aldrig mer kryckor !

heejsansvejsan!  handikapparN här.. snacka om jobbig dag! aldrig mer kryckor ! men som tur va så var min man freja också lite handikappad idag.  så vi kunde inte gå till fotbollen, för vem orkar hoppa på kryckor 1 km ?!  ingen. men frånvaro fick jag ändå! :s  aja, jag och freja gick lite grann ! sen hittade vi 50 kr så vi gick till mc donken och köpte mat ! eller jag köpte milkshake !  vi slutade klockan 2 och vi drog till farmor !  sen träning.    nu är jag hemma och har ätit mat och så.   juste det kommer bli gothia 2011! få satan vad gryyymt. 

har precis snackat med nikki pikki pö i tele.  vi ska på stan imorgon, och jag ska ta en skiiittidig buss ! ;o  kommer dö. ända dagen man är ledig från skolan ska man upp tidigt. förhoppningsvis slipper jag kryckor imorgon! men nu ska jag kolla tv !  tjarrååå !


akuten i 3 timmar !

hej har precis kommit hem från en jobbig dag. fast inte i skolan!  eller jag åkte ju såklart till skolan imorse och så. men efter engelskaprovet gick jag till skolsyster för hon skulle kolla  min onda fot. hon kollade och så och efter ett tag fick hon ringa barnakuten. dom ville att vi skulle dit direkt.

pappa fick komma och hämta mej, sen åkte vi iväg !  fick massa samtal i bilen bla från syster och mamma! kul att nån bryr sej iallafall.  sen kom vi fram och allt gick ganska snabbt. dom undersökte foten , sen tog dom blodprov och sen fick jag åka rullstol till röntgen! det var det ända roliga asso att åka rullstol! fast det fanns massa roliga speglar jag roade mej med också! efter röntgen väntade vi 1 timme på besked. jag somnade på stolen ! :$  sen kom dom och sa att jag överbelastat foten, det betyder att jag tränat för mycket ! dom lindade foten och gav mej kryckor sen begav vi oss därifrån, pappa normal och jag smått handikappad. 

vi åkte till riXos och åt mat ! sen vidare till stadium för att fixa underställ tills cupen.  när jag kom hem duschade jag av mej. palla lukta sjukhus. nu har jag inget att göra mer än att tycka synd om mej själv! -.-  jobbig dag verkligen!  tjarrå :)


killar kan också plattar håret..

hejsan svejsan! skolan idag ! vem orkar.  det var inge kul tills fotbollen ! den var iallfall kul.  det var fritt på fotbollen typ så jag spelade match sen typ körde bollen i luften med passos, amanda,nour och emma ! vårt rekord blev 11 !  sen efter fotbollen plattade vi kamalis hår . sött !   bild kommer nog.  sen vare lite lucky på väg hem, jag hittade en 20 så jag gick och köpte mej en läsk.   nu ska jag plugga lite grann, felicia min fina syster har gjort ett typ "prov" som plugg inför provet i morgon .  wish me luck!  :)   aja, nu måste jag sätta igång med läxorna ! hejdå.


ääh, vi kunde aldrig duscha eftersom att han platta håret ! ..

would it be the same, if I saw you in heaven !

skola idaaag, det är ganska mycket som händer nu förtiden faktiskt.  vi har sjukt mycket prov och jag har glömt att berätta att jag fick ig på ett prov, och den ända veckan vi inte har prov då är det omprov. vilket oflyt man kan ha! aja, idag hade vi orientering, jag och lina småägde kan man ju säga !  sen vare bara tråkiga lektioner.

på station träffade jag en massa saknade cheyer, wendela,jossan,malin,felicia a, rebecka! gryyymt kul att få se deras underbara ansikten igen!  nu sitter jag hemma och väntar otåligt på att felicia ska komma med en banan åt mej :@  men den satans ungen kommer aldrig.  hejdååå !


bäst med sara igår !

kunde inte uppdatera igår eftersom jag var med underbaraste sara ! :D

men vi åkte först och kollade på adels match , tror dom vann med 3-1  eller mer.  sen drog vi och kolla liiiite på unik match, men sara vågade inte hon tyckte det var skämigt  !  haha, sen så åkte vi till sara och fixade oss och sen drog vi till sävja och kollade på sirius ak-knivsta !  sirius vann med 12-1 !  ni ska veta hur mycket jag och sra frös, vi dog fan !  skulle följt mammas råd och sätta på mej lite mer kläder. sen så åkte vi hem och jag drog hem! bääääääst ! iloveu sara ♥


sara är fiiin, jag bjuder bara ! :$

sista seriematchen ! :'(

eehh, dålig uppdatering!  men iallafall.

gick upp tidigt dag för att kolla på seriefinalen, blandlaget !  det gick ju intje presic jättebra !   förlust med 2-1 , 2:a i serien typ !    sen hade vi egen match.  vi vann med 2-1  !  fast deras mål var aldrig inne, domarn ändrade sig sen ! fast man får ju inte än dra sej om man redan tagit beslut..aja !  en minut senare gör binjo mål ! sen § minut senare blir jag tacklad utanför straffområdet, skjuter frispark rätt in i mål ! :)
har badat och har ääääntligen kunnat prata med älskling . efter typ hela veckan :ooo kanske mer uppdatering senare, pusshej ♥

jag får panik!

pj älskliiing, fixa mobil vadfaaaaaan !♥

wolá !

nu rakarns bananer gick det att uppdatera !  har inte kunnat uppdatera på ett tag, så ursäkta mej så mycket ! =D  sitter och smsar med amanda och sellin liteom vi kanske ska träffas på lördag inklusive isabel ni får ursäkta om jag inte skriver i i vissa meningar eller odr. juste den bokstaven är lite konstig på tangentbordet, men jag gör så gott jag kan iallafall !  

aja, nog om nu ! skolan idag var väl helt okej,  3 lektioner. thats because i loove torsdagar!  fast jag var inte med plå fotbollen eftersom att jag hade en såån huvudvärk. men jag klarade skoldagen ut. efter skolan drog jag hem till freja och julia ! dfom hade gjort mumsiga scones på sin hk som vi proppade i oss innan träningen, så tråkiga akademitränngarna ääääär ! sen hade vi träninge med laget presic efter, snacka om att jag var helt sluuut. jag har iaf badat och kollat lite på idol och käkat.  ska plugga lite tyska snart.   juste..bahar och jag gjorde snyggaste grejej på träningen idag ! eller va det va jag nu skulle skriva ! nööjd ? :) hahaha. typiskt henne, om jag inte skriver det hon säger då förlorar hon en läsare och det vill jag verkligen inte riskrera ! :o 

nu ska jag göra mej iordning, juste en lite glad nyhet är att vi har rasbo i serien i sigtuna byggden cup ! gryyymt kul juuu.  har lite smått lakk på facebook som inte vill funka !   inte så mycket bilder denna vecka, får bli en gammal. hihihihih ! tjarråååå :)


sitter i skolan !

har inte uppdaterat på ett tag, kan berö på mycket plugg!

sitter i plugget och har presic blivit klar med ett arbete i svenskan  :)  man skulle beskriva en person och jag beskrev min underbara vän lina ! finns inte mycket att skriva ! kanske uppdaterar ikväll om datorn står framme. annars får ni nöja er med det här för dagen !
tjarrå :*

1 VECKA..

jag älskar dej ! ♥

I LIKE IT !

hejsaaaaaaan, har städat lite och har snott felicias choklad ! :d    idag äre match, jag har gjort illa foten men ska spela ändå eftersom att det är dåligt med folk ! finns inte så mycket att skriva, önska mej lycka till !  juste felicia den skitungen la till min tyckalärare som vän på facebook,  asså på min facebook! vilken skiiiit ! hejdå .

 


så ska det se ut !


said ; i don't want to walk this earth if i got to do it..

tja, sitter och lyssnar på musik ! har tagit lite kort på halsbandet jag älskar meeest ! ♥ hihi.  

pappa kom nyss hem, ska väl äta snart. själv är jag en iq befriad lite fiskmås som inte ver hur man sätter på en ugn !  (misstolka inte)  jag vet att sellin kan göra det ! men jag är riktigt hungrig faktiskt !  + att jag har nästan ätit upp allt mitt lösgodis,  lite tur att farmor köpte en chipspåse ändå ! hihi. kanske blir en filmkväll eller nåt ! finns inte mycket mer att skriva .  tjarrråååå !



äääh,äääh vad vare det kallades nu igen ? omoget eller vad sa vi ? :)

förlust med 2-0, så överdrviet !  hahha vilka maskar dom andra va :)   hhihihi, grattis iallafall och bra spelat ! har kommit hem för en stund sen, ska hoppa in i duschen och fundera över mina bekymmer.  juste !  vrickad fot x2 idag på matchen , fuck.   sen spela jag sämst som vanligt !  gusk f96 kommer alltid vara bäst, för vi vann ju förra gången, riiiight ?  heeeeeeejdå.


hej jag är tjock!

shaaa, idol idag !   gryyyymt.   sitter och pratar med min solstråle amanda :)   har tryckt i mej en glass och muffins som våra söta grannar bakat till oss !   kollar på val 2010 på tv, bebatt alltså.  hahha alla blir sura på varandra sjukt kul ! 

match mot gusk f97 imoron, lycka till kan behövas.
godnatt !


just gonna stand there and watch me burn..

äääh, ganska dålig uppdatering jag vet ! eftersom skolan tar över väääärlden. snacka jobbigt! 

typ inget speciellt hände idag i skolan, hahha jag och nour har det så inåt****** roligt med en kille haha, riiight ? sen på musiken idag så är man i grupper och ska sjunga och spela till en låt, vi ska spela "waka waka" ni ska veta vilken kung jag är på trummorna ! det börjar låta ganska bra iallfall. sen på hk:n gjorde vi buffé ! kul att jag och lina fick göra en sås och inget annat medans alla andra fick göra pajer !  fasst våran sås var sjuuukt god . men nu ska jag laga mat ännu en gång, kommer bli vääärsta kocken ! hihi. 

more update senare.   puusss !

jag har mosat sellin! ;d

jar skrev inte så mycket om nils dop! men det var skitkul iallfall :)

skolan idag var ganska awesuuume. vi hade lektion, håla , lektion fotboll lektion! sen drog vi till farmor och skulle till träningen. haha! vi kom för sent ;$  men vi klarade oss! sen så tränade vi 20 minuter för lite ! så jag är fortfarande pigg och har värsta energi..kunde tränat med killarna fan.  menmen, jag frös som sataaaan!  juste jag tacklade sellin idag (h)  aja, finns inget mer att skriva !  tjarrååå.

jag älskar dej pj! 12/9-2010 ♥

födelsedag nummero 2 !

faaan, nu missar jag lite av biggest loser sverige, men den smällen får jag ta för uppdatera måste jag!

skolan idag, började med inneidrott. skönt att slippa orientera med min höft som fick en rejäl smäll på matchen, kanskeh ar nämt det, men iallafall !  vi körde nån galen tagarlek sen hoppa hopprep så många som möjligt. sen lite vanliga lektioner fick tillbaka provet idag me! ganska nöjd kan man väl säga.  sen åkte vi hem hit!  där pappa anna och martina lagade min och felicias favoritmat, kul att vi har nåt gemensamt.. sen åt vi ! lasse och mia kom och sen farmor och farfar.  vi fikade och öppnade presenter (bilder på dom kommer)   nu ska jag fixa massa bilder på kalaset och grejer på facebook ! så checka in det.   tjarrååå !


pengar ! pappa och anna + farmor och farfar!

en praktisk vattenflaska ! martina andreas och hilma!

marabou polka! martina andreas och hilma!

3 månader gamla !  farmor och farfar !

förstorad bild från tidningen dm-vinst ! farmor & farfar
överkast ! farmor och farfar!

flannel påslakan + underlakan! mia och lasse !

kulturnatten 2010!

vi tog halv 6 bussen ner till stan och kom strax efter 6 !  bussen var proppfull mej det fanns en plats gud hade glömt ! där satt jag och min underbara "syster" ! på stan vare smockfullt med personer. men redan när vi kom dit möttes vi av bekanta ansikten snackade lite med dom innan vi gick vidare och träffa vigge och tim! pratade ett tag sen skulle vi träffa danne och så. men man kan ju inte säga att vi höll ihop sådär jättebra ! haha. men det var väl okej.  sen kom sara,rim,johanna,shida,bahar och gresa.  vi drog till grand mer erik och simon!  träffade ännu mer kompisar.  vi gick in på grad ett tag eftersom det var gratis ! dansade och massa sånt.    sen drog vi ner till stan och skaffade oss kompisar på max! eller lina gjorde det iallafall.  sen drgo vi till bussen, träffade saknade wendela och jossan som jag inte träffat på ett bra tag ! sen tog vi halv 11 bussen hem! 

aaaaaaaawesume kväll ♥

alla svordomar som finns.


tjena sitter här och väntar på att pappa ska komma, vi ska till sthlm på dop! trevligt, jag ska ta en massa bilder. ska bara dra och fixa mej lite till innan han kommer.

igår vare kulturnatten skriver om det senare för nu har jag inte tid.  nu gick ett jävla billamr på en bil också! haha. men kvällen igår blev ganska lyckad jag och lina hade skiiiitkul.  fick lite mer presenter igår också! typ halsband som jag ääääälskar sen lite strumpor och vantar. ska bah säga att faaan vad skämmigt igår. 1-1 mot iron.  vi hade 12301212034 målchanser men satt bara 1 ! dom hade bara 1 målchans och satt den. asså ååååååh! sen vare nån galen chey som hoppade in i mej asså knäade mej så jag inte kunde gå!  så jag fick itne spela nästa match -.-  sen blev det 1-1 i den matchen också!  skitfaaaaan. 

tjarrååå.


äntligen fjortoon!

nu är jag änligen fjortoooooon! ;D  typ ganksa många som grattat mej på fb och via sms. tack sööööta människoooor.  jag är pigg nu för jag kan inte sovaa , mamma kom nyss in och undrade vart datorn tagit vägen ! hihihi :)   ska gratta alla andra som fyller år idag nämligen myy twiiinsistaah och sen kerstin och anita !  big congratzz !   hejdååå.

just a minute !

nu äre bara nån timme kvar tills jag fyller på riktigt! greeejt.
firade lite i förskott idag typ, fick pengar , tröja , halsband , örhängen , virkade saker , presentkort och sen ska jag på stan imorgon så ska jag välja nåt jag vill ha !  ska kolla efter en väska som håller jämfört med den jag köpt. helt värdelös ! 

jag vill sova nu, eftersom att jag ska upp typ halv nio för att ha samling klockan 10!  godnaaattt

1 dag kvar !

skolaaaaa idag. inget alls hände typ!   fick en awesuuume tröja av binjo i present ! har den på nu (a)  bild kanske kommer senare när jag har en bra kamera att ta kort med ! men i skolan vare massa språk sen musik och sen hk ! jag och lina var kungar på att laga mat och johannes kalla mig tjockis också!   tack för det lina! sen vare godisregn  men felicia till killen som kasta ut godis bah: istället för att kasta godis kan du väl ge mej? hon kände inte ens snubben !  

nu har jag fått present av min söta moster, pengar och 2 virkade söööööööta saker ! sööttt. sen kommer lite fler peopleees.  kommer bli väldigt skoj!  imorgon är det kulturnatten ! såååååååå awesume kommere bli. först match.  tjarrrå!

jag kan inte få dej ur mina tankar.



jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering, ingen uppdatering när det är plugg !  men ni har inte missat nåt viktigt iaf. skolan bara, prov idag !  gick väl heeeeeeeeelt okej. lite gissningar sådär men det gick väl ganska bra.   

mtachen igår som sammanfattning: suuuuuuuuuuuck!  vi var skiiiitduktiga men ibland räcker det inte till när man möter ett av seriens bästa lag.  förlust med 3-1 men vi hade massa chanser som tyvärr inte gick in! gult kort på det också ! haahahah. sen pecka dom finger och sa lite fula ord men inge kort fick dom för det och jag gnällde bah lite och fick kort ! ha-ha ! sen blev jag nockad och stukade handen ! glöömma matchen vill jag göra.

har tränat idag, jag älskar att tränaaaa !  shida och jag kom dit typ 45 min innan träningen börja, hon hade tagit fel på tiden den bruden så hon blev lite irriterad ;o shidas temprament är inte att leka med. men träningen var ganska awesume , även fast sellin var borta ! min uppvärmningskompis.   sen så gjorde jag lite kullebyttor här och där för jag är lite galen när det gäller träningar.  

imorgon firar vi min födelsedag ! ingen jäkel kude komma till mej -.-  bara figge och marris som felicia bjöd ska komma asso bara allmänt typ ingen fest eller så. för s mobbade är vi inte så att ingen kommer !  så jag kan itne ta hit nåt för huset blir fullt.  skriver antagligen imorgon när jag har en ledig dag ! 
pussocheeej!


28 bilder !














hemma !

hemma! tänker inte skriva om allting, men bilder kommer väl nån gång!
igår;  enköping,sala kolla på fyverkerikonsert  och baka pizza.
idag;höghöjdsbana, gå i gruva på 155m djup.

du är så underbar när du vaknar upp med ditt ruffsiga hår och blåa ögon.

ja lovar att jag hade tänkt uppdatera igår. men det blev inte så !  för min datortid fick lite lakk så internet inte ville sammarbeta. men det funkar väl ändå! :)

vaknade klockan halv 10, ganska tidigt för att vara mej + att jag var jättepigg ! så det är tummen upp. har bara ätit lite frukost och sen inte gjort så mycket mer !  igår kväll gjorde amanda massa inbakade flätor på mej, snacka om att det var skönt !   idag ska vi iallafall bort och göra massa roliga saker , likeee.   missar tyvärr båda matcherna i helgen, eller ena matchen blev inställd eftersom att många var sjuka ! det är najs för mej men inte för alla andra som nog velat spela idag !  =D  aja, kanske inte uppdaterar så mycket ihelgen, kanske inget alls.  
tjarrååå

min nya mobil är kaaass.

heeejsan jag kunde inte uppdatera igååår var inte hemma. typ sluta halv 12 och drog till farmor, träning vid halv 7 sen kom hem duscha sen tv !  så nu blire lite updateeeee.

skolan idag var okej, tyskan gick ganska bra även fast jag inte pluggat så mycket.  sen hade vi bara vanliga lektioner,  på musiken ville alla att jag skulle sjunga waka waka i mikrofon för alla.  no thaaanks. sen hade vi hk! jille fick bli mitt ragg denna gång. vi gjorde skiiiitgod sallad!  jag och jille var kungar på det vi. sen skulle jag träffa en kompis med det vart värsta krångel med bussarna så jag kunde inte träffaaa han ! buhuuu.  nu har jag väääldigt ont i huvudet. ska tare lungt sen typ ingentiiing. 
tjarrååå.


sommaaar :'(

my beautii is gone !

buhäääää ;(   mina fina skor och underbara tröja är borta. jag få panik!   jag kom precis och tänka på tröjan och skorna ! ville ha det imorgon, men nej!  borta.  mamma får ta och leta lite hemma och så får jag hoppas att hon hittar dom !

imorgon slutar jag halv 12  !  sköööönt , drar kanske ner på stan och äter med lina ! eller så drar jag direkt hem till farmor och farfar och äter där. väntar där tills fotbollsträningen börjar sen! fiiinte ! eller så hänger jag med nån kompis ett tag !  pusss :*


den tröjan är bortaaaaaaa :'(

tillägnat bahar!

jag vet att du har tjatat väääldigt länge nu, men nu kan du vara lungn!  för nu kommer inlägget !  det jag vill få fram av det här är att bahar är bäst på fotboll! (enligt henne)  liksom jag får jag bah hålla med annars dödar hon mej. hon delar första-plats med mej och max eller va det nu var !  så grattis! ett inlägg om barr är fixat.  nöööjd ? ♥

i can't get u out of my mind.

känner verkligen att min uppdatering s u g e r ! men igår hann jag inte för jag hade träning sen skulle jag kolla på fångarna på fortet.  sen hade jag ingen ork heller och 4 läxor så ! men nu kommer uppdatering.   idag vare skola, typ jobbig dag. först engelska, sen lk , sen språk! sen skulle vi ner till stan och intervjua dom där valstugor sakerna. jag var med linus och micho! helt okej.  vi intervjua dom eller jag och linus gjorde medans micho skrev, jag och linus fattade inte ett skit så vi stog och höll med honom bah. sen drog vi till donken och käka, sen tillbaka till skolan. lyckades komma typ 10 minuter försent.  men det var lungt ! vi hade inte missat nåt.   sen slutade vi och drog till pappas jobb.   vi plugga lite !  och nu är jag hemma och väntar på mat. 
tjarråååå.

d ä s f ♥


RSS 2.0