Känslan.

Att äntligen ha beställt hem klänning till avslutningsfesten. Känslan. Och att se att levereringsdagen är samma dag festen är. Snacka om att detta verkligen var sista dagen man kunde beställa hem en. Nöjd. Vet precis vad för smycken och accesoarer jag ska ha också. Skor är oklart, men det löser sig. Känslan alltså. Njutbart. Guldvärt.

Alla minnen av dessa fotspår i sanden.

Hej. Tog bort frågestunden. Ingen ork alls till att svara på massa frågor.

I veckan har jag gått i skolan, vunnit DM-guld, firat ett halvår med bästa, vart på bio, umgåts med bästa, firat pappa, gråtit, skrattat, mått sämst, mått bäst. Hur mycket som helst helt enkelt.
Imorgon ska jag på klassresa med världens bästa klass. 9G. Åland i 3 dagar. Ha det bra!


Dessa godbitar.


As much as we need air, I need you.

Hejsan!

Vaknade halv 11 imorse. Rätt sent ändå. Satt mig vid tvn med lite frukost och tiden rann iväg. Klockan 14:00 befann jag mig som tapper åskådare på Danelid när Danmark fightades mot Rik/Mik. En klar seger för Danmark med 6-1 och jag därefter tog mig vidare till Erik och var kvar där i 2 timmar tills mamma kom.

Har badat i ca en timme och fräschat till mig. Ska snart äta och ska kolla klänningar nu. Börjar dra ihop sig så det gäller att fixa en klänning. Puss!


Camp 6.

Hej tjena!

Har varit på camp senaste dagarna så har inte kunnat uppdatera. Alltid som vanligt har det varit sjukt kul att få träffa alla och lirat fotboll. Träningar och match. Match mot Stockholm som slutade med förlust men jag lyckades göra ett mål vilket var riktigt härligt. Sen efter campen åkte jag till Erik direkt. Fint! Pusshej.


FESTKLÄNNING?!?!?!

Har ångest till avslutningsfesten, vad tycker ni om denna klänning? 
 :


Before i die.


It's a sommernight, live, love, laugh.

Tjenare hejsan. Fortsatt dålig uppdatering alltså.

Igår lirade jag match mot Tärnsjö, vinst med 5-1. Skönt! Idag var det skola. Mindre skönt såklart. Trodde jag hade nationella imorse men slapp. Så har ytterligare 2 dagar på mig att förbereda eftersom att det verkade riktigt svårt. Sen idag på svenskan fick jag ont i bröstet och min andning vart jättejobbig. Men bet ihop tills det var slut för dagen, även beslutades det att jag avstår från dagens träning.

Har massa att ta tag i. Redovisning imorgon och nationella imorgon. På onsdag har jag även redovisning igen, tyska nationella, bildprov och fysikprov. Fullspäckat shema jag bör ta tag i alltså! Ska få klart redovisningarna idag och även plugga till resterande prov. Nu ska jag äta! Puss.

Feel so close to you right now.

En veckas mellanrum mellan varje uppdatering. Inte jätterbra dårå.

Har hunnit med att spela match, tränat, gått i skolan, vart med min fina och bara vart hemma. Idag bjöds det på en sjukt långtråkig föreläsning om andra världskriget. Sedan lite lektioner innan jag vandrade hem till fina farmor och farfar. Åt och sov innan det var dags för träning i det mindre fina vädret. Men kul var det! Efter träningen fikades det med laget, sen drog jag hem.

Sitter här nu och ska snart bege mig in i vardagsrummet för lite television. Har dock sån himla panik för att jag inte hittar någon klänning till avslutningsfesten. När jag ser att alla börjat inkassera så känner jag att jag hamnar på efterkälken. Aja får leta vidare. Ska göra lite arbete nu. Puss!


Away from all the fears and all the thoughts you left behind.

Tjenare! Bjudit på kass uppdatering under veckans gång känner jag. Får väl sumera.

Nationella, spexfoto, fotboll, seriepremiär, pojkvännen, skola. Det är väl typ det ni har missat. Sitter just nu i datasalen och har gjort klart ett arbete. Nicede! Idag efter skolan ska jag fika med mina jannar, Maria och Olivia. Sen kommer nog Erik till mig eller jag till honom! Bra fredag.

Har fotboll, nationella, SO, sen slutar vi! Hörs. Puss!


Dålig kvalle, men kanske kommer bättre!

 


RSS 2.0