I will never make it by, without you.

HAHAHA BRA UPPDATERING, fast nej.

Har inte kunnat uppdaterat helt enkelt, eftersom att jag har varit på camp 4 med upplandsbrudarna och sen inte haft någon dator så thats it. Men en viktig detalj på veckan är att jag fått tillbaka mitt tyska prov och jag fick VG, ni kanske ba aaa men kbry men inte jag :D

Iallafall, just nu sitter jag med Felicia och kollar när hon lirar lite temple run som har tagit över alla iphone-ägares hjärtan. Nice! Har inget annat speciellt att meddela för övrigt. Det är lov nästa vecka! SKÖNT. Och imorgon kommer våra favoriter Marija och Olivia hit och sover fast först drar vi ner på stan och fikar.

Och en annan grej att tillägga, min dator har crashat så jag bloggar just nu från min systers dator, vi har ett avtal! Hon lånar min mobil jag lånar hennes dator hehe! Nej nu ska jag lägga tid på annat. Pusshej!


Haha hittade en gamal bild på Felicias dator, söt!


I skolan

Hej sitter i skolan! Drar en snabb uppdatering bara.

Har precis gjort klart mitt svensk-arbete. Gick väl bra. Senare idag så drar jag till min prao och skriver på alla papper så jag har det gjort! Sen ska jag träna. Mer uppdatering i veckan eller i helgen eftersom att mamma inte har sin dator med sig hem. Måste ändå plugga så.. Puss!

PS. Lucas Passos är bääääst!

Baby you light up my world like nobody else.

Hej!  Hur är det med er då?

Med mig är det iallfall helt okej. Finns vissa saker som kunde vart bättre. Men jaja, vi lever i nuet. Ska inte börja skriva om mitt liv utan om min dag. Den började dåligt,fortsatte dåligt och nu mot kvällen har den faktiskt börjat gått lite åt bättringshållet.

Vaknade sent, och direkt när jag gick upp började jag städa. Huvudvärk och magont. Sen så var det träningsdags och jag hade såklart kommit på att jag inte hade inneskor. Så kunde såklart inte träna. Men åkte med, fast jag orkade inte så jag satt kvar i bilen och det var varmt och jag kände hur allt blev helt snurrigt och jag började må illa och sen somnade jag till i några minuter. Vaknade helt yr och illamående.

När jag kom hem tog jag en lång skön mysig dusch. Och nu är huvudvärken så gott som borta. Men illamåendet sitter kvar. Åhhhh har matteprov imorgon också. Sen har jag fått nå utslag vid ögat, kul. Nej nu ska jag sluta klaga. Puss!



Oh, nåt stort på gång!

Har fått en "ny" dator nu också. Så jag har inga bilder eller ingenting. Eller jo, fast allt ligger på servern så det är lite synd. Och min kamera är ännu inte inlämnad så ja. Ni får nöja er med gamla tråkiga bilder.

Ikväll blir det mys med la familja. Lika bra! Myser ner mig i soffan med en Ben'n'Jerrys och kollar antagligen på film. Imorgon är det träning och massa städning. Puss!

Löven skiftar färg.

Asså fy på min usla uppdatering! Jag har verkligen inte orkat.

Men veckan är inget att snacka om faktiskt. I måndags vad hände då egentligen? Massa lektioner och prov sedan megaruschen till träningen. Sen möte med laget som förövrigt var rätt så kul. 
 
Tisdag och onsdag kan vi hoppa. Inget speciellt alls hände! I torsdag hände inte heller något speciellt egentligen. Eller jag blev helt yr i skolan och mitt hjärta började krångla så jag orkade inte vara kvar i skolan. Tur det eftersom att mamma ringde akuten och dom ville att vi skulle komma direkt.

Väl på akuten så tog jag massa sprutor, EKG, massa äckliga drycker och sånt. Sen väntade vi i cirka 2 timmar på svar men när dom väl kom visades ingenting. Så det är väl bara något som dycker upp ibland. Men orolig blir man ju!

I fredags fick jag inte gå i skolan för läkaren så jag stannade hemma. Klockan 20 över 1 tog jag bussen till stan och vandrade runt i 1 och en halv timme i väntan på Sellin. Vi gick också runt ett tag innan vi drog vidare till Dragon Palace och hade avslutning med laget.

Hade sjukt kul. Jag,Sara,Sellin och Shida bestämde oss för att sova hemma hos Sara. Vi gjorde en massa kul grejs på kvällningen. En tripp till Diös och sedan hem till Jens. Sedan runt halv ett drog vi hem och jag somnade ganska direkt. Medans alla andra låg och pratade sjukt länge, ååååh vad jag inte pallade att dom pratade haha!

Vaknade runt halv 10 sedan beställde vi pizza, jag sprang och köpte cola och winerbröd. Dunderfrukosten! Sen så åt vi innan jag drog till stan och mötte upp Matilda. Vi gick runt och snackade om massa massa maaaaassa saker. Vi satt oss på Waynes och pratade i typ en timme sen kom Felicia. Då gick vi till Cupido och åt. Sen traskade vi runt i stan tills lusten tog slut och vi skiljdes åt! Puuuuh vad mycket jag skrev nu asså. Puss!



Tagna från Selles blogg!


Utan dig, vem skulle då vara ljuset i de mörkaste stunderna?

Hej!

Dags för lite uppdatering dårå! Igår var det skola som sagt och i torsdags var det sm! Vi skrapade hem 2 vinster och är därmed vidare till omgång nummer 2! Grymt. Men iallafall efter skolan igår så drog jag och Felica hem till bergÅ där även Molly, Marija och Olivia befann sig. Linnea kom även efter ett tag. Vi kollade tv, åt mat och hade allmänt kul. Vid 22:00 började alla dra sig hemåt.

Jag sov kvar hos bergÅ. Vi gick upp 8 imorse bara för att vi hade galet tidig träning, jobbigt. Men vi klarade ossi genom den som tur var. Och nu har jag pluggat,pluggat och pluggat. 3 prov nästa vecka så det gäller att ligga i. Men nu ska jag iallafall vända blicken ner i engelska boken igen. Vi hörs kanske ikväll. Puss!


Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead.

Hej! Ville bara skriva ett sista inägg innan en bloggfri vecka kommer. Ja, jag har ju ingen dator hos mamma som sagt förens på fredag. Så ni får alltså klara er utan min uppdatering.

Har ialla firat oss lite i efterskott idag, fick massa pengar lite accesoarer och ett grymt coolt skal till min iphone, helt sinnes coolt alltså. Så det har varit bra! Sen har jag städat ännu mera och packat massa. Ska nog alldeles strax lägga mig i sängen, är sjukt trött. 

Kommande vecka då:
Måndag: Skola, sen träning
Tisdag: Skola och lite plugg antar jag
Onsdag: Skola och träning
Torsdag: Skol-sm med gränby tjejerna!
Fredag: Skola och umgås med Julia
Därefter kommer det nog massa uppdatering.
Puss.


Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen.

Hej.

Sitter bredvid min syster och lyssnar på hennes ljuva stämma. Fast nej! Men iallafall, vaknade typ 10? av att jag låg på massa socker i min säng. Omys! Så jag gick upp hämtade mina bästa vänner, ben och jerry! Smaskade på det ett tag tills Felicia sa att vi skulle städa. Sagt och gjort! Har städat ett litet tag och nu kände jag för att ta en paus. Det ser ändå hyffsat bra ut så atte.

Idag kommer det lite gäster hit och firar vår födelsedag ganska mycket för sent. Men bättre sent än aldrig! Haha. Får se vad man får för något spännande då. Nu ska jag fortsätta med städningen! Adjössssss :)


Varning för hat-inlägg.

HATINLÄGG.

Jag vet inte vad som är felet på min dator, den är helt jävla körd helt enkelt. Man kan inte ladda hem bilder musik osv. Jag kan inte lyssna på spotify och inte heller på youtube! Min dator hackar också. Vad är detta för värld vi lever i? Jag borde fixa en ny dator men jag har ju inte speciellt mycket pengar, i julklapp då ska jag fixa cash och sedan fixa dator! Åhhh jag blir så jävla förbannad. Jag vill ju kunna lyssna på annan musik än den jag har. Åh vad allt bara går fel. Olycklig.

The feeling i get when i hear your name.

Hejsan!

Har nyligen kommit hem från en match som slutade med 4-1 vinst! Serietvåor är inte helt fel, dock är etta bättre! Men vad gör det om 100 år? Lyckades sätta en av alla mina skott. Jag suger! (Kom två i skytteligan :D)  Och sen fick jag lite utbrott på ganska många i deras lag som stampa slet och höll på på en. Det ända positiva med deras lag var tränaren, eller visst var han en gnällspik men hans namn JANNE hur underbart som helst ju!

Är helt förlamad i båda fötterna efter stämlingarna. Not gooood! Men vet ni vad? Jag överlever det. Har dusckat och sitter nu bredvid min spelgalna syster och smsar lite grann. Blir mer uppdatering ikväll! Jag lovar även att jag ska fixa min kamera så ni kan få lite nya bilder. Det jag har nu suger det med. Puss!


Svar

Postat av:
Vilken position brukar du spela på?
Är din fot helt bra nu?
Bästa fotbollstränaren på gränby?
Sötaste tjej läraren på gränby?

Svar: Forward och mittenmitt.
Ja det är den!
Åke :)
Johanna och Susanna!

RSS 2.0