Baby så förnedrande.

Men godkväll på er allesammans. Haft en bra dag?

Min dag har iallafall varit lite upp och ner. Mått bäst, mått sämst osv. Vaknade bredvid världens bästa runt kvart över 10 imorse. Vi låg och pratade ett tag innan vi gick upp och åt frukost. Sen pratade vi ännu mer och tiden gick, det var dags för lunch någon gång runt halv 3. Sen kom mamma och vi begav oss till träningen.

Gick bra, tills jag fick reda på att jag inte kan vara med på SM. Skitjobbigt men thats it. Nämligen fått en teaterbiljett med resten av familjen på just samma dag. Så det krockade och i detta fall prioriterar jag familjen sååååå. Men vi kanske får ihop det på något sätt, vi får se.

Har inget mer att tillägga. Kommer bli en fortsatt usel uppdatering i veckan. Men ska göra så gott jag kan när jag har en dator. Ska försöka få liv i kameran igen också! Aja, hörs i veckan. Puss!


UR ARKIVET.


When it's black.

Hola.

Vaknade utan Erik idag faktiskt, han hade nämligen träning imorse. Men iallafall, Eriks pappa väckte mig. Sen gick jag upp och Eriks mycket gulliga mamma hade fixat frukost. Så jag åt det innan mamma kom.

Vi begav oss till Ladan för samling och sedan vidare till Väddö för cup. Gick väl ganska bra för både mig och för laget. Dock hade vi otur och åkte ut. Åkte hem till Erik direkt efter.

Han sitter i sängen med en dator och jag sitter vid hans skrivbord med en annan. Vi ska kolla film snart sen vet jag inte vad vi gör. Hörs imorgon!

Fick en fråga i förra inlägget, en anonym undrar om jag och Erik har haft sex och hur många gånger vi har haft sex och utan kläder? Svar: Ja det angår inte någon för det första och för det andra, hur skulle man kunna ha sex med kläder på sig? Lite små lustig fråga.


För det är du.

Hej!!!!
Sitter hos Erik just nu. Vi har precis varit på Ica. Snart ska vi väl äta förmodar jag!
Skola idag, sovmorgon och en jävligt lugn mattelektion, sen hade vi SO-prov. Gick nog bra skulle jag tro! Sen håla i 2 timmar och sen språk och sen var det slut på denna dag. Gick med Erik till diös där han skulle pröva massa saker. Sen tog han jag och Emil bussen hem. Så ja. Thats it!

Puss hej.

Morgondagens.


+ Dra till varmare breddgrader skulle inte vara helt fel.


+Mycket vatten ska rinna under många broar, innan jag lämnar dig.

Hej. Min kamera har fortfarande inget batteri så jag kan inte ta bilder än.

Förlåt för dålig uppdatering. Har fullt upp hela tiden! I helgen var jag med Erik. I måndags hade jag träning, sen kom Erik och sov kvar. Sovmorgon tills 10:55 på tisdag och slutade 11:55. Jag och Erik drog ner till stan och lunchade på Dragon Palace. Finte! Sen kollade vi runt ett tag innan vi åkte till honom, där hann jag va i ca 1h och 15min innan mamma kom och jag drog vidare till ett fotbollspass med Sirius u17.

Idag var det en helt vanlig dag. Effektivt. Startade med tyska. Gick bra. Sedan bild. Mindre bra. Sen svenska där allt verkligen tog stopp. Jag vet inte riktigt vad som hände men något var det. Jag fick panik, började gråta, skaka, blev helt svimfärdig, grät ännu mer, tänkte på massa saker, grät grät och grät. Mamma ringde och kom och hämtade mig.

Har pluggat en massa nu och tog nyss ett litet brejk för att göra något annat ett tag. Ska ta tag i plugget snart igen. Massa att göra. Imorgon är det åter igen skola. Tjing.


Antagen till celsius elit också. Man tackar!


Forever alone.

Hej och än en gång ursäkta för den usla uppdateringen!

Men som sagt, ingen dator och ingen tid. Veckan har rullat på. Inte alls speciellt mycket att göra. Sjuk igår. Fick en hel del gjort. Det är ju fördelen med att vara sjuk.
JUST NU sitter jag hemma hos Erik. Han är på träning så jag är forever alone som vanligt.
Imorse när jag åt frukost forever alone, när jag gick till bussen imorse forvere alone, när jag satt på bussen imorse forever alone, när jag skulle gå från diös idag forever alone, när jag skulle vänta på bussen forever alone, när jag satt på bussen forever alone, när jag satt i stationhuset forever alone, när jag satt i en till buss forever alone och nu sitter jag här forever alone.

Han kommer väl runt halv 7 hoppas jag så jag slipper denna ensamhet. Jag avslutar detta inlägg med en bild och med att säga att jag ska försöka följa era förslag och lägga upp mer outfit bilder! Puss
Råsnygg.

Stand for love.

Hola amigos.

Tråkig blogg jag har. Bara massa "idag har jag.." inlägg. No bloggerfarenhet alls. Så vet inte vad jag ska skriva om riktigt. Ska dra ner på bloggningen en del. Så vida ni inte kommer med förslag om vad jag kan skriva?
Har fått tillbaks min kamera nu så kan ta mer bilder på saker och ting, lite outfits också kanske? Aja, kommentera vad ni tycker. 

Igår åkte jag till Erik som sagt. Vi tog de lugnt, kolla film, bakade, lirade guitar hero och massa galet. Somnade typ 3 halv 4 skulle jag tro? Vaknade halv 1 idag. Gick upp och gjorde brunch. Sen hann vi inte med så mycket innan mamma kom och hämtade mig och vi begav oss till Diös-hallen för ett fotbollspass.

Har tagit ett långt bad nu och fått i mig lite mat. Ska lägga upp veckan nu, har typ 7 träningar och säkert en hel del läxor också. Åh orkar inte. Well, ska ta tag i något nyttigt nu (träna) fast då måste jag duscha igen. Orkar jag? Vet inte. Tveeeeek. Puss


DM-GULD 2012

Tog hem DM-GULDET också! Äntligen! Skönt. Hängde 3! Kärlek till mitt fina lag. Gusk f96 ♥
Resultatet då!


Take my hand and hold it, you don't have to be alone.

Bra hej, en vecka sen! Topp uppdatering, som jag skriver i varje inlägg.

Sista dagarna på mitt lov spenderades mer Erik. Drog igång med skolan och träningar i samma veva. Skönt fast ändå inte. Denna termin kommer ju inte bli mys alls. Ba och ligga i.

Igår var det skola, skön dag som tur var. Matte, kladdkakebak, fotboll och so. Sen hem till Erik. Vi gjorde massa saker, mamma hämtade mig kvart över 10 skulle jag tro? Och sen åkte jag hem packade och somnade.

Imorse gick jag upp kvart över 6 (!!!!!) och skulle dra mej vidare till ladan för att möta upp resten av laget (inte mitt lag) och sedan bege oss med lagbuss vidare mot Stockholm för cup. Gick inte så speciellt bra, eller jo rätt bra induviduellt men i det stora hela, nej.

Nu är jag hemma, ska äta sen åka till Erik. Förvånade? Hihi. Puss!


Snälla bli min igen.

Hejsan.
Fick en fråga om varför jag hade den gamla headern och inte den nya. Jo det är så att jag skulle testa en sak med den gamla, sen när jag skulle byta tillbaks så hade ju inte jag den nya header bilden sparad på min dator vilket jag trodde att man skulle ha. Men det behövdes ju inte. Men eftersom att jag jag inte är så insatt i bloggdesigner och sånt så lät jag den gamla vara kvar istället för att krångla till allt.

Ja, som sagt åkte jag till Erik igår. Vi gjorde massa saker, sen tog vi ett spontant bio-besök. New years eve kollade vi på och den var riktigt bra tycker jag. Vi kom hem runt halv tolv och fortsatte kolla filmer, vilken sysselsättning hehe. Sen somnade vi runt 3 kanske?

Vaknade 1 i morse. Åt frukost och sen.. kollade film som vanligt. Mamma kom sen och vi åkte och handlade. Sen köpte vi fetismat. Usch. Kebabrulle, tur att jag var småsugen annars hade jag aldrig ätit. Efter maten tränade jag, 2 bål-pass och ett annat pass. Och nu har jag precis badat, ska grabba min choklad och mysa ner mig i sängen och tänka på allt och inget.

Höres imorgon, då det är tagg till DM-finalen!!!

Bildlöst inlägg, kuuul!

Pardise

Heeeej!

Vaknade typ 12 idag kanske? Kollade facebook och såg att Sverige tog guld i JVM. Skönt att vara svensk och stolt över att vara Djurgårdare eftersom att det var en djurgårdare som satt vinnarmålet. Grymt! Har inte gjort så speciellt mycket idag. Fick spontan besök av massa släktingar så vi har fikat och haft det mys.

Ska snart hem till Erik också. Ska bara leta upp massa filmer vi kan se på. Aja, uppdaterar nog imorgon. Ska tunna ur mitt hår ännu mer då, ni får en bild som visar hur håret ser ut förtillfället ↓ Puss.


Inte så stor skillnad, men det kommer.


När vi blir ett.

Fick en fråga om DM-finalen, vilken tid och vart den spelas.
Svaret är: Den spelas klockan 14:00 i Gamlishallen på söndag.

Så däääär, kollat på film sähär på kvällskvisten. One day. Sorlig och otroligt bra film. Kanske lite smått långtråkig i vissa tillfällen men absolut en film i min smak. Ja det var typ det jag hade att dela med mig av för nuet. Sellin kommer slänga upp en header när som helst också! Topp det.

Ska lägga mig nu iallafall. Juste, vilken färg ska jag ha mitt hår? Mörkare,ljusare eller den färgen jag har? Kommentera gärna vad ni tycker. Pussss!

En fribiljett till himlen.

Hejsaaaan.

Sitter med musik och en förjävla värk i handleden. Vaknade alldeles för sent idag. Gjorde frukost och satt mig vid tv:n. Har haft allmänt tråkigt hela dagen. Men sen körde jag och Felicia ett Core-pass och jag körde även ett bål-pass efter det och drog lite löpning på vårt löpband. Sen hoppade jag in i duschen. Fint.

Imorgon drar jag hem till Erik och sover där. Sen på lördag drar jag till mamma och klipper mig ännu mer, eller tunnar ut håret. Har gjort lite smått igår och det blir jättefint. Fast just nu är det inte så stor skillnad, men det kommer. Sen på söndag är det dm-final! Tagg.

Juste har dator nu eftersom att pappa fixa en. Haha, asså det låter lite dumt om jag skriver i förra inlägget att jag inte har dator, men nu vet ni iallafall att pappa fixa. Hehe! Puss.


Förra DM-finalen, straffar. Jag satt den hehe. Ser jävligt ful ut dock. Förlust då också, men i år blir det vinst inomhus, för första gången på 3 år hoppas jag.


När tiden tycks stå still.

 Hola och förlåt för dålig uppdatering! Men jag glömde min dator hos mamma, smart som jag är och vet ni vad jag mer glömde? Nu låter jag säkert som en fjortis, men mitt smink. Fast med tanke på att jag inte ska göra något speciellt under dessa dagar så är det ju inte världens undergång.

Men igår jobbade jag och Felicia i Celsius 10-1. Med Therese och hennes far Fredrik som sällskap, eller rättaresagt dom som fick sällskap! Skitkul. Sen fick vi skjuts av Fredde ner till city. Felicia skulle köpa sallad. Jag skulle vänta på Erik. Och som tur var var Sellin i samma knipa, fast då i väntan på Julia. Så vi hängde med varandra tills våra sällskap kom då vi skiljdes åt.

Erik bjussa på Fugu. Gullig som han är!!! Vi satt där ett tag. Sen tog vi bussen hem till mig. Han förgyllde några timmar hos mig eftersom att mamma och Felicia skulle jobba till 10. Erik drog vid sju och det visade sig att mamma slutade 8. Så det vart inte så mycket ensamtid. Pappa kom runt halv 11 och vi åkte till honom. Kollade lite tv och sånt. Smsade tills jag somnade också hahaha.



Guapas från i somras. Hihi!


2012!

Hejsan och förlåt för den förbannat usla uppdateringen. Vad beror detta vansinne på? Jag har inte varit hemma..Det är anledningen.

När uppdaterade jag senast? Typ måndags. Aja, shit.
I tisdags åkte jag hem till Erik iallafall! Skönt. Eftersom att vi inte hade träffast på typ en vecka!

I onsdags åkte vi till Stockholm han och jag. Fick inte med mig speciellt mycket, men en kofta och en tröja som jag kanske visar med tiden. Erik däremot, storshoppade! Fick ett par converse!!!!! Gullig är han allt. Vi tog 10 över 4 tåget hem tror jag.

I torsdags åkte jag,Erik och hans föräldrar upp till Orsa. Mysigt! 3 dagar med en massa skidor och bra sällskap satt underbart fint. Firade nyår med dom också, mys på restaurang och massa sådant. Finaste starten på 2012! Åkte hem från Orsa igår och kom hem typ halv 12 på natten. Somnade inte förns typ 2 halv 3 skulle jag tro.

Vaknade idag och vi kollade på massa filmer innan mamma kom och hämtade mig, skulle nämligen jobba på Celsius. Besviken vart man ju när man kom. Stå i kiosken skulle det vara men vad fan fick vi? Packa massa påsar. Hur okul som helst. Men ska stå i kiosken imorgon istället.

Nu sitter jag hur som helst hos Sellin. Vi äter godis, blir feta. Sjunger, filmar oss själva och gör allt mellan himmel och jord. Lite såna vi är jaaaa. Men nu ska jag sluta skriva, och för er som orkade läsa, Tack! Pusssssss.

RSS 2.0