watching the world in your eyes

tjenaaare

sitter och funderar på vad jag ska ha för design ? jag är ju helt sämst på att göra design så jag får väl be någon vänlig människa att fixa en fin design.

har haft massa träningar och plugg och domarkurs så har inte kunnat blogga. men nu är det väl hög tid för ett litet inlägg! skolan idag var mycket bra eftersom att vi slutade 2 och vi hade bara 3 lektioner. jobbade på som fan i matten som värsta mongot vilket resulterade! sen åkte jag och hela slanten ner till stationen och satt och dega i stationshuset innan vi pallra oss upp till bussen.

pluggade faktiskt INTE på bussen hem idag . eftersom att jag inte orkade! somnade på bussen! sen när jag kom hem så somnade jag mitt i pluggandet. men jag lyckades iallafall plugga någon timme men kan inte allt än men det mesta iallafall! men nu orkar jag inte skriva ! pusshej.

klicka här! & tipsa juryn



alla röster behövs

träningen var ju lagom jobbig. jag måste ta och införskaffa nya fotbollsskor inom kort.

glöm verkligen inte att klicka HÄRoch tipsa juryn. vi ligger efter rejääält nu !

kärlekens smak är söt

mycket dålig uppdatering. som sagt blir det så varannan vecka :)

har vart hos mamma denna vecka! har gått snabbt som bara f*n ! massa skoladagar som kanske inte är det bästa men även lite fotbollsspelande. resultat 6-2 med a-laget och förlust 4-1 mot bajen! som ni kanske förstod så vann vi med 6-2 hihi. sen shoppat lite och sedan firat min allra bästa vän julia andersson! ♥

idag var det iallafall skola som jag kommer ihåg! idrott först, blev förbannad för att jag inte kan göra bakotvolt på en sak bajsbajsbajs! sen svenska.. fick ig på mitt svenska-prov så jag fick gå direkt och skriva om! helt sinnes, hade jag pluggat ? svar nej.  inte bra alls! sen matte hahahahaha *skrattskratt* jag och bianca ligger typ ett kapitel före alla andra, så det känns bra. sen bara lite tråkiga lektioner.

på so:n hade vi redovisning. tack emma carlsson för att du var där vid min sida. eller inte! jag skulle fått redovisa om inte passos funnits där och stöttat mej. tacka fan för det passsooos :* sen skrev jag en lapp till felicia , där det stod kolla ner när hon kollat ner stod det kolla upp! hahahah så där satt hon som en idiot och kollade upp och ner ända tills hon fattade skämtet och skickade vidare till amanda som gjorde likadant. där fick jag dom allt!


vi behöver hjälp!

klicka hääääär sen klickar du på tipsa juryn! skulle vara till stor hjälp! :)

det bor en kärleksvind i mitt hjärta

igår hände det fan mycket grejer! asså inte typ paaarrrtttyy utan hemma !

vaknade runt jaa 9..sen somnade jag om och vaknade halv 11! drog till staden och inhandlade som ni kan se ett inlägg under ett par coverse. sen åkte vi hem och åt innan vi begav oss till g-sunda ! vi drog till skaris och tog en promenix! och fikade lite. skööönt väder! sen åkte vi och köpte candy :)

senare på kvällningen åt vi hemgjord pizza! sen skypade jag heeela kvällen med klockrent folk ! sen somnade jag runt typ 23:00!

vaknade 9 imorse utan att somna om, åt frukost och började städa. och nu är städningen klar. eller det var den för ett bra tag sen ! men jag har iallfall packat tills imorgon då vi ska till mor.

sammanfattat har helgen varit lugn! pusshej
Taio Cruz – Higher


hahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahha

dagens köp


dagens kap alltsååå 699:- stadium. välbehövligt eftersom att mina andra gått sönder!
bra med converse:
dom är rätt populära!
dom passar till allt!
bra kvalitet :)
dåligt:
dom lyser upp halva världen när dom är nya
dom är rätt dyra

jag vet inte vilket rad och vers, kapitel eller del

orkade verkligen inte uppdatera igår!

men skolan var helt vanlig..fick tillbaka två prov vilket resulterade med vg- på båda! så är inte speciellt nöjd. dock ska jag göra extra prov i tyskan för att jag känner att det är ganska så välbehövligt ! sen slutade vi klockan 20 över 1 vilket var fint..fast problemet var att när vi skulle till farmor och farfar var dom inte hemma så vi fick vänta på dom i typ 20 minuter i trapphuset haha :)

sen drog vi till match i stockholm! blev en sköön vinst med 2-1! bele gjorde första men sen fick vi in två! av mittbackarna lina och åberg. galet naaaajs resa hem också! finns inte mycket mer att säga om gårdagen ! pusshej


och nu...över till något helt annat!

jag tänkte mej ett veckoschema eftersom att bara rada upp allt blir så tråkigt och komplicerat. detta gör jag med musik strömandes in i mina öron.

måndag: ja vad hände då ? typ glömt. eller vi började med en uppsats på svenskan ! började ganksa bra men sen blev den jätteoseriös för min del ! ååååh :(  sen körde vi på med matte och engelska och hela fadderullan.

tisdag:tyskaprov första lektionen! det var lättare än förväntat så det var bara bra! sen var det no ? håltimme för min del. sen svenska ? fortsatte med uppsattsen som också blev klar, 560 ord exakt! sen fick jag också veta att jag fick g på min matte! hör jag svenska folkets jubel  ?

onsdag: veckans och kanske årets jobbigaste dag(ar)! 7 lektioner var av att vi har lunch halv 1! men det var ändå en mycket skön dag för att vara jobbig om jag kan uttrycka mej så. vi hade nämligen håla andra timmen! så jag amanda felicia och några pojkar tog en promme till willys ! sen rullade dagen på.

torsdag (idag): håla första timmen, så ovärt att bara gå upp på morgonen och sen så är det inte ens lektion. men jag spenderade den timmen i datasalen med mycket bra sällskap! sen fotboll zZZzzZZZzzzZ, sen matte!

det va det jag hade och komma med idag. pussheeej!

lite smått om camp 2

jag längtar som bara den till gothia 121 dagar 7 timmar och 24 minuter kvar!

jag vet även att jag inte uppdaterat på cirka en vecka eller 2 ! jag har loggat in och kollat men sen har jag bara loggat ut och inte gjort något inlägg. shame on me! men jag tänker iallafall dela upp inläggen så det ser mer ut haha! i detta tänkte jag skriva om camp dosss

vaknade tidigt som fan och drog till nikki. åkte och hämtade anna och drog vidare till roslagsbro! hade typ "hej och välkommen" och sedan praktik. kom inte riktigt igån förns efter 40 minuter ! men alla är väl sega på morgonen :) sen teori och massa annat smått och gott innan kvällningen + ett träningspass till på det! fint.

vaknade upp bredvid min skedkompis amanda! hade väl inte sovit speciellt bra, typ helt hårda och små sängar! men vi startade med lite teori och sen praktik! gick liiiite bättre än det gjorde dag numero 1. så det va ett + :) sen var det lite städning innan jag drog hem! och vem somnar då inte i bilen ? skönt!  campen var iallafall dunder!

Empire State Of Mind

tja.

tänkte köra lite uppdatering med tanke på att jag inte kommer ha tillgång till någon dator i veckan och jag ska plugga och sen i helgen är det camp 2. funderar på om någon kan fixa till min blogg också ? det får förbli en tidsfråga innan det händer :)

idag vaknade jag av att min underbara pappa tar fram min kamera och fotar mej och min syster när vi sover! inte alls onormalt! men går upp och äter en rätt så god frukost och börjar med att städa. sen har dagen bara rullat ! sitter och lyssnar på musik nu och har precis käkat nom nom mat! har packat iprincip allt som behöver packas till mor min. men varsågod i allafall för ett sista inlägg på ett tag tror jag ? kanske får låna min systers dator om jag frågar snällt (a) pusshej.

surprise

har haft en awesome kväll och sådant med figge, marris, linn och felicia!

vi åt, spelade spel,ringde samtal och massa annat! sen tog vi massa klockrena bilder som jag tyvärr inte kan sprara. SÅKLAAART! så jävla typiskt. menmen! :) somnade runt 10 över 12. medans felicia och linn kollade på meangirls.

vaknade ganska tidigt eftersom att jag skulle spela match med a-laget! förlust mot rimbo med 2-1! men skulle haft en straff vilket vi inte fick. men det va bra iallafall ! har duchat och ska väl inte göra nåt speciellt sen! puss så länge


klockren!

.


RSS 2.0