I'm coming home, I'm coming home. Tell the world I'm coming home.

Slut på helgen och sånt dårå! Skönt och jobbigt! Skönt för att vi bara har 3 skoldagar denna vecka. Jobbigt för att ja.. skola är ju alltid skola! 

Sen kommer jag inte kunna uppdatera! så får väl uppmana er lite redan nu vad som kommer hända i veckan. På tisdag är det prov tror jag och blodomloppet och sen på onsdag är det tagg till torsdag med amanda. På torsdag är det nämligen camp 3! Kommer bli grymt.

Hade match i dag mot Morgongåva! Vinst med 3-1 :) Mycket viktiga poäng vi börjar plocka nu! Sen tog ju typ det hela dagen så jag har inte hunnit göra så mycket mera. Städade resten av skiten i rummet. Imorgon bär det som sagt var av till mamma! Pusshej.

VISCA EL BARCA!

Såja barca! CL titeln är vunnen :) Egentligen håller jag inte alls på barca. Men det finns ju undantag! Eftersom att inte Liverpool spelade så är det svårt. Så något lag måste jag ju hålla på. Jag är lite medgånssurporter av något slag.  Jag är inte såhär vääärsta fan av något lag iallafall. Men lätt barca i denna match.
VISCA EL BARCA

today I don't feel like do anything, i just wanna lay in my bed.

Orkade inte uppdatera igår! Även fast jag satt vid datorn hela kvällen. Kändes som om att jag upptaderade igår men det gjorde jag tydligen inte :)

Hade match igår mot sigtuna. Vinst med 2-0! Supersvårt att spela bollen när det var så halt och blött på planen ! Men 3 poäng var mycket viktigt! Sen såg jag till så att deras tränare fick kort också! Stackars sigtuna och ha en sån tränare :( En balja vart det för mej också!

Vaknade upp halv 9 imorse och gick upp och fixade till mej mot avfärd mot Ö&B. Packade matkassar åt folket och det var väldigt uppskattat. och det var helt sinnes! Kul som fan. Kassörerna skrattade bra mycket åt mej frånberg och sandra! Haha. Vi delade ut gratis schampoo plaskor. Head'n'shoulders. Men vi sa "Här får ni lite huvud och axlar" inte en enda kund fattade vad vi menade men det gjorde vi och ja.. skrattattacker uppstod ett antal gånger kan jag lova. Sen fick jag jobba i en snabbkassa med sveriges roligaste kille. Jag gjorde typ inget annat än att skratta i två timmar. Åh herregud det va sjukt kul! Vissa kunder trodde att vi skulle ta deras saker så dom  sa: Men hallå! Det där är mina saker låt bli. Men vi sa att vi hjälpe till så då var det lugna puckar. Sen slutade vi efter 7 timmar arbete och mycket cash tjänade laget på det också! Nu sitter jag och tjockar i mej av godis jag köpte också. Puss hej! :*


foto: jag
kamera: sony alpha a290

grattis pappa!

jag älskar dig genom allt ♥

jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen.

skärpning med uppdateringen nu!

hade match igår mot vp! vinst 7-0 och därmed behåller vi serieledningen [fortfarande]!

skolan idag va väl helt okej. först prov som verkligen fick över förväntan! hade knappt pluggat och ändå gick det bra som fan! fast man vet ju aldrig hur det blir med resultat och grejs :) sen hade vi fotboll! körde lite frisparkar.. mitt lag va ju ja.. lite smått misslyckat! hahahhaha. sen på matten fick vi tillbaks proven jag fick iallafall g. så det är helt okej! har faktiskt inte fått ett ända ig i matten denna termin och hur bra är inte det ? [för att vara jag alltså] jag har inte fått ig i något annat ämne heller för den delen!

imorgon så slutar jag tjugo över ett. då ska jag och lina ner på stan och träffa timpi! rätt länge sen man träffa den snubben asså! hörs imorgon :) puss!


skål faaan

Sprickor blev hål i fasaden, nånstans emellan var jag.

Oj så bra uppdatering känner jag! Har inte orkat på hela veckan. Värt att veta är väl att jag spelat 4 matcher! Vilket också resulterade 4 vinster! Så nu är man vidare i dm-final i år igen :) Bra jobbat flickor.

sen har det varit skola och sånt där onödigt! och ja. Finns inte mycket att säga! vi överlevde "jordens undergång" också! Rätt värt att veta också! Sen har jag dömt min första match . Nu är det bara 54 dagar kvar till gothia för er som vill veta !

Idag hade vi sjuuuk skön skoldag. Först idrott! Freesbe blablabla.. helt värdelöst! Sen skulle vi haft svenska men eftersom att våran lärare glömde bort tiden så fick man håltimma! Sen hade vi UNG OCH DUM. Hahahaha, skön klass man går i då! Alla drog hem eftersom att det var så värdelöööööööst.. alla satt och viska på lektionen att vi skulle dra hem! Och våran mentor tyckte typ att vi skulle gå hem eftersom att hon verkade tycka att det va helt värdelöst.

Jag Felle och Mandie drog ner på stan och kolla på lite grejs innan vi slog oss ner på Donken. Jag köpte Mc'Flurry och Mandie och Felle köpte paj. Som dom inte alls tyckte om.. så jat trök ner två pajer också! Men kassörskan måste vart smått döv också! Vi sa jordgubbspajer men fick blåbärspajer... kan vart darför dom smakade som dom gjorde. Aja sen tog jag och Felle bussen hem och nu sitter jag här och blev väl mött med en godispåse som jag inte käkat upp! Gillas muchoooo :)

Lyssnar även på min gothia spellista på spotify! Taggar till Camp 3 som jag också gått vidare till som jag inte meddelat till er alla haha. Bra att veta liksom. Men nu orkar jag inte skriva mer. Ska fortsätta undersöka gothias hemsida. Pusshej :*

försök att inte skratta. jag lovar du kommer förlora!


i'm in love with a fairytale.

dagen efter tredjeplatsen. har väl smält förlusten lite! för trots allt var det ju som om att sverige vunnit eftersom att låten som vann skrevs av svenskar och korograferades (stavning) av svenskar. men idag fyller min syster åååår! GRATTIS AMANDIIIII ♥ ska egentligen fira henne senare. men jag har match så det blir lite knivig situation! :( menmen.. får försöka klämma in nåt! finns inget mer att skriva!

kaaaaanske skriver mer sen! kommer inte bli så mycket uppdatering i veckan eftersom att jag åker till mamma och hon har ingen dator hemma! eller hon kommer säkert ha det ikväll men imorgon jobbar hon så då blir det ingen dator. juste! jag har 4 matcher nästa vecka ! taggad till 1000 redan ! + dm semi-final .. kom igen brudaaaaaar :) pusshej.


trea, i love you anyway!

faaaaaaan! 3a.. helt överlägsen jämfört med alla andra bidrag! speciellt azerbaijan. nej nu är jag sur! kommer inte kunna ta in förlusen! men ändå stolt över min älskling som tog oss till en tredjeplats. för första gången på 34837481 år har vi alla fall kommit topp 3. JAG ÄLSKAR ERIC SAADE

eurovision song contest 2011

tror detta bli sista inlägget för idag!

har precis fixat till mej lite grann för en snar avfärd till staden för att lämna av amanda och införskaffa lite godis till esc ikväll! eurovision song contest för er som inte förstod! kom igen nu eric älskling! ta hem hela fadderullan nu. det va något annat jag tänkte förmedla men jag har har glömt ? ska äta förbannat god mat sen också tror jag. saknar pappa gör jag också :( han kommer hem imorgon som tur är! puss

har ni någon favorit ikväll ? vem i så fall ? :)



i got to be with you now, right now!



FOTO: JAG

fick en fråga av en anonym person som undrar vilken kamera jag använder.
svar: jag använder en sony alpha A290! objektivet 18-55 men ska köpa nytt objektiv.

i wanna dance with sombody, i wanna feel the heat with sombody.

hejhej!

vaknade för en timme sen ungefär. eller jag vaknade rätt tidigt och fortsatte att läse boken jag började på igår. drömmar som krossas ! sjukt bra bok. handlar om fotboll hihi. jag blir iallafall skittrött av att läsa så jag somnade om och vaknade för en timme sen. så vad tror ni inte att jag gör ? jo jag fortsätter läsa och snart är boken utläst. snacka om att fästa sej vid en bok snabbt.

annars ligger jag och lyssnar på min gothia-spellista på spotify! helt ok alltså! den lär ju spelas en hel del på gothia. fan vad jag längtar alltså! kommer bli svårslaget i år! bara 63 dagar kvar nu också! den ända nackdelen med gothia är bilresan dit. vi har sveriges minsta bil och ingen ac till på köpet så jag kommer typ avlida! men det är värt allt faktiskt :)

skriver mer senare ! pusshej.


dancing in the moonlight

åh vad jobbig dator jag haaaar. så himla seg! kan den bara sammarbeta för en gång skull ?

som sagt har jag inte bloggat på ca 4 dagar på grund av massa skola och träningar osv. + att min dator är så seg! det tar typ en halvtimme för internet att vilja starta så det är knappt någon ide med att sätta igång datorn. nästa gång får du smaka på vägg.

skola hela veckan såklart. vet inte när jag bloggade senast men jag har väl hunnit med en hel del! vädret är mycket bra också. eller inte nu kanske! men det har varit i veckan så det är väl grejt! hahahahah.. det va så varmt en dag så jag höll på att avlida. men sötbianco hade med sej en extra-outfit i väskan! shorts och lite kortare linne! gissa om inte jag slet åt mej kläderna och böt om i nåt unket hörn ? hur skönt som helst. för jag skulle sitta och kolla på sirius-kalmar hela kvällen och hur skönt är det att sitta i jeans och en tjock kofta då ? inte alls skönt! påtal och det så förlorade sirius och åkte ur svenska cupen! vi har spelat match mot vaksala vilket resulterade 1-1! :( har match på söndag på mot danmark också! får se till att få in lite mål så vi kommer upp i serien ! :)

åh vad skönt att bara skriva av sej allt. nu i helgen ska jag uppdatera som bara den! få se om det blir mysväder så kanske det kommer in nå nya bilden eller nååååt. men nu ska jag fortsätta slita ut låten on the floor som jag blivit riktigt svag för på senaste tiden! den kommer vara årets gothia-låt kan jag nog tänka mej! på tal om gothia också så har jag blivit utsedd till lagets countdown! så vill ni ha exakt tid så fråga bara mej! just nu är det iallafall 64 dagar 5 timmar och 42 minuter. snart är det skolavslutning också! herregud ja.

nu har jag skrivit alldeles för mycket så ni behöver väl knappas höra om min värdelösa skoldag ? don't think so. pussheeej :*

fyra bugg och en coca cola , spela freestyle med fräck musik

men hej! det var ju inte igår precis ?

har inte orkat uppdatera i helgen! men jag har väl sammanfattat haft en najs helg.. först var jag med sellin och pj! sen på bästaväns konfirmation och sen har jag spelat en match med gff :)

idag var det skola tråkigt nog! men allt flöt på rätt snabbt. idrotten behöver vi inte prata om hahah! brännboll... och ja ni kanske fattar hur det gick för mitt lag ! inte speciellt bra. sen på svenskan skulle vi bara skriva uppsatas grej! på matten kollade vi på film. sen på engelskan fick vi tillbaka proven och jag fick 1 poäng från MVG på ena och g på andra. sen hade vi so som gick lååångsamt som bara den!

efter skolan drog jag till stationen med lite folk ! vissa gick till tåget och andra till bussen. men jag och lucas satt i det fina vädret och pratade om typ allt och inget!

nu har mina grannar kommit och frågat om jag vill leka med dom. och självklart ska jag ut och leka nu! man ska passa på när vädret är så pass bra + att man blir brun av att vara ute och röra sej! pusshej! :*


why is everybody so obbsessed? money can't buy us happiness.

tjenareeee !

sitter och har precis ätit mat rätt gott var det också! skön skoldag idag. på engelskan så skrev vi om amerikanska kändisar på datorn! sen på tyskan kollade vi film och jag fick tillbaka mina tyskaprov! g på båda... aja! sen på no:n hade världens bästa nour bakat cheesecake till klassen! hur god var inte den då ? typ helt jälva underbar! sen på bilden satt jag och gjorde ingenting typ! och på hk:n gjorde min grupp pizza.. vi gjorde 3 stycken och alla bah: tror ni att vi är tjockisar eller ? viiiiiilka var det som åt upp alla pizzor då ? jo juste.. det var ni.

imorgon ska jag vara med sara och pj ! sen ska jag sova hos sara! sen på söndag ska jag till linas konfirmationsfest! bra bättre... filippa ? aja. pusshej :*


sellin snygg filippa inte snygg.

segerns sötma

rätt bra dag idag  först so inte alls jobbig rätt kul faktiskt ! :) sen fotboll.. hade målvaktsträning.. det va faktiskt bra jobbig ! sen va det några som filmade oss och intervjua oss eftersom att det är em-kval i finland så dom gör en dokumentär om svensk fotboll eller vad det var! så det va ju laaatch. dom kom såklart från finland så lina bah:  MOI MOI och lina trodde inte att dom skulle svara men dom vände sen och sa bara moi glatt tillbaka!

matten var tråkig tills lena kom in på massa roliga samtalsämnen som : är några i klassen intresserade av varandra eller är det några som håller på ! så vi prata om massa sånt istället för lektion ! sen fick jag småpanik för min nyckel var borta. men en viss amanda zaza hade gömt den i en sopprtunna.. mums fillibabba!

nu är jag hos farmor och har träning senare ikväll! mys.  får se hur det går med mina ljumskar som inte vill sammarbeta ! BTW.. VI VANN PÅ SPORTKRONAN ! HUR GRYMT ÄR INTE DET LIKSOM ? naaaajs. puss!


under the coconut tree we stay

nu ska jag fan ta chansen att uppdatera när jag för en gångs skull har dator! men fort ska det gå eftersom att jag ska fortsätta med mitt pluggande usch .. 3 prov imorgon! assååå orkar man ? nej.

men skolan idag söööög fan mer än vanligt! varför behöver jag inte berätta! blev bara så jävla förbannaaaaaad! så usch jag behöver ju inte säga mer om det. efter fotbollen tog jag och amanda prominixxen till skolan och sen drog jag vidare till farmor! och nu sitter jag och lyssnar på musik och pluggar :) träning snart också! puss.

HAHAHAHAHAHA


seriepremiär!

tjenare!

valborg va sjukt jävla grymt! som sagt så var jag med världens bästa julia ! vi hade det bara fint. runt halv 10 drog vi till gamlis och kolla på brasan! jag i hennes onepiece, det satt fint! underhållande var det kan jag loooova. kommer väl bilder antar jag ? lär väl komma 1 eller 2 bilder i detta inlägg!

vakande 11 imorse! hade sovit helt okej på 10cm ytan sellin bjöd på satt ja. ont hade jag i ryggen också :( men drog iväg till alsike konstgräs plan och spelade första seriematchen mot knivsta ik! vinst med 10-0 och 2 baljor fick jag in vilket betyder 2a i skytteligan efter binjos 3 mål... :) men nu ska jag få tag i bilderna så dom kommer upp i nästa inlägg. pusshej! :*


RSS 2.0