valborg!

vart med sellin hela dagen på stan typ! träffade massa fina människor.. även 2 poliser kom och ställde massa frågor till oss eftersom att vi drack läsk ur en alkohol-liknande flaska! haha :) najs! käkade även på cupido med molly och linnea .

nu sitter jag hos sellin med hennes awesome typ "onepiece" så naaajs! måste införskaffa en sån snart! senare ikväll drar vi och kollar på en brasa som avslut på valborg! DUNDER.


my mama told me when i was young, we are all born superstars

tjenixen! blir snabb uppdatering nu! måste plugga :)

skolan idag! sköööna torsdag. torsdagar borde det finnas mer av! bara att gilla. fösrt so sen fotboll! så jäkla kul jag och knubb hade ! för er som inte vet vem det är så ger jag er matilda her self! sen matte och sen vidare hemmåt! plugg i bussen och plugg hem. dom sista 5 bussminutrarna känns alltid så hiiimla långa! kan bero på att hela lagge kliver på och ska hem .. alltså typ som går i klass 4-6 ! och vad gör inte dom ? jo dom skriker lyssnar på musik och lever. alltid lika skönt att gå av! mindre skönt att direkt när man kommer hem sätta sej och plugga! men bättre vart det när påskmusten kom fram!

kom nyss hem från mina gulliga grannar som som sagt har fått kaniner! supergulliga kaniner :) fotade dom med ena kaninen eftersom att den andra var trött och vile inte bli buren! skriver antagligen imorgon ! pusshej :*


gulliiisar

allting kommer lösas och bli bättre igen

ja vad hände egentligen med mitt "jag kommer uppdatera varje dag" ? som sagt.. det har varit lite fullt upp så har inte haft tid! egentligen borde jag inte skriva nu heller. jag borde glo ner i mitt kemi häfte och plugga! men jag har ingen ork! ska läsa igenom det när jag lägger mej!

inget speciellt har hänt i skolan eller något! fick tillbaka mitt prov idag .. lena hade rättat fel på en fråga så mitt resultöt höjdes med 1 poäng ! tror ni att jag blev glad ? nej snarare sur som fan. hade först 28,5 och 30 var vg. när mitt resultat då höjdes med ett poäng resulterade det 29,5 alltså ½ poäng från vg! hur surt är inte det liksom ? :( ska försöka dra in ett halvt poäng! när jag smörar går allt hem!

har precis kommit hem från sista domarkursen! vi delade upp matcher! lyckades få 5 matcher och en sammandragning. helt okej! rätt bra betalt också. ni kanske tycker att 5 matcher är lite.. men det är egentligen ganska mycker eftersom att vi är 13 pers som ska dela på allt så det är bara fint! men nu ska jag sluta skriva. pusshej :*



när bilderna kommer på lager finns inga rubriker kvar.

kom hem från träningen för ett tag sen! kul träning som vanligt alltså :) har precis laddat in veckans bilder på datorn så nu har jag lite nytt att komma med! sjukt b med skola imorgooooon.. inte speciellt taggad alls! men senare i veckan är det massa matcher så det ska bli kul!

nu när skolan börjar kommer jag inte kunna uppdatera mycket alls vilket är tråkigt! ska iallafall försöka mer än vanligt! men nu ska jag snart hoppa in i duschen , sen ska jag till grannarna och kolla på deras kaniner molly och kanina! som dom små gulliga ungarna tjatar! :') pusshej!


första jordgubbarna för i år. inte jättegoda men ändå underbart!

hörde trummorna på stan, dom sa att du lämnat mej.

sellin din kommentar om inlägget under..tro mej ! du vill inte ha dom kläderna :)

har städat en del nu och packat och bytt om inför fotbollsträning..som dock är om 3 timmar! men det gör inget att vara lite förberedd :) idag får jag äntligen massa pengar på kortet! jag som har varit så fattig senaste dagarna.. men nu kommer jag få massvis så det känns bara topp! sen har mamma suttit och fyllt i en almanacka till mej så jag kan fylla i när jag ska döma och sånt! grejt  :)

nu kommer mor min och ska kolla på datorn pusshej! :*


i hope you know how wounderful life is when you're in the world!

nu är den sista lovdagen slut. eller ja vi har ju imorgon också! men då måste jag plugga som ett as till tyskaprovet .. inte det man liksom vill göra sista dagen men det är bara att bita ihop och ta tag i den skiten! juste.. JAG OCH FELICIA SKA SÄLJA KLÄDER VI INTE VILL HA / KAN HA! hör av er om ni är intresserade :) hihi ville bara reklamera det eller vad man ska kalla det ? så kanske vi får lite cash för det också! känner att jag kommer bli riiik i sommar.

brännan börjar ta form och en rand börjar synas. jag undrar om inte april är en bra månad ändå ? förr hatade jag april. då ska liksom allt vara blött och slaskigt och det finns fortfarande snö. men nej! nu har man tillochmed fått lite färg! inget jag förväntade mej så här tidigt :) men det är bara att tacka och ta emot. nej nu lär jag avrunda detta inlägg så att vi inte kommer över 12 slaget! fast det är en stund kvar men ändå :) skriver imorgon! pusshej :*


the show goes on all night

kom precis in efter ca i och en halv timmes solning. blir brunare för var dag! tummen upp på den ! ;)

vaknade tidigt idag för att dra mej till ladan och samlas inför en a-lagsmatch mot täby div två! eller ja träningsmatch! vi hade väl hela första halvlek kan man säga.. och vi spelade bra för att möta ett div två lag när vi själva spelar i trean! tidigt in i andra fick vi in bollen! men ett tag senare kvitterade täby till 1-1 ! vilket också höll sej till slutet! ändå nöjd eftersom att jag.. vi är tre 96-spelare med och det är varmt som tusan och dom spelar en högre division!

efter matchen åkte jag och köpte en tröja på rean som felicia tipsade om! dock inte den tröjan hon trodde jag ville ha. men någon liknande iallafall! den gick på 25:- svenska riksdaler! bara att bocka och buga för det riktigt vassa priset!

nej nu ska jag sätta mej och kolla på innebandy på tv:n och antagligen sola liiiite mer sen! pusshej :*


latch liksom

en för alla och alla för en

tjenare!

nyligen kommit hem från grannarna. god mat kan jag lova. fortfarande inte kommit upp någon header :( men nour har iallafall fixat till bloggen så den ser bågolunda bra ut! är med lilljulia och fliz! ska sätta mej vid tvn och kolla om det är något värt att se! annars lär jag tagga till matchen imorgon.. träningsmatch dock men tagga lär man ju gör ändå!

idag har jag förövrigt solat som bara den! så lite färg kan man säga att jag fått. ska ta alla tillfällen jag får nu att bara sola sola sola! jag vill blir brun i sommar :) puss och godnatt!


två bruna muppar


GLAD PÅSK! (^^)>

godmorgon! till att börja med vill jag säga ursäkta.. jag lägger aldrig in nya bilder jag vet! men när jag är hos mamma så kan jag inte fixa in några nya bilder från kameran eftersom att det är hennes jobbdator.. och om jag gör saker som jag inte får så kommer jag antagligen halshuggas.

men idag är det iallafall påsk! glad påsk ♥ ska till grannarna senare idag och äta påsklunch..sen ska jag få en jäääkla massa påskägg! från mormor och julia och farmor så det blir en del! vänta.. ska duka undan min frukost..så! jag har även frågat om nea kan fixa en header till mej, vilket hon kunde! :) så den kommer väl upp senare idag tror jag.

det var allt jag ville säga för nu! ha en fin påsk så får vi se om jag skriver mer senare ! pusshej :*


if i can write you a song that make you fall in love, i will already have you up under my arm.

åååhhh jag stör mej på att min design sitter åt helvete upp i "luften" hur fint är det liksom ? aja.. nour ska iallafall fixa det till mej. sen stör jag mej på att jag inte har någon som helst aning om vilka converse jag ska köpa.. såååå vilka ska jag köpa ? VINRÖDA ELLER USA-CONVERSE ?


lååååångfredagen

mycket länge sen! känner att det är dags att slänga in ett inlägg.. dels för att jag får blogglust när jag kollar andras bloggar och dels för att jag inte uppdaterat på typ 4 dagar!

som sagt så är det ju lov nu.. kortfattat : jag har varit med sara hela lovet! eller nästan iallafall! sen har jag spelat fotboll (med mina nya älsklingar) så underbara ett par fotbollsskor bara kan bli! finns inte speciellt mycket att skriva. det är långfredag nu så jag ska äta middag med min mormor och ja.. familjen och sådant fint!

ska be någon att fixa en ny header till mej. vet verkligen inte hur jag vill att min blogg ska se ut.. det är darför den inte är speciellt fin vid detta lag. 

på söndag ska jag spela träningsmatch med a-laget! invigning av nya dojorna dårå! asså jag har ju tränat med dom men inte spelat match med dom än! så det ska bli spännade och se hur det går med dom :) pusshej! :*




STENHÅRDA!


it's not about the money

åååh helgen har vart en av dom bästa !

orkar verkligen inte ta upp allt i detalj! men först träffade jag och sara upp rim,nour,gresa,emma och bahar på stan! vi köpte godis och läsk och rullade vidare ner till stadsparken! satt oss vid ån och käkade godis och pratade om allt och inget! massa bilder togs också.. någon bild kommer jag lägga upp!

sen drog vi hem runt typ 5 och åt mat och fixade oss för att dra ner till årsta ip och kolla på gusk-vaksala dm-match! gusk vann (såklart) med 2-0 , dock i förlängning med det skiter man väl i! vi fick frysa arslena av oss ett tag innan bussen kom och hej fadderittan! :) men vi kom hem till slut. somnade runt tyyyyyp halv 12 .

vaknade halv 11 och bestämde oss för att åka till sävja och träffa pj och kolla fotboll! sirius-ifk :) sirius vann med 5-1 eller 4-1 nåt av det iallafall! sen åkte vi hem och jag åkte till farmor och nu sitter jag här och har det fina fisken! kanske åker till mamma idag .. eller imorgon får se :) puss så länge!

outfit haha! for the first time typ.
allt är saras.. utom skorna och linnet under! like like like alot!


påååååsklov!

tjenaaare !
sitter hemma hos sara nu! rätt bra start på påsklovet, sover här och förmodliogen sover jag här imorgon också! träffar nog ett rätt awesome tjejgäng imorgon också! härligt ? ja!
men skolan idag inget speciellt hände! typ matjour hela dagen! galet kul! sen hk och sen drog jag ner på stan i hopp om att träffa någon rolig, vilket jag gjorde! :) hade skoj innan jag åkte hem till sara. nu sitter vi i hennes soffa och kollar på nåt program! vet inte vad vi hittar på ikväll men någonting lär det bli! puss :*

SUM11


ge mej det här och lite till!
klicka på bilderna om ni vill förstora dom :)



fake shot for the boys

tjenaaare!
ligger i min ensamhet med en förjädras värk i min mage! och illamående på det också! saknar min syster faktiskt hon är bara för gullig liksom. lyssnar på en grym människa som sjunger cover på when you where young! like alot :) förutom musik så kollar jag in massa kläder som ska införskaffas till sommaren! kommer lägga upp massa bilder på det snart kan jag lova!

igår var det matte-prov vill jag bara säga! jag tror iallafall att jag får g så happines on that! sen var jag på domarkurs igår också! han som håller i den drar över med 40 minuter varje gång också.. så min far blir inte speciellt glad haha! vi hade iallafall ett praktiskt prov på det igår också! fick typ alla rätt också ! awesome. nej nu ska jag fixa massa bilder! pusshej :)

jag måste till skolan imorgon och träffa alla innan lovet ! hihi :)


som jag bara saknar !

shaking that body once more

tjenare.

sitter och min farmor och farfar! kom hit runt 3 och har käkat lite och sen satt jag mej här :) min farmor är bra rolig må jag säga hon ser att jag tar massa bilder med deras webb och vad tror ni inte att hon gör då ? hon sätter sig bakom mej och börjar le och lipa in i kameran ! gulligt ! men jag ska iallfall på möte sen klockan jaaa  halv 6 till halv 10. så 4 timmar ska man sitta på arslet i en aula! inte helt fel .. eller ?

sen ska jag sova här också ! chill assååå. men jag fick iallafall tillbaka mitt prov idag. 1 ½ poäng från vg! surt som bara fan ! men nej nu ska jag byta om och äta innan jag sticker! pusshej!




 


Me And My Drum

sååådärja!

sitter och lyssnar på världens finaste låt.. boy's don't cry med en av världens finaste pojkar ulrik munther! den låten har veeerkligen fångat mig. finns ingen bättre ! för tillfället vill säga..

har kommit hem från träningen för ett tag sen också.. gick piss för min del. heeelt värdelööst! har liksom fullt upp hela veckan..det kanske är det som gjorde mej stressad ? man vet ju aldrig! imorogn ska jag på något mötte med upplands-laget och massa andra i 4 timmar. sen på onsdag är det domarkurs och torsdag träning och sen fredag äntligen ledigt. sen lördag träning och sen ledigt! hur bra ? inte speciellt bra om jag får uttrycka mej själv.

men får ta tag i allt som ska hinnas med och bita ihop helt enkelt. på tal om ta tag i allt som ska hinnas med så ska jag plugga matte senare. hade diagnos idag! gick faktiskt över mina förvöntningar 12/15! det är faktiskt mej vi pratar om :) så om ni frågar mej och bianca så är det faktiskt galet bra! (hoppas mamma läser också haha!) nej tillräckligt för idag och förra veckan! nu väntar en god middag och en långddusch! mys.

puss!

updateeee

tjenare! en vecka sen sist då. taggade för lite uppdatering ?

det börjar bli sjukt tråkigt att blogga! men bloggen kommer aldrig tas bort för det. som sagt kommer det att vara kul att ha något att kolla tillbaka på ! men jag borde lägga in mer outfit bilder känner jag.. eller något liknade i allafall!

jag tänker inte heller ta upp vad som hänt i veckan förutom att vi spelade dm-kvartsfinal i fredags mot danmark och tog hem den matchen med hela 15-0 naaajs eller vad ? nu väntar semi-final mot enköping! taggad till tusen redan! nu tänker jag iallafall dela upp allt i lite fler delar så att ni får extra mycket att läsa och sådant fast inte i samma inlägg.

puss

have you ever done something you can't change ?

gööödmörgöön!

sitter och drogar det där rätt så roliga spelet på facebook! måste bara säga att jag vunnit det 2 gånger. fast jag blev bara glad första gången! häh :]

vaknade iallafall runt 10, eller först vaknade jag 8 av att min mobil var helt boooorta! så jaaa...jag fick lite panik (!) men sen hittade jag den som tur var. somnade om och vaknade sen! åt frukost och nu har jag städat lite grann ! ska fortsätta med det sen och sen ska jag packa mina väskor till mor och alla saker jag ska ha imorgon dvs idrottskläder,fotbollskläder och löparkläder vilket också betyder att jag måste släpa 3 par skor med mej till skolan! vem fan orkar ? inte jag iallfall!

pusshej:*


lite smått suddig.. jag älskar dej bästavän!

nu är det natt

hejsanhejsan!

sitter i min ensamhet (nästan) och spelar spel med min brori saajmon. sen pratar jag på skype..fast alla typ drog så jag vet inte om någon är kvar. jag tänkte också förmedla att jag har jävligt ont i nacken! jag sitter som ett mongo! sen lyssnar jag på ulrik munther! hur bra ? sååååå bra. han ser mikket bra ut också!

nej nu ska jag bannemej ta och vinna vm IGEN. pusshej!

uppdatering

kör med en välbehövlig uppdatering.  kunde inte uppdatera igår, var hemma hos sara och sov även där så nu kommer världens inlägg med onödig fakta om dessa dagar.

igår var det skola, väldigt onödigt att dra upp hela den dagen, för utom att jag hade prov som gick bra. sen hade vi kockduell på hk:n ! jag var med kiki och jille och vi fick 25/25 så jävla braaaaa liksom. efter hk:n drog jag till sara, fixade mej lite innan vi åkte ner till stan.

gick runt ett tag, köpte ett par hörlurar till min syster och sen köpte jag även en tröja till mej själv på rean, vilket kap! sen mötte vi upp shida. vi drog till stadium för att sara skulle köpa skor! sen gick vi och åt lite innan vi vandrade vidare lite överallt. sen gjorde vi vääärsta stadsredan. från uppsala-stenhagen från stenhagen-sävja och från sävja-uppsala och sen hem! sjukt kul :) samma busschaufför 2 gånger, har gav oss värsta blicken när vi gick på för andra gången.

när vi kom hem till sara satt vi oss i adels rum och va inne på datorn och sånt innan adel kom och kastade massa godispåsar över oss. fint! sen pratade jag med en fin vän i telefon innan vi somnade.

klockan ringde kvart i 9 eftersom att jag och sara skulle upp och kolla på sirius-aik! men sen skulle tydligen inte han vi skulle kolla med dit.. så vi tänkte bara skita i det! men sen ringde nour och frågade om vi vill hänga med dit, vilket vi ville! vi åt, fixade oss och drog ner till diös. det var sjukt kallt så vi orkade inte vara ute. eller vi var ute me jämna mellanrum, i typ 1 minut innan vi frös arslena av oss och gick in. spelade lite fotboll med simon mokhtar och dom andra !

sen gick vi hem och efter ett tag kom min far och syster och hämtade mej, vi åkte till CG och införskaffade lite lördagsgodis. ben'n'jerrys för mej! sjukt god är den jag köpte.

ojojoj vilket uppdatering puss hej leverpastej!
Ulrik Munther – Boys Don't Cry


RSS 2.0