vi vann med 4-1! amanda stolpe stormissarN lyckades göra 2 mål på mina passningar, det måste vara nåt magiskt med mina passningar alltså. men grattis amanda ! även du kan träffa mål ! :)  hihi.

ska duscha nu , sen kommer binjo hit och sover kvar. taggar till semifinal mot fanna (:s) imorgon! 
tjaooo !


spola tillbaks tiden, då det var du och jag!


stan med bästis !

stan med nikki idag! sjukt undebart !  vi gick runt och skrattade och hade kul.  sen träffade vi på lite personer som vi stannade och pratade med.  sen gick vi och fikade och så :)  jag köpte bara 1 par leggings. i skönt matrial !  sen köpte jag fika och lite godis, haha !   skulle ta bussen hem men den kom aldrig ! så pappa fick komma.  kan tyvärr inte ladda upp den enda bilden jag tog :o  men nikki lägger säkert upp bilder på http://niqq.blogg.se ! :D

älskar dej nikki, du är underbar ♥

outfiiit !

outfit today :

skjorta- indiska
sjal- idiska
leggings (m nitar) - h&m
linne under- h&m

nikki messi classon!

tjeenaa, har precis ätit frukost !  ska fixa mej lite snart !   sen ska jag på stan med världens bästa nikki :)  kommer väl antagligen hem med någonting nytt ! inget jag bestämmt att jag ska kolla på !  vi kommer ha det bäst !
i love nikki messi classon ♥



RSS 2.0