NY BLOGGEN ↓

JAPP! Här har vi nya bloggen. Följ den istället! 
 
 
Nya bloggen.
KLICK

HEJDÅ BLOGGEN.

HEJDÅ BLOGGEN. Börjar om. Ni får veta mer när det är klart!

Universums bästa.

Världens bästa vän fyller år i dag. Så tänkte säga stort grattis till henne. Hon är värd det allra bästa. 
 
Fina Wedela.

Lyckans dag imorgon.

Hej! 
 
Senaste veckan har bjudit på jobb, snack, en jävla massa tårar men också kärlek. På tal om kärlek så ligger min i sängen bredvid och sover. Han har nämligen inte sovit på en hel dag. Idiot. Så imorse när jag började jobba så var Erik fortfarande vaken och 24 timmars sömnlös. 
 
Så som ni kanske förstår har jag inte speciellt kul här när han bara sover. Men ska väcka honom med en film sen. Hehe. Imorgon är det äntligen sista dagen på jobbet. Kanske firas med en fika med Wendela och Oskar. Vi får la se! Uppdaterar mer under veckan. Puss! 

It's been a long day in New York city.

Hola!
 
Tre dagar sen. Och vilken dag var då de? I onsdags skulle jag tro. Och vad gjorde jag då? Jag var sjuk, sedan på kvällen mös jag framför fotbolls EM. I torsdags var det jobb. Sedan sov jag hos Erik. I fredags var det återigen jobb. Och sedan helg. Av de 14 dagar jag jobbar är de 5 dagar lediga man får så sjukt värda. Återhämta sig, träffa människor och känna att sommaren inte är helt bortkastad.
 
Så i fredags var jag på tjejmiddag med fina. Snack mat och musik i allra högsta grad. Jag och Wendela somnade hos mig runt klockan 03:00. Vaknade rätt tidigt på lördag och fixade frulle och så. Sedan runt halv 5 begav jag mig in till stan. Solade och sedan drog jag till Gränby en sväng. Sedan tillbaks till stan och där beslutade jag mig för att gå till Erik. Understrucket gå tusen gånger. Kom hem till honom och vi begav oss till Samuel. Där somnade vi runt 04:00 och vaknade imorse klockan 11. Jag skulle till stan en snabbis sedan återvända tillbaka. Somnade på Sampas altan och fick mig allt lite färg på benen.
 
Jag och Erik drog hem sen och åt och kollade film. Och nu sitter jag hemma och kollar fotbolls EM-finalen. Spanien leder med 1-0!!!!!!!! De bra. Nej känner hur långtråkigt detta inlägg börjar bli så jag rundar av. Nu återstår 5 dagars slit. Trodde aldrig jag skulle orka. Bara och bita i!  Puss!
 
 
 

RSS 2.0