varning för lång text och bildbomb !

alla dagar hemma hos underbaraste julia sellin!
fredag; vanlig skoldag, första hemkunskaps lektionen och grejor. vi lagade soppa , jag fick vara i marcus sällskap ? eller var det kanske fredrik ? aja.  sen drog jag ner till stan och mötte upp den finaste flickan på jorden nämligen sellin.  vi gick till bussen direkt och fick småspringa lite för att hinna med.  sen drog vi till sellin!  åt och cykla ner till yrsa , ingen som var där ! så vi cykla vidare och börja spela fotboll. fotade lite, och cykla hem för att äta. sen cyklade vi och köpte godis och hem.  vi myste vid tv:n och datorn hela kvällen och sen pratade vi i telefon med amanda , moe och max! sellin pratade i sömnen ?  hon sov och jag prata i telefon, sen somnade jag med i samma säng som sellin ! 

lördag; vaknade typ halv 8 av att en sprattlande sellin sparka ut mej ifrån sängen. så jag la mej på madrassen med inget täcke, så jag tog min tjocktröja !  sen så vaknade jag igen lite senare.  sellin och jag gick upp och åt frukost. sen drog vi till yrsa! kollade på lite matcher freja och julia dömde sen kolla vi på pojkar 96! dom vann med 3-0 typ! sen kollade vi på matcher sen spela fotboll och sen drog vi hem. bakade kladdkaka och sen typ inge mer. samma visa som förra kvällen, kollade på tv satt vid datorn och prata tele !  somnade än en gång i sellins säng, fast då med eget täcke!

söndag; vaknade 8, var tyvärr tvungen att gå upp då eftersom att vi själva skulle ha match !   vi mötte esk! elina gjorde vääärldens snyggaste nickmål så första halvlek stod det 1-0  sen andra gjorde jag 3 mål!  jag som aldrig gör mål, sen vann vi med 4-0 !  hattrick coool jag är.  sen drog vi till sellin och åt mat och packade mina saker , sen cyklade vi ner till yrsa igen.  sellin skulle spela med f-16  så jag skulle fota.  sen kollade jag lite på dom sen på p-95 seriefinal som dom vann med 12-1 f-16  vann tillslut med 6-1 och sellin blev nockad så blodet rann och tjeje som nocka henne svimma!  sen spelade vi fotboll med max,adam och sara ! sen drog sellin hem och jag var kvar med sara max och adam.  sen skulle jag också dra hem!    helgen var fan det bästa på länge :) sellin, jag älskar dej ♥








du är så fin!

asså  shit förlååååååååååååååt för vääärldens sämsta uppdatering. 
nu ska jag uppdatera as hell ! hihi.  jo, skola idag ! skolfoto också, ser verkligen inte fram emot att få se hur jag ser ut. säkert som en nörd, det skulle inte förvåna mej!  och när man tog enskillda bilder tog han bara en bild och sen vare klart. sen var det en i klassen som fick se på skolfotot på klassen ! linuuus..såklart !  fan att inte jag fick.  sen slutade vi 10 över 3 och gick till bussen,  gick på stan ett tag och nu hemma.   ska få min nya mobil strax! finnnnt. nu kommer ett inlägg med lite bilder och grejs. 
tjarrååå.

uppdaterar imorgon!

jag veeeet bajsuppdateriiiing.
skriver imrogon!

25 augusti 2010.

soorrry för kass uppdatering , ingen dator för mej igår ! pluggggaaa, dag in och dag ut numer! 8 läxor per vecka, gäller att ligga i satt man får bra betyg ! jag kommer satsa steeenhårt. 

idag var skolan så paaaain, vi hade liksom inga raster alls. lektioner tills halv 1 innan vi fick i oss nåt! snacka om att min mage inte mådde bra.  fast jag kopte mej en macka så lite fick jag i mej..sen hade vi lektioner till halv 4. 1 timme och 5 minuters rast , sen vare 7 timmar med lektioner.  ingeeeeen orkaaade.  aja skön dag imorgon iallfall ! tacka fan för det :)  drog ner till stan sen, felicia skulle köpa klocka. jag skulle växla mina estniska pengar men jag var för liten.  så vi drog till donken!  köpte mej en paj.  träffade på victor som kunde växla mina pengar eftersom att han är tillräckligt stor !  jag som trodde att det var ungefär en 100-lapp fick besviket tillbaks 5,50 ! men victor lånade ut pengar så att jag kunde köpa mej en klocka också.  killen kan vara trevlig ibland ! 

nu har jag gjoirt alla läxor och käkat mat, anna ska vara vår babysitter tills imorgon eftersom att mamma inte är hemma. hon är väl på konferans eller vad det är. aja !  lite update iallafall.  be happy.
pusss!

nööörd.

blää vad dålig uppdateriing av mej! men vet ni vad ? jag har upptäkt ett nytt ord jag börjat säga, dock inte så bra men nörd ! haha, hej nörd! jag såg ut som en nörd idag också !  kul att jag redan fasnat för ordet .  men skolan, liksom vanliga lektioner ! inget speciellt ! eller juste "saknade" alexander är tillbaka ! tummen upp bah. 

har tränat med ulaget idag, gick fiiiint! jag och shida hade rätt så kul om man säger så! molly och shida tycker att jag är galen ! stämmer det verkligen?  okej, jag håller med om att jag var galen kanske just idag. men man har sina dagar ! har badat i 40 minuter också, hääärigt! fångarna på fortet idag med, en nervbitande program enligt lilla mej! blir så ledsen när ena laget förlorar hejhopp så är jag nörd igen.  aja , inte så mycket uppdatering av mej! amanda stolpe är bäst på situpps och nickar, hihih =D   godnatt !


kolla att jag ser ut som en nörd ?

dom skalla och sparka ner varandra !

tjaa, vinnst med 2-0 ! vilket betyder att vi tog hem 3 poäng till och har därmed tagit 6 poäng denna vecka, väldigt bra slut och bättre kommer det bli när jag ska hoppa ner i soffan och kolla på en komedi! finns inte så mycket att säga om matchen, vi ägde ut dom men vi fick inte in några mål tyvärr, men huvudsaken är att vi vann! spelar ju ingen roll med hur mycket , 3 poäng är ju bra ändå!  hoppas på serieledning snaaaart.   haha freja och jag körde "kickout" (!) på varandra. det känndes inte bra ! haha, jag blev tacklad så kommer hon i full fart och springer in med låret i mitt huvud så nacken vrider sej ett halvt varv och allt blir svart !  domarn bah: är du okej? man bah: hallåå?!  vad ser det ut som.  händelserik match !   


har ätit indisk mat och duschat.  skola imorgon första idrott klockan 09:05 !  pussochgodnatt ♥


städa är mitt ord !

städat,städat,städat !  lagat mat har jag också gjort !  försökt och nå min kloka mor som inte tar med sin mobil, man blir ju orolig!  menmen, facebook går ju alltid.  ska snart dra iväg och spela match taggad med stoooora bokstäver! önska oss lycka till ?  tjarrååå.

jag visste att jag skulle behöva hålla dej hårt, redan den första gången jag såg dej.

tjaa !  det vart inte så jättebra med uppdatering igår, liksom rubriken talade för sej själv !  medans halva familjen tog ett mysigt bad i tunnan satt jag inte och loodade och gjorde ingenting ! ångrar att jag inte doppade mej också. det kanske skulle räddat min lördag en aning! menmen, det händer även dom bäääästa! heheh.

vaknade iallfall halv 10 av att felicia skulle spela xbox, och hur kul är det när man har massa knappljud klickandes iöronen ?  inte roligt alls ! så jag tog mitt pick och pack dvs täcke och kudde och stack upp till mej och somnade om. vaknade klockan halv 12 av att pappa förde oljud nere på gården!  tack :)  nån måste ju trots allt väcka mej. idag ska jag inte göra så mycket mer än att städa och spela match mot danmark , vinnst med 7-0 förra gången, men jag loooovar dom har blivit mycket bättre. men vinnst kommer det iallafall bli!  (ellleeeer?) haha.   
puss/ f.

bildbriiiiiiiiiist.

kommer sakna svenska sommar'n

oj vilken väääldigt trevlig lördag jag kommer ha !

buhuuuuu, jag saknar sellin fett mkeee !  vi måste ta och träffas snart vadfan! :'(
vaknade klockan halv 11 ungefär, drog upp fixa frukost och spelade lite xbox med felicia ! idag ska jag inte göra nånting ! ingen kan, julia och freja har uttagning till upplandslaget, samma sak med amanda!  rim har match, erika har match ! alla har fan matcher och annat !  får försöka klara mej utan kompisar då !  om nån kanske räddar min dag så är den människan awesume !  aja, pusshej :*

underbara fredagskväll!

åååååh vad skönt med fredag !   en bänkad filippa framför en tjock tv , det är da grand finale i postkodkampen, verkar som att östersund leder !  sitter och pratar med underbara sellin också!  glömde skriva i förra inlägget att jag pratade med sellin i telefonen idag ! vi prata om allt mellan himmel och jord ! alla hennes galna kompisar sa hej till mej också !  haha, underbar cheeyyyy !  nu jädrar ska jag fortsätta att njuta av denna fredagkväll som börjar gå mot sitt slut  !  första skolveckan har vart greeeejt !   jallabaayy :*


åtta-g ♥

tjaa ! skolaan började med engelska, gick ganska snabbt !  sen tyska och svenska , käkade lunch som var ganska hyfsad.   sen drog vi in till stan eftersom att vi skulle gå stadsvandring, vi kom in en timme innan man skulle samlas, så vi gick på stan!  fick med mej en tröja ifrån cubus 44:- på rean! supeeeerfin! bild kommer (dock mobilbild) sen gick vi ruuunt, erik mobbade mej ! lucas hoppa upp på min rygg så min väska gick sönder han bah: paaniiik !  shit.  jag bah:  det var trasig sen innan, dont worry!   haha,   vi gick typ tipsrunda. sen slutade vi 10 över 2 ,  mamma hämtade mej och felicia och vi drog till gränby och skulle chekaa om min jacka fanns där, men det gjorde den inte !  så vi köper den nånannan gång,  även då fick jag med mej ett par örhängen!  sen drog vi hem!  nu sitter vi och typ dansar annars är vi våldtäcksmän hahha :)    uppdaterar senare !   pusss :* 



:D

 


3 poäng !

tjaaatjeennaatjooo ! okej,  sluta skolan 20 över 1 jäääävligt najs !  hade mattediagnos första dagen, gick åt F A N såååklaaart har jag glömt bort alla talen under sommaren, finte !  sen drog jag till farmor och vräckte i mej massa mat och va skittaggad till matchen mot gusk f97 vilket är ett väääldans bra lag.   men vi vann med 2-1 ! älsklingerika gjorde mål efter 5 minuter typ, alla killar på sidan bah: oooooh 97 äger ut 96. jag bah shiiit pinsamt. men sen blev det 2-1 till oss ! *puuust*  duscha för inte så länge sen =D   ska inte skriva mer idag !  juste ska bara säga att jag kommer dra ner på bloggandet nu när det är skola , så ni vet !


hhahaha, idiot är bara ditt förnamn.   jonte är bästLÖÖÖÖGN.


bilder




första skoldagen.

fööörsta skoldagen efterlängtad , den var fan helt okej!  vi fixa skåp fick schema, som var helt okeeeej !  sen slutade vi klockan 12, väntade tilld kvart i 1 och drog ner på stan ! sen gjorde vi inget mer . kom hem nyss , stoppade i mej lite mellanmål och drog ut och fotade, bilder kommer nästa inlägg :D   nu kommer bara en bild på första dagens outfit, typ inget speciellt.  aja, pusshej :*


jeans - gina
tjocktröja - cubus
tröja under - stadium
till det hade jag converse.

skolaa idaaag , awesume !

tjenareee, sitter på pappas jobb och känner mej som väsrta kontorsmänniskan !  har en kopp varm choklad bredvid mej och pappa kom nyss och gav mej 2 klubbor !  mumssiiig. vi är på pappa jobb eftersom att våra bussar går lite taskiga tider så vi ska få skjuts av pappa till skolan sen när vi börjar i 8g! tänk att lilla jag ska börja åttan =D hehe !  vi börjar 20 i 10, ganska skönt andå! fastän vi inte fick sovmoron, sen slutar vi klockan halv 1 eller aa, runt det !   nu ska jag kolla runt på datorn pappas snälla jobbarkompis lånade ut till mej ! hejdå :*

alla bilder ! enjoyyy.






sista sovmorgonen innan sju-g goes åtta-g !

hejhej!  har presic kommit ur duschen ! skööönt.  träningen idag var fett awesuuuume, vi spelade och gjorde lite övningar !  greeeejt.  nu kollar jag på nåt skumt program som handlar om stackars barn med ätstörningar, alltså dom äter bara choklad morgon-middag-kväll! hahah, sen en tjej som bara äter mat från mc donalds och en kille som fortfarande dricker välling !  aja, det händer väl ! hehe :]]]  nu ska jag ladda in alla bilder från idag, eller iallfall några av alla vi tog!  puss hej :*

outfit for today!



leggings - h&m
baslinne - h&m
större tröja - farmor
zebrastövlar - ?

perfect maatchh !

tjaa, idag vaknade jag vid elva ?  felicia satt sej vid datorn och knappade massa så att jag inte kunde sovaa !  vi gick upp och kollade på anne på grönkulla,  felicia love filippa hate!  det är så fruktansväääärt dåliiigt ! bläääääää. men sen gjorde vi mumsiiiig frukost, efter det gick vi ut och fotade ! fast jag får inte in bilderna till datorn just nu, men senare kanske ! farmor och farfar kommer och hämtar oss alldeles strax, dom ska skjutsa oss till träningen senare så att pappa inte behöver stressa !  kanske uppdaterar senare, pusshej! :*



...

inte så mycket uppdatering idaaag, har typ kollat på film och softat heeeela dagen :*   just nu uppdaterar jag för sellins skull , snäll som jag ärrr !  men har kollat på fem filmer om jag inte mins fel det var ; planet 51,linas kvällsbok, 100 girls, 18 years vergin, the first love at hiccup  ! det var assssnajs !   nu börjar jag längta till skolan, många andledningaaar dock !  men dels för att alla mina kompisar börjar och sen för att jag saknar massa ! nu ska jag planera mer inför nästa helg med sellin   , btwww  jag webbar med den söööötnosen (a) 
puss !  


äntligen vill internet sammarbeta !

hej !  inte så mycket uppdatering idag  , kollade på en till funbo match mellan funbo-rasbo p98.   det blev 1-2 :/ men funbo var väl bra ändå !  sen har jag packat och inte gjort nånting . pappa kom runt sju och sen har vi vart här ett tag,  internet ville inte sammarbeta när jag kom hem , så istället har jag väntat till nu ! pappa har vart ute och kunde inte hjälpa mej..så jag somnade greeeeeeeejt.  men nu har pappa fixat internet så jag har överlevt ! sitter just nu och dricker lite te och har stoppat i mej 2 mackor !  godnatt säger jag nu för med uppdatering kommer inte förens imorgon :* 

jag förklarar tummkrig , från och med nu,nu,nu,nu,nu,nu !

tjenareee, har vart och kollat fotboll. funbos a-lag herrrar mötte danmark !  vann gjorde dom också med 4-0 ! vaknade halv 12 idag och började städa direkt efter frukosten.  nu är klockan 20 över 4 och jag ska äta lite mat, sen bada hos ulla och per kanske. om vi får !  sen kommer väl pappa och hämtar oss vid 7 ?   pussochhej !


jag & min favoriiiit !

00:16

tjaaa!   nu är festen nääääääääääästan slut och julia min MÖ ska snart dra sej hem för att ta hem en seger mot alsike tidigt imorgon bitti !   i wish u all luck   (a)   vi åt först kräftor,  jag åt mest !  cool jag är . sen så  fikade vi lite grann ,   sen cyklade vi till knutte och lottas kräftskiva.   där vare livat och massa !    vi drog till en skola och spelade fotboll!  sen cyklade vi hem och kollade på film ; min stora feta grekiska semester!  den har jag sett men det skadar inte att se den 2 ggr.   mamma kommer väl hem snart antagligen ?   sen ska jag sovaaaa, är sjuuukt trött efter denna dag. 

vet ni hur många uppsalalag som vann dm eller ?
6 av 8. hahhaha, uppsala utklassar er alla på fotbollll ! :d

bäst i uppland !

jaaaaaaaaaaaaa, dm-guld och vidare till sm !  guuuuuuuusk är bääääääääst, vad vare jag sa alexandra :')   vi tog ledningen i första med 2-0  , i andra blev det 2-2. sen spelade vi i övertid, första vart det inga mål.  i andra när det var 5 minuter kvar kastade jag ett långt inkast från sidan till straffområdet och paaaaang, binjo gjorde måååååååål.  vi höll 3-2 tills slutsignalen gick och ddå blev vi mästare ! bäst i uppland! slååå det ! alla älskar gusk ♥


dm-final !

gusk-fanna bk !

fyrishoooov

idag vaknade jag vid 9 , skulle upp och fixa till saker eftersom att vi skulle till fyrsishoooov ! vi kom dit klockan kvart över 10 ungefär, sen badade vi tills halv 4 ! då tröttna vi. men vi träffade massa människor typ ludde,viktor,tuppen och lite fleeer ;)    nu ska jag ätaa   , chingching :*

meeed isabel !

tjaaa, har inte uppdaterat på ett tag ! men nu ska jag, fast jag börjar med ett inlägg om igår !   

vaknade av att jag hade panik!   isabel skulle komma med 11 bussen och klockan var halv 11 ! så jag fick lite ångest och drog upp och kollade in mobilen !  lite tur var det att isabel hade försovit sej lite grann ! så hon skulle ta nästa buss som gick.  väntade tills klockan kvart över 12 då hon anlände med bussen :)   vi gick hem till mej och spela fotboll =D  snyggkläder med fotbollsskor hahaha !    vi gick lite på promenad också typ till vargspåret och spela lite fotboll med några stycken , eller amanda,victor och johan. sen så drog vi hem vi bakade bajs xd  ,  vi åt lite mat och sen drog vi till träningen.   jag var inte med så mycket, sköt lite frisparkar och stod i mål.  ni ska se vilken talang jag är som målvakt !  jag menar de också.    sen drog jag hem, badade och sov.   nu kommer bilden från den underbara dagen med isabel mc loughlin ! ♥






eric saade - masquerade

fortsättning på ; break of dawn   !
masquerade ♥

kvällen - natten - dagen med bääääästa.

tja, har inte bli't så mycket uppdatering dom senaste dagarna eftersom att jag inte vart hemme !  istället har jag vart med världens bästa gäng ; julia,freja och elina!   ni är verkligen grymt bra !  älskar er ♥

först hade vi fotbollsträning, gick grejt !  fick veta att lilla jag ska var amed och spela dm-finalen på lördag ! jippikajejeeeej.   kommer äga sönder !  we know our game!  men iallafall, sen stack vi hem till julia och freja. vi duschade ,sen kom elina och vi käkade mat !  vi drog upp och spelade lite fifa , jag och julia utklassade elina och freja med 5-1 , ha-ha känn på den!   sen typ in the middle of the night cykla vi hem till elina och hämtade massa filmer vi skulle checka in.  sen stannade vi och typ prata med hannes och joel ett tag. trevlaaans att nån pontuuus ringde mej så jag vart såhär osocial (y)   men sen drog vi hem och kollade på massa skumma filmer !typ ; sky high, ....thunder(spola igenom hela tills dom heta brosorna kom)  nån 50-talsfilm som var sääämst! sen mr. and mrs. smith! den var sjukt bra.  fast klockan var typ seeent så vi orkade inte se klart hela filmen, jag och julia decka i soffan medans julia och elina var HYYYYYYYYYYYYPER.    vi somnade runt 4.

vaknade klockan halv 11,  skulle träffat hannes och joel men joel ville inte så hannes bangade också.  men vi gjorde oss iordning och drog till elina för att lämna hennes väska  ! sen drog vi till deras förra skola och spelade fotboll vid rinken , körde lite basket också.   sen köpte vi typ missbildad pigelin för 3 kr. haha !  vi spelade fotboll i ungefär 3 timma.  vi drog hem till elina och lagade lunch !  tortelini med mossarellaaa.. sen dansade vi, tyvärr får vi inte lägga ut filmen för elina vill inte  , men den var awesume iaf !   drog hem till julia och freja och käkade , sen kom mamma.   

har kollat första halvleken på sverige-skottland  där sverige leder med 2-0 iallafall vad jag vet !  ska typ inte göra nåt mer nu förutom att vara lite smått ledsen !   tack för dunderdagaran och allt !  ♥


har vart ute och sprungit.

tjenaaa, kom presic hem från en joggingtur på ca. 5 km!  det var superskönt !
har tvättat av mej och ska väl stoppa i mej nåt strax, mamam och felicia kommer väl snart. hehe jag sprang ifrån dom !  haha =D   men sen ikväll äre fotbollsträning, ska inviga ett par fotbollsskor.sen ska jag sova hos julia & freja med elina.  vi ska ha fifa turnering !  kanske kastar in ett inlägg sen.
puss ♥

f to the uktig !

haallåååe ! =D vad gör alla söta ?   själv sitter jag här och är fuktig ihåret med myskläder. awesume !  har vart ute och spelat fotboll tills regnet kom, blev tvungen att cykla hem i det überdåliga vädret ! tummen ner.  idag har dagen spenderats med julia och tvillingen min.  vi har gjort massa förberedelser inför vår kräftzzfezzt , som håller hus hos mej på lördag.  verrryyyyy funnnyyy !  man ska passa på när föräldrarna är borta jö ! sen har vi kollat på ; instängd 2 .  jaaa, den var ju inte sådär jättekul!   skrek väl en hel deeel :$   eeuuhm, jag tycker faktiskt att filmen var löjlig !  haha, nej nu ska jag göra ingenting  !  
puss ♥


FestMÖ+HästMÖ = bääässstt !


Dr.Mugg.

7-2

jippikajeeejjj, vi vannn !  3 poäng till världens bästa gusk.
elin,freja,nattis,jessica och asmait gjorde måålen !  ska inte skriva nå mer nu.
här kommer en bild på laget todaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay.  =D


elin,issa,shida,sofie,stolpe,julia,agnes,jessica.
jag,linnea,nattis,asmait,freja,rim
linn.

eric saade - break of dawn


filippa älskar ; break of dawn   - eric saade ♥

godis är gott !

lite taskig uppdatering igår, men det var för att jag inte var hemma !    igår var det kräftskiva i sala, så vi åkte dit vid två och nu kanske ni undrar varför jag inte uppdaterade före 2. det var för att jag fixade med chippen eftersom att han flyttade igår :(   det känns bra fast ändå vääääääldigt tråkigt !  men nu är han iaf borta..  vi stannade på vägen och köpte godis vid värsta godislandet,   sen åkte vi vidare.  vi kom fram och fick typ cider med 0,7 % vol. coooolt att jag typ drack alkohoool xP sen så åt vi kräftor ! jag,simon,felicia & amanda åt upp en hel stooooor bricka själva, med mer än 100 kräftor.  kan inte påstå att jag åt mest , men därremot simon ! men vi åkte hem vid halv 10 & kom hem klockan 11 typ. vi gick & la oss ,  och ni skulle sett blixtarnaaaa :o  JAG HATAR BLIXTAR ! Men jag räddades av en viss söööööööööööötnos.  

nu har jag städat klart och mamma kommer om 1 timme , ska åka iväg och spela match med u-laget , eftersom att dom inte är så många. hoppas det går bra !  (y)   tjaaaarååå.


älmstaaaaaaaaaaaa, ser ut som ett mongo ja.

du är en sööööt priiick.

idag har vart en bra daaag, för jag har vart med en bra persooon! hon heter juliia.
vi börja vår dag med en låångpromenad på åkrar fyllda med säd, vi plocka hallon på vägen ! dom var goda och så det kan ni väl förstå !  hahah, vi gjorde hallonchoklad som smaka bra... efter ett tag blev den äcklig ,haha oseriiööööst   nerrå ! men annars har vi suttit vid datorn.sen inget dagen har gåtttt väldigt snabbt ;o   sen blev det krångel med alla busser och skit. men nu är allt som det skaaa, julia är hemma och har det braa, jag ska hoppa ner i tunnan nu. myyyyyssssigt  match med u-laget på söndag, jipikajejjjj.   pussochhej :*

baaajjjjjjjjjs, kan inte lägga in bilden :'((((


hugo och jontäää är bäst ♥

tjaaaa, sitter och pratar med bästis jontää i tele =D 
vi pratar om att jag & sellin är kungar på att dansa, fast det är ju väääldigt sant också.
nu sjunger han & grejer också, rigtiiiiigt duktig bästis jag haaaaar.
nej nu ska jag prata med han & vara sociiaaaal, pusshej :*

vi ska hem till han nästa veckaaaaaaaaa (säger vi)
båda ska sova i samma säng som han
myyyyyyyyysigt :$$$


från älmstaaaa =D

taggar för träning !

taggar in för fotbollsträningen !  har precis käkat mat.. som jag lagat själv  =D
skriver ikväll :*


bild från : http://eelinnaa.blogg.se

finns ingen rubriiiik.

tjenatjenatjena =D  vaknade klockan 11 tyyyp, gick ut till chippen direkt och började fixa lite grann. eftersom att han ska flytta snart så kan det vara bra att fixa till lite. sen har jag mest suttit vid datorn! idag vet jag inte vad jag ska göra, snart ska jag äta pannkaka till lunch eller egentligen frukost. nej palla skriva,  skriver antagligen mera sen pusss :*


foto : @jag


chippen ska få ett nytt hem !

bestämmt nu !  hejdå chippen, hoppas du får ett bra andra hem :') ♥
på lördag flyttar han !


i wanna be a billionaire, so fkng bad ! buy all of the things i never had ;

shaaa ! :D  som sagt har jag inte gjort nåt förutom att sitta inne..det pga det meeegadåliga vädret !  typiskt att det ska regna massa när det är 2 ynka vecor kvar av detta lov !  detta lov är inte ett av mina bästa, jag vet inte varför det är så !  jag har liksom inte haft tid med så mycket kompisar , för det har mest vart fotboll och sånt i vägen! men jag har iallafall haft kul på alla cuper & sånt , gothia,globall,älmsta,unt,roslagscupen ♥  aja, ska inte skiva mera nu!  kom ihåg : vill du bli länkad ? kommentera inlägget under ↓   pusshej :*


länkniiing

nu tänkte jag också börja länka lite  ! kommentera om ni vill ha länkning :)

vaknade för ett tag sen & har bara suttit vid datorn, ska väl ata lite snart.
idag vet jag inte vad jag ska göra, jag ska väl fixa till chippen, sen ingenting.
inte så mycket uppdatering från min sida just nu! men kommentera om ni vill ha länkning.
pusshej :*

bilder !










filipppäähh

hallååhallåå, har presic kommit ut från duschen !  blev en lång dusch idag myyysigt .
träningen var supernajs, vi körde några sköna övningar & sen spelade vi match.
3-2  fast jag var med i båda lagen, jag kan förstå att dom behövde lite förstärkning av mej =D nej , nu ska vi inte ha sånt självförtroende ! men elina tog säkert en massa "fina" bilder på mej med sin kamera.
n o t !  hoppas hon lägger in iallafall några stycken !  nu kommer lite bilder jag tagit idag !  ha det så braaa, puss ♥

det har blivit nåt krångel så ni får en bild från träningen ist ,
lånade från http://eelinnaa.blogg.se !



gooodmorgoon!

tjaaa, vaknade typ nyss !  för det första vaknade jag av pappa som körde traktor ! för det andra vaknade jag av att jag hade jääävligt ont i magen. men det är borta nu! har inte fått i mej nån frukost än så ska väl upp och göra det snart. vet inte alls vad jag ska göra idag mer än att jag har träning ikväll ! nu ska jag slänga in en härlig bild jag hittade på amandas blogg, sista dagen i skolan typ. @erik axelsson fotograf. haha ! uppdaterar senare pusshej :*

felica
jag, amanda
lina,binjo,matilda !

bloggluust

värsta blogglusten jag har idaaag =D  men jag har egentligen ingenting att skriva,för det första vill jag tacka underbara becka som gjorde min design besök hennes blogg http://sverigesbecka.blogg.se & för det andra har jag fotat lite så jag ska lägga ut bilderna nu på bloggen !  sen har jag inget mer att säga,  ska väl inte göra så mycket mer idag. detta var typ en ta-det-lungt-dag =D  puss&heeej ♥











foto:jag
kamera: pentax istD



blöööggaaa

vet ni när jag vaknade idag ?  10 ÖVER 1  =O  det är gaaanska sent för att vara mej ändå. & jag har bara legat i sängen hela dagen !  jag måste verkligen röra lite på mej, ska ut till chippen !  måste få in lite frisk luft i mina lungor. underbarase becka har gjort en superfin header som hon slänger in snart, design kommer också!  den bruden är bara bäst & verkligen supersaknad ♥  hejdåååå.

älmstalägret !

heeej, nu är jag hemma från en underbar helg i älmsta ! =D hade det så jäkla bäst !
första dagen: fick gå upp tidigt eftersom att bussen gick från ladan kvart i 9!  så vi gick upp åt frukost packa det sista & åkte. vi åkte först till willys för att köpa tandkräm schampo balsam & duschkräm !  sen åkte vi vidare :) alla stod och packade in sina väskar och sånt i bussen, jag träffade sellin som jag inte tråffat på väääääldigt länge & samma sak med isabel :*   i bussen på vägen dit satt vi & kollade på lite videor & ringde och väckte folk hihi busigt. sen kom vi fram efter 1h 30m . vi boade in oss i ett rum jag sellin & isabel!  när vi gjort det hade vi discoooo . yeaah!  kolla filmen på min facebook =D  sen vare lunch typ, köttbullar & pasta !  sen träning i 2h. vi gjorde alla möjliga saker typ tekink,skott,pressa,passningsövningar.  sen spelade vi minimatcher. vi spelade oavgjort båda gångerna !  sen drog vi tillbaka & typ tog det lungt ett tag innan det var träning igen. Jag kunde inte vara med på den träningen eftersom att jag hade skiiiiitont i magen, så & rim spelade lite lätt fotboll med buster. sen drog vi tillbaka tillskolan, åt middag skiiiitgott. potatisgratäng med kyckling shnitzel & nån sås. som efterätt fick vi chokladmouse med grädde & jordgubbar!  sen drog vi till..
älmstanatta: vi gick runt ett tag på en marknad inte så märkvärdigt. sen gick vi vidare, träffade sara & rim. vi åkte vääärsta roliga saken på ett tivoli ! sen gick vi till ica & köpte massa saker som vi sen drog hem & käkade & festa på.  senare på kvällen hade amanda gömt sej & skrämt livet ur oss!  fick massas nummer sen på kvällen som jag smsade med! vi somnade klockan halv 2.  sellin fick göra mej sällskap efter den hemska spökhistoria isabel berättade :$

dag 2: vaknade klockan kvart i 8. ganska morgonpigg just denna dag!  gick upp åt frukost & fixade oss för ett morgonpass på 2 timmar!  vi körde typ vanliga saker bara, väldigt kul!  sen emellan passen gick vi ner till ett bad där elina åberg & molly badade. då såg jag sellin & sandra vääärsta snygga killen (a)  vi tog kort på han med sellins kamera lite smått så att han inte skulle se!  men till slut märkte han & han sa ; varför stirrar alla på mej ? jag & sellin garvade ihjäääl oss, sen gick vi & köpte glass , eller tom & jocke bjöd oss för vi hade gjort ett mål som dom skulle bjuda på glass för!  sen fick vissa till ica för att köpa lördagsgodis (a)  vi drog hem för att sedan spela älmsta turneringen !  vi mötte lag grön & vann med 1-0 . sen röd oavgjort 1-1 !  sen lag svart vann med 4-0 , det innebar att vi var vidare i finaaaal möt lag grön !  vi hade heeela spelet men fick aldrig in bollen, så det blev straffar !  jag, elin, sofie, rim & elvis sköt !  har ingen aning om vilka som satt sina, jag satt min iaf!  men förlorade gjorde vi ändå :'(  vi drog hem & åt mat, hade lite grillkväll!  vi la oss väldigt tidigt eftersom att vi var trötta xd

sista dagen: vaknade vid halv 8, inte morgonpigg !  somande om & vaknade somnade om & vaknade -.-  men kom iallafall upp ur sängen, gick upp åt frukost & fixade mej sen för straffturneringen !  vi började spela mot gröna laget lite revanch sen gårdagens straffsparkar ! vi vann med 13-5 sen mötte vi röda laget i final & vann med 9-8 !  jag sköt sista straffen och satt den. sen hade vi match mot ledarna , vi hade straff & jag skulle skjuta.. dumt val eftersom att jag sköt 7 meter över mål ! :$  men det blev iallafall 2-1 till ledarna -.- sen drog vi tillbaka till skolan & städade undan allt & damsög. sen åkte vi hem =D  på bussen höll jag på att somna heeela tiden. men marris sparris & felicia fis höll mej vaken när dom skämtade med oss om massa äckel saker ! haha. sen kom vi tillbaka, jag somnade i bilde på väg hem !   & när jag kom hem duschade jag & sen skulle vi tydligen på kalas. var där till typ halv 10 sen kom vi hem typ 10!  hann inte sitta vid datorn då, jag somnade typ halv 11 =D   det var allt om älmsta ! 

tack julia , sara , rim , isabel & amanda som gjorde helgen underbar älskar er ♥

jag är längst upp i vänstra hörnet  =D


RSS 2.0