I woke up in the middle of a bad dream.

Oj, åt fanders med den uppdateringen.

I veckan har jag tränat, spelat semi-final i skol sm, förlorat semin, fått tillbaks bra resultat på prov, varit med min finaste, köpt fotbollsskor, ätit cheesecake med klassen, haft håla i 4 timmar, köpt massa presenter, kollat fotboll, skrattat, gråtit, mått topp, mått sämst, smilat åt det fina vädret, buat åt det dåliga.

Ja, det är min vecka. Köpte nya fotbollsskor idag, SKÖNT att slippa slita på de andra. Senare åker jag och kollar när mitt lag lirar match mot Gävle. Har så sjukt ont i ryggen och har inte kunnat tränat så ska inte spela. Sen ikväll åker jag till Erik igen. Hörs!

 

 


Who's gonna save tonight, if we don't?

Hejsan! Gårdagskvällen slutade fint, åkte hem till Erik runt 6 och sov kvar där.

Vaknade kvart i sju imorse, hade tidig match så drog ifrån honom klockan halv 8. Sen bar det av mot Gimo för upplandscupen. Förlorade dock med 3-2. Spelmässigt var vi så mycket bättre trots vissa missar och så. De hade även en straff för att de spelade en division lägre. Kunde knappt spela eftersom att jag är jättehostig och får svårt att andas. Så spelade inte mycket alls.

Senare ska jag vara med Erik och sen plugga. Ha det bra så länge! Puss.


Vilken?




He wasn't good enough for her.

Hej. Dålig uppdatering, börjar bli en standard mening i varje inlägg känner jag.

Igår sov jag hos min fina bästavän. Vi hann med en hel del. Gå till Willys och handla och bära hem massa matkassar, inte det skönaste jag gjort. Sen laga mat, vara med Kajsa, kolla film, prata och sova. Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade 11 hos Wendela. Åt frukost och sedan skjutsade dom hem mig.

När jag kom hem skulle jag egentligen ut och springa men efter vissa omständigheter hamnade jag i badet istället. Nu har jag kollat runt på klänningar till avslutningsfesten. Ni får se i nästa inlägg. Får se vad som händer ikväll. Puss!


När han kallade mig vacker.

Hej! Väldigt dåli uppdatering jag vet men jag har inte riktigt tid dårå.

Sitter just nu i min mormors knä haha, och ska snart resa mig upp och fixa nå sås. Trevligt. I måndags sov jag hos Erik och tränade och igår tränade jag med Sirius u17. Finte! Nu ska jag fixa det jag nyss skrev och sen plugga lite eftersom att jag har so-prov. Idag hade jag förövrigt svenskaförhör vilket gick bra. Nej nu ska jag ge mig. Pussssen!


Get that feeling, that you never knew you had before.

Hejsan! Det var ett tag sen. Men som sagt, har inget att uppdatera med så.
Ja vad finns det att säga? I måndags var det skola, efter skolan drog jag hem till Erik medans han tränade, pluggade ett tag tills jag somnade hehe. Sen i tisdags var det sov morgon och gud så dåligt jag mådde. Och hur jag såg ut också. Förskräckligt. Men jag släpade mig iväg till skolan för en ynka fysik lektion jag trodde var behövlig med tanke på nationella. Efter den lektionen åkte jag och Erik ner på stan för att äta, sedan hem till honom för lite filmmys.
Igår, THE DAY, nationella. Kunde inte delta alls. Hela kroppen sa ifrån. Med feber, uppsvullna ögon, snuva, hesheten, rinniga ögon och hosta så kände jag att jag inte alls skulle kunna klara provet någe vidare. Så jag stannade helt enkelt hemma. Låg i sängen och pluggade, fixade om i mitt rum och kollade på film. Finns det något jag verkligen hatar är det att vara hemma. Det är så sjukt tråkigt.
Idag är jag också hemma. Skittråkigt det också. Väntar på att min pojke ska vakna. Jävla 7-sovare det där. Aja hoppas han vaknar till liv snart. Ska sätta på Big Brother nu. Puss hej!


Det finns saker jag saknar.

Hejsan.

Sitter i sängen och har precis kollat igenom schemat för kommande helg då det är camp 5. Det blir fan tuffare för varje camp nu alltså. Samling klockan 8 (!!!!!) mitt ute i ingenstans och hej och hå. Död kommer jag vara efter helgen.

Har iallafall duschat, packat och ätit halstabletter som aldrig förr. Smsar med min fina pojke också. Ska lägga mig nu. Fattar inte hur mina ögon ens orkar vara öppna. Sinnes. Har ju panik också. 2 prov i veckan. Imorgon efter skolan åker jag till Erik och sätter mig och pluggar några timmar. Sen på tisdag blir det RÅ-PLUGG! Nationella i 2 och en halv timme känns inte precis lockande. Well, kommer bli dåligt med uppdatering i veckan. Just sayin. Puss!


Kärlek, ett mirakel.

Hola.

Vaknade hos Erik imorse. Gick upp åt och sen åkte han typ direkt till sin match. Själv tog jag bussen ner på stan och mötte upp Wendela. Vi gick runt i cirka 1 timme innan vi tog bussen till Diös. Kollade på låååångt avstånd på Eriks match i kanske 5 minuter? Sen gick vi in och kollade på någon cup som spelades. Sen gick vi ut och kollade på Eriks match som slutade, ja det vet jag inte. Inte så bra iallafall.

Sen kollade vi på Uppland, semi-final mot Skåne. 1-2 till Skåne vilket var väldigt synd. Menmen. Nu har jag precis kommit hem och fått i mig lite mat. Ska byta om och så för mamma fyller år imorgon och vi får gäster redan ikväll. Puss!


We are just having fun.

Tjenaaare!

Har nyligen kommit hem från Erik! Åkte till honom efter skolan igår. Eller drog en sväng på Gränby C först. När jag kom till honom kollade vi på BB. Sen åt vi och sen fortsatte vi kolla! Sen gjorde vi massa innan vi somnade ganksa tidigt.

Imorse vaknade vi runt tio, sen kollade vi gårdagens avsnitt av BB. Sen gick vi upp och åt, sen städade Erik och sen mös vi lite innan mormor kom och hämtade mig.

Nu har jag precis tjockat i mig en kaka och en bulle mamma har bakat till sin födelsedag. Ska snart snlinga håret med lite blonda slingor! Hoppas på bra resultat. Ska dra nu. Puss!

Blir ett bildlöst inlägg för att bilden jag vill lägga in krånglar.

Q/A

Fick en fråga om varför vi så sällan är hos mig alltså när jag är med Erik.

Jo det är väl så att det är helt enkelt enklare och så där. Närmare till allt och så. Sen så jag vet inte, trivs väl bättre där också alltså inte så att jag inte trvis hemma, för det gör jag! Men just när jag är med honom känns det bättre att vara där. Det är svårt att förklara men det känns helt enkelt bättre att vara där.

Hej hej hemskt mycket hej.

Heeeejsan!

Sitter i datasalen med Zaza dårå. Har inte kunnat uppdatera på hela veckan. Men som sagt, i onsdags var vi i Romme! Åkte snowboard och det gick fint. Dock ramlade jag en gång och typ bröt nacken hehe. Nejdå! Men det gick bra. Sen har veckan inte alls bjudit på så mycket roligheter, skolan är ju aldrig kul.

Iallafall så har jag haft matte nyligen och nu har jag haft håla i 40 minuter och den varar till halv 12. Jag och Emma ska försöka fixa vår film till tyskan. Nu ska jag göra annat. Puss!


Living young, wild and free!

Heeeeej!
Skön dag i skolan idag! Började med No i en timme klockan 5 i elva, vilket betyder att vi hade sovmorgon! Sen jobbade jag och 3 andra i matsalen och det gjorde vi i 45 minuter inann vi slutade. Alltså slutade vi klockan 1 medans resten av klassen sluttade 10 över 2. Klagar inte!
Sen gick jag och Erik på stan, kollade runt och åt. Åkte sedan hem och packade och åkte direkt tillbaks till Erik typ. Imorgon är det Romme och vi har precis handlat lite till det. Upp en aning för tidigt imorgon, men det är det värt hoppas jag! Ska åka snowboard, hur det går återstår att se. Jag är nöjd så länge inget är brutet!
Blir ingen uppdatering imorgon tror jag. Ska dra nu! Pusssss


TILLÄGNAT DEN SOM TAGIT MIN IPHONE.

Vill inleda detta "hat" inlägg med något bra. Jag vill tacka Nour som fixade min header! Så nu är det iallafall lite nytt på bloggen. Skönt de!

Nu till allvaret...

Får på riktigt sånt utbrott på att någon har snott min iphone? Vilken funktion fyller det av att ha en mobil man inte kan använda som bara kan ligga där och ses på? Är inte det lagom onödigt? Och på riktigt så suger det att inte ha iphone. Saknar alla appar. Haha, jag låter väldigt beroende trots att jag har allt jag behöver. Men tänk er, jag sitter på bussar, jag går, jag sitter på lektioner utan att kunna göra det vardagliga jag gjorde. Jag är verkligen inte så beroende men å andra sidan klarar jag mig utan iphone. Den som tog min iphone, snälla. Den hade kod, du stängde av den direkt vilket i sin tur leder till att du måste ha pin-kod. Det är onödigt. Om dina föräldrar märker vad säger du då? Asså snälla bara lämna tillbaks den. Jag slår vad om att jag är i större behov av den än vad du är. Jag kan iallafall komma åt saker i den och ha nytta av den medans du bara kan ha den som någon slags accesoar. Är så jävla pisst på den som tagit den på riktigt. Det är inte okej. Så sjukt onödigt. SAKNAR MIN IPHONE.
Saknar instagram, twitter, draw some, den lätta sms-chatten, tangentbordet, smilisarna (!), ALLT! Ge tillbaks den.


So why am I crying?

Hejsaaaaan!

Sitter och har nyligen kommit hem från min fina pojkvän. Han sov ju som sagt hos mej från igår tills idag. Sen imorse runt 9 skjutsade vi hem honom och begav oss sedan iväg till ladan för samling inför match. Eller ja, träningsmatch.

Och match blev det fina vädret som sprack upp vart efter minutrarna gick. Trots förslust med 1-0 är jag nöjd och glad över min insatts. Efter matchen åkte jag direkt till Erik. Och nu har jag varit där. Fan så snabbt tiden gick också.

Imorgon är det träning och möte. Sen åker jag till Erik igen hehe. Uppdaterar förmodligen imorgon! Puss!


Militär-väst


Ska införskaffas i sommar! Snygg militär-väst från gina 299:-


Everytime we kiss, I reach to the sky.

Hej! Som ni ser har jag ny header, dock är den lite för liten och så har den en annorlunda färg som bakgrund än vad den ska ha. Men den får duga! Ska be om hjälp snart.

Vaknade hos Erik idag, drog hem vid 12. Har inte gjort mycket alls, skulle egentligen åkt med Julia och Felicia till Gränby men jag ändrade mig i sista sekund. Istället tog jag ett långt varmt bad. Hår inpackning, ansiktsmask, och shave ingick också. Lika bra att få det gjort någon gång!

Ikväll kommer Erik hit och imorgon har jag match. Får se om jag uppdaterar mera sen. Mamma ska bort så ska vara själv ett tag och om jag inte hittar på något att göra då så uppdaterar jag säkert! Men nu ska jag gå. Pussen!


The Devil Inside

Hej! Skit dålig uppdatering alla dessa dagar. Jag vet!
Men det har bara vart skola och hur mycket bryr ni er om den? Not much eller hur? Men iallafall. Skolan idag var väl rätt lagom nice. Först lite matte, sen håla i 2 timmar. Spenderades på bästa tänkbara sätt. Sen fotboll sen vila  hos skolsköterskan efter insident på fotbollen och till sist SO.
Efter skolan tog jag, Felicia och Julia vårt pick och pack och drog till filmstaden. Klockan halv 6 visades The Devil Inside i salong 7. Vad ska jag säga om den, visst, den var läskig och så men inte alls överdrivet läskig. Hoppade till kanske en gång på riktigt? Den slutade på ett så sjukt dåligt vis också. Sista minuset var att den var jätte kort. Typ 1 timme lång. Känndes som man satt sig ner sen så var det dags att gå igen.
Nu befinner jag mig på jordens bästa ställe, nämligen hos min pojkvän. Medans alla är på avicii så sitter jag och har det bättre än någonsin. Imorgon ska jag vara hemma hela dagen. Inte så speciellet kul. Uppdaterar förmodligen mer imorgon skulle jag tro. Pusshej!


RSS 2.0