slutkörd!

selliiin måste vara mycket stolt över min extrema uppdatering.

skolan idag..inte bra! eller enligt mej va det rena helvetet. inte skolan i sej! men att gå upp på morgonen. jag har inte sovit ut på hela helgen och det är liksom på tiden nu. men nej i guess not! men det bra. boxning på idrotten paaiiin. sen grupparbete på svenskan..matilda min fina vän som hoppade in i min grupp va inte mycket till stöd! ingenting alls faktiskt. haha! men jag och lina klarade det på egen hand. MVG :) sen hände inget annat.. eller vi hade mvg-delen på so provet. jag tror att jag kommer få vg iallafall. så det är jag isånnafall nöjd med.

träning efter skolan jag felicia och sara drog hem till farmor och åt. sen fick vi skynda för att vi skulle hinna till träningen. träningen va rätt så grejt! ganska latch eftersom att vi hade anstängt oss en aning i helgen! så det satt fint. men nu ska jag snart äta och ta en lååång dusch! pusshej :)


fanna cupen!

nemen heeej...det va ju ett bra tag sen ju! 

har ju hunnit med en hel del ...eller ja fanna bk f96cup! med dom gula stolheterna citat från linnea! det gick väl hyfsat enligt mej och alla andra. vi hade ju turen och fick möta dom som kom tvåa i gothia redan i kvartsfinalen. men tillbaks till dag 1! 

vi åkte runt halv 10 på morgonen..samlades och drog vidare. jag och sellin åkte i samma bil! jag tyckte det va synd att hon skulle behöva sitta helt mobbad och ensam i en bil. omtänktsamt av mej va ? satt i bilen i en timme och dunkade musik lite smått. sen kom vi fram! vi packade oss in i ett najs rum jag och sellin såklart bredvid varandra. sen käkade vi lite ! sen match mot laget med väldigt äckligt bordskick må jag säga.. enskede alltså ! vinst med 1-0 sen tillbaka och tagga till nästa match mot fanna ! vinst med 3-0! sen vare en rätt så lång paus mellan matcherna så mellan dom första matcherna badade jag och mamma! alla andra i laget bara dissade mej !  sista matchen spelades mot bollstanäs..vad ska man säga! dom va grymt grymt grymt grymt och ja grymt bra! så där fick ni ju typ resultatet. alltså förlust med ganska så mycket ! kom tillbaks till rummet runt 00:00! somnade runt 1.

vaknade kvart över 8 och åt frukost. sovmorgon faktiskt! sen spelade vi mot vilka vare nu igeeen? juste bp! tvåan i gothia (97)! torsk med 1-0 men brudar, vi var på deras nivå! så det är vi nöjda med. sen kvartsfinal mot tvåan i gothia (96) torsk med 2-0 och därmed ute ur cupen. packade och drog hem! men det var en lyckad helg iallafall. orkar inte lägga upp massa bilder så ni får 1! hihi. fler kommer upp på face.   byebye!


egoiiiiiist

camp 1 !

åååh jag hinner verkligen inte uppdatera nu! tyvärr.

men det finns inte sååå hilma mycket och säga om helgen den var helt enkelt oslagbar! och det gick för en gångs skulle bra för mej! kanske för att jag hade systamis nummer på ryggen under hela campen ? kan va så. sen delade jag rum med den oslagbare målvakten linn och träffade massa nya människor. underbart! du är det bara att vänta och se hur det blir till camp 2...!

vart tog kärleken vägen vart e den vart är den ?

tjenaaareee!

gick upp 20 över 6 idag. vilket betyder att jag inte är sjuk! njaaa..lite både för och nackdelar med det. men drog iallafall till skolan. rätt fint! hade inte missat så speciellt mycket och det viktigaste gick vi igenom idag. tajming kallas det! sen på fotbollen så kollade jag ba på eftersom att jag vart sjuk! amanda var målvakt så jag stod och coacha henne bakom målet vilket gick utomordentligt. fick veta lite mindre roliga saker då också! sen vare matte ! där jag trodde att jag missat en väldans massa kapitel men no! jag jobbede ikapp och nääästan lite föör långt + att jag gjorde ett "läxförhör"

efter skolan drog jag felicia och amanda till gränby. gick runt o kollade på rean! hittade lite grejs men fick inte med mej något! prövade ett par jeans som jag köpte ! men jag är liiite osäker på dom ny sådär. sen drog amanda hem! jag och felicia skulle ta kvart i 4 bussen..så vi gick så vi va där 2 minuter innan den gick. men vad tror ni bussen gör ? jo felicia står och knackar på rutan men han bah kör. tack för den friendly busschaufför. men pappa kom och hämtade oss sen som tur va! så nu har jag precis gjort ansiktsmask för min försckräkliga hy, kan inte påstå att det blev bättre. menmen! hoffmaestro väller ut i mina öron så det är greaaat. ska plugga lite snart också!

imorgon rullar jag vidare till nikki efter skolan ! för att sen köra på camp 1 på lördag & söndag! skiiiiitnaaajs! tjarråå.


feeeeetknoppiisssen.

all in.

SJUK SJUK SJUK!

fortfarande sjuk..vaknade imorse.. kände mej inte alls så värst bra! så jag somnade om och vaknade lite då och då. men till sist vaknade jag ordentligt klockan halv 12. usccch! sen satt jag mej vid datorn och kollade runt ! fixade bilder ! sen kolladej jag på tv lite grann. har inte  ätit på hela dagen..jag kan nämligeni nte äta eftersom att jag mår illa då :( det är typ det jag har gjort idag. så inte sååå speciellt. men nu ska jag skypa vidare med sellin , jontä och johanniii ! tjarrå.


sjuuuk

till den som frågade om jag ska till romme så är svaret nej! jag ska spela bandy ja ! :)

ligger hemma i sängen och är sjuuuk! usch o fy. vaknade inte alls i morse eller jo bara lite smått.. pappa frågade hur jag mådde och jag sa dåligt och han frågade hur så jag svarade hur och vart och bla bla. sen så kände han på min panna och sen gick han ! så det betöd väl antagligen att jag fick vara hemma.

jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. antagligen göra massa läxor när felicia kommer hem ! men jag vet inte om jag ska till skolan imorgon. menmen! ligger och kollar på byggare bob ! haha! mys. nu ska jag sluta skriva så tjarrå!


chokladpengar

tjenaree!

dålig uppdaterin när det är skola jag vet! men första dagen i skolan efter en najs helg är ju bara fel fel fel. startade dagen med ett styrkepass sådär. njaa inte sååå passande enligt många. lite körde ett karate kast med mej rätt in i väggen..så jag säger bara aj min höft! sen lite vanliga lektioner! dagen rullade på men det känndes som att jag kunde falla ihop och svimma vilken sekund som helst! är så jäävla sjuk känns det som! men det är jag ju säkert inte.

på träningen idag så kunde jag ju såklart inte vara med..kroppen sa ja men huvudet sa nej! så jag följde skallen idag. jag la mest och kollade på tills det var slut! sen drog hela familjen i en och samma bil hem! och nu lagar dom vääärldens godaste mat medans jag har laddat över väldigt mycket bilder på datorn! såatt..ska försöka uppdatera mera iallafall ! puss :*


kommentar

Anonym om update:
vad är din och mokhtar salihs relation? alltså är ni kompisar bara eller något mer? och nej inte bara ja/nej svar. tack! :)

svar: jag och mokhtar är sjukt bra kompisar inget mer! så mer är det inte ! jag gillar han jättemycket som kompis men inget annat. fast det kan ju alltid utvecklas om man så vill! vi är liksom mer som syster och bror ! vad har du fått frågan ifrån egentligen ? :)

update

nemen tja! va ett tag sen nu jag vet !

skolan har ju som sagt börjat..inte så speciellt kul! men kul att få träffa alla :) men inget annat speciellt har ju hänt ! och vem vill veta om tråkiga skoldagar ? hihi ingen såklart. så jag har inte så mycket att säga! ville bara skriva ett inlägg så ni "hänger" med i mitt liv lite ! hihi.

ikväll är felicia hos binjo så jag ska vara med julli och ha det naaaajs! såå thats it. hejdå!

hej jag är en kråka!

tjenare tjenare!

vaknade 2o över 12 idag..låg kvar och drog i sängen! sen skulle jag upp och städa vilket jag intre gjorde ! haha..eller jag packade min väska lite smått. sen har jag mest gått runt och låtit som en kråka! som jag gör fortfarande. åkte och kollade på vär träning sen eftersom att jag måste vila till finalen imorgon! min hals känns iallafall bättre än igår så det är ett + !  sitter och tjockar i mej lite godis innan vi ska käka ! tjarrå.

bilden tagen av felicia !

591 inlägget i bloggen.

hola guapas! hmm edvin har lärt mej nya ord som tyvärr satt sig på men hjäääärna..

vaknade faktiskt halv 11 idag! stolt stoltare stolast för att jag gick upp så jävla tidigt men somnade så jävla sent. kollade på worl trade center hela natten typ! men back to bussnies..vi gick upp åt och sen åkte vi till studan för att åka skridskor! gick toppen :)  förutom en sak som va så rolig så jag grääääät ! sen skulle jag felicia och pappa köpa något! såklart parkerar pappa på andra sidan stan så vi får gå igenom hela stan med skridskokläder! J I P P I E ! men vi klarade oss.

juste..min röst är helt förstörd också ! låter som en kråka..fast jag har inte ont i halsen utan är bara hes ! så hoppas det blir bättre tills dm-finalen på söndag! för det ska alltid vara så jobbigt att jag är förkyld eller ngt innan nogot viktigt ! thumbs doooooown.  snart är det skola också -.-   hejdå!


bild sen igår när vi släppte upp en sån där sak i luften.

BILDER !


hipp hipp

tjaaa!

hade vart snöstorm inatt..så det va skiiiiiiitkallt i rummet ! vaknade inte förens 10 över 2! har bara suttit vid datorn hela morgonen. väntar på att lunchen ska bli klar eftersom att jag inte ätit frukost än! jävligt hungrig var ordet. siiter och kollar på hipp hipp på tv:n! sjukt proram. tjarrååå!


tillängnad denna brud!

ett steg i taget!

tja igen!

spenderade dagen med sara igår som sagt! vi hade skitkul! när vi kom så åt vi..sen gick vi till lidl och köpte chips och läsk. satt oss direkt och kollade på lite tv! jag och sara lekte "modeller" hahah. sen gjorde vi en dans och jag och felicia städade saras skitstökiga klädskåp! om ni vill kolla bilder finns dom på facebook och lite på min och sellins andra blogg!  jag satt och spelade fifa typ halv 4 inatt (!) 

vaknade runt halv 2 i eftermiddags. fixade oss åt och drog till stan! sara kunde inte hänga med :/ men vi gick runt och jag hittade en blus och lite ansiktssaker på kicks! inget på rean dock! men jag är nöjd. sen har jag gått vidare till camp 1 också! för er som inte vet vad det är så är det upplandslaget sak i fotboll ! så happyface på det! ska dra nu. byebye :*




photonordarna.blogg.se

tjenisss pen*s !

dagen har spenderats med sara..men efter som att jag och sellin har skaffat en blogg klicka HÄR för att komma till den ..det är en fotoblogg för typ enbart bilder. så jag kommer lägga upp jättemycket bilder på den bloggen och bara kanske nån bild ibland i denna blogg. så jag kommer skriva när det kommer upp bilder på den bloggen.

just nu ligger jag och laddar upp bilder från idag på face! kommer ladda upp en och annan bild på andra bloggen också ! så checka in den.  jag har faktiskt 3 bloggar nu! såååå..nu har jag mycket att göra. jag är pigg som fan och klockan är typ 2! nu ska jag fixa bilderna på andra bloggen. byebye!


mm dah dah om doh.

godmorgon?

vaknade runt halv 12...trodde jag ! min mobil stod på halv 12 men en minut senare ändrade den helt plötsligt till 18 minuter över 1! helt sjuk mobil. så jag vaknade för inte så länge sen. jag har fotat lite grann :) senare idag ska jag och felicia hem till sara ! så det kanske inte blir mer uppdatering idag ! pusshej.


photooo: FILIPPA
sony alpha A290

en fin julklapp!


sellin är bäääääääääääst ! vi pratar om roliga saker på skype.

kameraaaa

tjenaaaare ! vaknade fett sent idag..kvart i 2 (!)
gick upp och åt..sen duschade jag ! ganska osmart eftersom att jag gick ut och åkte skridskor med julia efter typ 20 minuter! så vi åkte ett tag..sen spelade vi spel och åt och sen kom pappa. har ganska precis kommit hem till honom och jag håller på med min nya kamera ! den är skitbra och jag är JÄVLIGT nöjd med den. har inget minneskort till den ännu..men jag lånar ett av pappa så jag kan fortfarande ta bilder. 

pappa har laddat den och instalerat  massa saker + att han böt ut min hårdisk och dator mot felicias eftersom att min förra typ låter som FAAAAN. så tack för det kära far!  loveu. 

senare ikväll kanske vi ska släppa upp sån där ljuslyckta upp i luften ! jag kommer fota det! grejt. nej nu ska jag fotaaaa ! pusshej.


00:26

tjenis!

sitter i soffan med systrami och kollar på chuck! har precis haft lite ansiktsmask i ansiktet..fräääscht ! har inget annat speciellt för mej!  jag och sellin skaffade en blogg ! men ja..det va lite krångel så den är väl så gott som bortglömd ! iaf från min sida :(  imorgon ska vi tillbringa dagen med julia innan vi rullar iväg till pappsen !  byebye!

2 januari 2011

tja! lite dålig uppdatering..

idag vaknade jag tillsammans med julia och felicia (igen) felicia skulle egentligen gå upp med julia för att hon skulle till stallet men..felicia låtsasov så jag fick ställa upp ist för den bajshögen! så jag blev lakk på henne och kastade massa kuddar på henne. bajsfelicia! + att det va inte ens tidigt..klockan halv 12 va det ju faktiskt. aja..sen kollade vi på film medans julia va i stallet..jag somnade ! sen hade julia smsat och sagt att vi skulle åka skridskor.. fast jag skulle städa mitt klädskåp först så jag gjorde det! sen åkte vi..!  nu har julia gått hem för att äta! sen kommer hon och vi ska ha allmänt kul :D

igår va jag med max och adam! vi kollade på film, film och film! så det va inte speciellt mycket vi gjorde :p dom åkte hem runt halv 8..

imorgon ska jag hem till pappa vilket jag ser fram emot eftersom att min kamera är där ! så det ska bli kul..sen ska jag umgås med allllla kompisar eftersom att det är sista lovveckan ! snart ska jag bada också.. hur ska jag hinna med allt ? jaja..tjaaarrå.


sellin är min snygga brud som jag älskar sååå otroligt mycket!
hon är en våldtäcksman..och hon är vild både i verkligheten och i säng**
så är det. jag måste träffa de nördbarnet nu innan hon halshugger någon.
hon är min ! så dra! pusspåhennes rumpiii :*

RSS 2.0