det va ju ett tag sen...

lite smått sämst uppdatering ? det kan ni ge er på.

sitter och lyssnar till denna awesome låt Tomas Ledin – Håll ut !

det ända ni missat är väl ? att jag har gått vidare till camp 2. gal1 kul kommer det bli :) sen har det vart lov, har bara haft tillgång och inte till något annat  eftersom att jag och mamma är rädda att jag ska göra så att det blir virus igen! för tredje gången hehe.

men skolan idag var väl som alla andra skoldagar! inte speciellt grejt alltså..men de är det ju aldrig! gjorde inget speciellt ! pratade mest om praoen och skrev lite saker om den. kollade film och sen det vanliga! sen träning. orkar verkligen inte skriva eftersom att jag precis har gjort en kraftig uppdatering på min och felicias blogg! bestämde oss för att äntligen skaffa blogg tillsammans. får se hur jag orkar med det!

sitter iallafall och pratar med timpi på skype! ska äta snart pusshej så länge :)

rest in peace.


svar på frågestunden.

zäta! :
visst är jag bäst ? :)

svar: lätt! efter mej :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
fellan:
vist saknar du mig när du är själv hemma hos pappa själv ? :D

svar: jaaaaa!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Linnea
tycker du om hon Wendela?
tycker du det är bra att hon kom till Gränby?
Favorit mat?
Fått dig att börja blogga?
vad har du för stil?'
vad heter dina bästavänner?
allt för mig !

svar: ja!
ja skitbra! den var typ jag som övertalade henne att börja.
gillar det meste men flygande jacob.
hm, fick intresse för det och vill ha något att kolla tillbaka på om några år.
jag har ingen speciell stil, klär mej i det vanliga typ.
lina,nikki,jonte,sellin och några fler.
--------------------------------------------------------------------------------------------
svenne
alla säger att du är skit kåt på felix jacobsson, är det sant ? :p
Gillar du din rumpa ?
Rakar du dig där nere ?

svar: nej det är inte sant!
hahah, det är väl inget märkvärdigt med den. ser väl ut som alla andras ?
ja det händer väl.
-----------------------------------------------------------------------------------
arvid
vem är snyggast av dig och din syrra ?
hur många har du strulat med ?
äru oskuld ?
viken kille ångrar du mest ?
om du fick välja nån av dina kompisar som du skulle vilja se ut som, vem skulle du välja ?

svar: det kan väl inte precis jag bedömma.
har inte räknat precis men ca 7-10 stycken.
ja!
hm.. vill inte nämna det här!
oj vad svårt. vet faktiskt inte!
------------------------------------------------------------------------------------------
nikkiiiiii

1. älskar du mej ?
2. hur bäst ska vi ha när vi träffas på lovet?
3. hur blir du så finast?
4. vad är det bästa med att gå på gränby?
5. hur många olika sporter har du gått på?
6. vilka?
7. vad tycker du om mejeje?

svar: ja!
f1 bäst!
kan jag inte påstå att jag är.
hmm, allt folk och alla typ träningar.
4 tror jag.
fotboll (!) pingis,handboll och innebandy.
det vet du redan!

underbar start på detta lov.

tjaaaaaa!

skulle egentligen gå upp 6..men jag "råka" försova mej till cirkus 20 över ? så jag hann inte äta frulle. så jag käkade i bilen :) drog till scandic och väntade på alla innan vi rullade vidare till östhammar för ösk-damcup!

första matchen klockan 20 äver 9 tror jag ? gick bajs fan. förlust med 3-0 mot nordskedika eller nåt ? och ja såklart stukar jag foten rejält och kan inte vara med på resten av cupen ! svordomar åt det! sen match mot film sk , vinst med 1-0! sen mot hmmmmm jag venneeee förlust med 2-0 tror jag ? därmed ute ur cupen. så haha gick inte vidare bra för oss. menmen. åkte hem med en fet stukad fot och så.

har precis kollat på en film som heter 127 hours! grymt bra! verklighetsbaserad. handlar om en kille som lever för klättring i berg och så. han känner till alla gångar och allt i bergsområdet i usa! en dag så klättrar han och tar tag i en sten, stenen ramlar och krossar hans hand och lite av hans arm, så han sitter fast! det trodde han va slutet eftersom att han skulle aldrig komma loss men nej, där har han fel! han ser alla framgångar och motgångar i livet och tänker på hur många han älskar och som älskar honom ! så han kämpar för sitt liv där nere ...! slutet får ni kolla själva. det är verkligen mycket känslor och sånt så man fäller en och annan tår ! iallafalla från min sida. UNDERBAR!

snart ska jag äta mat! sen kolla på en annan film! 1000 gånger starkare tror jag. sen ska jag käka mitt misslyckade lördagsgodis. en ben'n'jerry's glass. jag tog fel smak! tog med nötter i ! trodde att det var chokladkulor men nej det var nötter täckta med choklad. mycket besviken! så jag får spotta ut allt sådant och bara äta glassen! för den va det inga fel på.

men nu har jag skrivit om allt så behöver skrivas om! så hoppas fan att ni läser eftersom att jag la ner tid. pusssss!

Miss Li – Ba ba ba

you can count on me like 1,2,3 and i'll be there.

heeeejsan!

sista praktik dagen idag! gick bra. va inte lika fult ös som vanligt så det va ganska lugnt ! men jag gjorde väl det vanliga..diskade,skar grönsaker,serverade lite! och eftersom att det var sista dagen fick jag ta valfri bakelse + en dryck. så det blev deras awesome morotskaka och en varm choklad med grädde! sen fick jag sluta tidigare också. och min moster kom dit och tog en kaffe sen så kollade på lite rea i affären bredvid.

jag och moster gick vidare ner på stan och skulle fixa en sak ? jag vet inte riktigt vad det var! sen gick jag vidare ellerj a oster också, så mötte jag upp nikki. vi tog en fika på landings och pratade om allt möjligt! sen gick vi och kollade lite överallt innan vi rullade in på o'learys! där amanda och felicia hade sin praktik. mycket fint ställe, där vi fick gratis läsk och grejer. fast jag blev tvungen och kissa 4 (!) gånger innan jag gick ! careface på den va ? sen åkte jag och felicia hem ! min syster min underbara syster ♥

juste ny header också som beckiiiis gjorde *KLICK* mycket nöjd. fortsätt fråga frågor på frågestunden också! kanske inte svarar imorgon eftersom att jag ska på cup med a-laget! men söndag i guess. men nu ska jag ta vara på det som är kvar av fredagskvällen så hörs vi! pusshej.


FRÅGESTUND!


svarar på lördag eller söndag. bror på hur många frågor jag fått!

korta tråkiga rubriker.

jag hatar att blogga engentligen men när jag ser alla andra skriva! ja då blir jag sugen.

praktik idag..nästsista dagen! ganska så skänt att äntligen få lov sen! och min syster kommer hem hit imorgon! mycket bra! men på praoen idag så skar jag grönsaker sen kom moster så jag tog en fika med henne. sen diska jag lite och åt och fixade massa påsar och grejs innan jag slutade! tog bussen hem med amanda och simon!

sitter och kollar på typ vinterstudion ? tror jag iallafall. och har ätit lite mellis! imorgons så ska jag och mina fina vänner freda börjesson och nikki classon ta en fika innan jag rullar vidare till o'learys och väntar in min syster !

jag har lust att skriva jätte jätte jätte jätte mycket ! men det finns liksom inget att skriva ...det är ju lite smått tråkigt ! vill börja med sån där typ dag 01 - dag 20 eller något sånt så jag verkligen måste göra något på bloggen varje dag! och jag vill fixa frågestund också men den är typ ingen som kommer fråga någonting! så jag vet inte vad jag ska göra ! ni kan ju alltid komma med förslag ? det skulle vara fint. men nu ska jag faktiskt sluta skriva och göra något vettigt ! pusshej.


bajs

bilden jag ska ladda in på massa kläder går inte att ladda in. så ni för nöja er med detta korta inlägg för jag orkar inte uppdatera.

snark

skiiituppdatering yes i knooow. men nu är det så att min fina vänner har tvingat mej att uppdatera så okej då!

första praktik dagen på praoplats numero 2! det är skitkul . får diska servera skära grönsaker smaka på alla kakor dom bakaaar hihih iget jag förväntade mej riktigt. men sen så kommer lina runt 2 snåret och säger att hon icke får praoa på landings ! vad är det för stil vaaa ? nerrå.. hon ska praoa på landings fast på ett annat ställe. men där sitter lina snäll som hon är och väntar på mej i cirkus en och en halv timme! mycket tack till henne. sen mötte vi upp sellin och tog bussen till träningen.

jag skulle egentligen tränat med a-laget men den träningen vart inställd pga kyla! så jag tränade med mitt egna lag istället. mycket bra träning för min del! nu ska jag bara skriva upp det i min träningsdagboook! snart är det ju camp 2 också! taggad t ill 1000 om jag ens kommer med! :) pusshej.


virus?!

förlåt för verryyyy dålig uppdatering.
första prao-veckan avklarad. även fast jag inte gick hela dagen igår och inte gick alls idag! men det har vart kul. vi har typ vart ute för det mesta sen vart inne lite grann och gjort lite saker och har även haft hasaloppet ! så det har vart kul och jag fick nyss reda på att vi fått presentkort på bio för 200 kronor ! underbara praaaao :) så nu har jag massa biobiljetter typ 5 stycken och nu ett presentkort. JAG MÅSTE GP PÅ BIO!

men jag är iallafall sjuk. ont i hela kroppen det svider i mina ögon och kliar och sen har jag lite feber! och jag vill verkligen verkligen verklige bli bättre tills imorgon ! men jag börjar känna mej lite bättre iallfall. nu ska jag kolla på tv lite grann och sen kommer mamma! pusshej!

i feel like the DJ is my bodyguard!

tjaaaa !

ligger i min nybäddade säng..eller inte ! men iallafall ...vaknade tidigt idag av min syster kom in i rummet och påminde mig om att vi hade träning, så jag kastade mej upp ur sängen och klädde på mej lite kläder ! sen åt jag och sen åkte vi.

träningen va bra najs. även fast det inte var så många där så va träningen intensiv! snacka om att jobba asset av sej. körde lite skott och sen spelade vi i ca en halvtimme! jag fick vara med tom och jocke, vi åt upp det andra laget. fast dom kom tillbaks i sista..! efter träningen möttes jag av en goood lunch och en väldigt lång varm dusch innan jag städa till rummet.

väntar på även en till god måltid innan mor min kommer och hämtar mej och felicia för att dra vidare till henne. eftersom att lilla jag har prao i "mammaområdet" så kan det vara bra att jag är där så jag slipper ta massa bussar och skit hemifrån pappa ! så det känns fint. men nu ska jag ha tråkiiigt ! pusshej.
Kelly Rowland – Commander


seriös tjej

fintfint


i tried not to cry as we said goodbye.

haha okej.. anonym om mitt senaste inlägg... jag kanske gillar utropstecken ? hihi :)

men vaknade ganska tidigt idag, runt 20 i 10! men det var av en andledning..att jag skulle spela match . så jag gick upp och åt sen ot jag lite mer sen kom mamma och vi satt oss i bilen och skulle åka..och gissa vad som händer då ? jo vilka ringer om inte sollentuna och säger att matchen är inställd! så alla brudar hade ju såklart redan åkt och vi fick ringa runt och meddela alla att det inte vart någon match.. jag som va så taggaaaad! menmen thats life.

ska väl åka till stan och införskaffa lite godis till denna lördag! puss

baby your a firework

hola guapas !

musik strömar ut ur lurarna. fint! skolan idag...lite smått jobbigt och kul! engelskan va hahah ja lite galen. sen tyska prov..muntligt! va jättelätt..hade fina samtal emellan åt med fint folk! sen no...satt med amandi och vi försökte jobba ..eller gjorde vi ? bilden va ju kul..fick göra om min mapp eftersom att min första blev skiiiiiiitful. sen hk!

stannade hemma hos max och adam i form av helens sällskap. väldigt fint! och deras syster är såååå gullig. sen fastnade bussen på väg hem också så anna och felicia kom och hämtade mej! och som + på det var jag helt ensam på bussen! KUL. aja taggar inför match imorgooon! puss :*


gothia 2010

3 februari 2011

hejsaaan!

finns inte mycket att säga. fick tillbaks so:proven idag! jag fick vg- ganska glá för det sörrni. sen vare friskis och svettis med alla fotbollsklassbrudar i 7an&8an! det va gal1 bra. shejkade assen av oss i 1 timme! måste bara säga att våran dansledare va en höjdare på att göra fula miner... haha! slutade tidigt idag också tummen upp för det! nu ska jag sätta mej och plugga lite (!) pusshej.

Labyrint – Kärleken?



den blick han ger mej har något speciellt!

yes yes yes säger jag bara! dödardagen är over och jag har överlevt! fick tillbaka svenska provet idag. ett resultat jag veeeerkligen vill ta och glömma bort! fick i alla fall g så det är bra så länge jag ligger på rätt sida satt säga. imorgon är det friskis och svettis med alla fotbollsklasser (brudar i 7 an och 8 an) så att det är bah och köra där. avslutade dagen med lina med lite prat på cupido! finte. 

har precis skrivit min nyhetsrapport som jag egentligen skulle redovisat idag men som jag totalt glömde! men nu är den fixad iallafall. tur att det är så mycket som händer nu så att jag iallfall har något att skriva om! pusshej

Bruno Mars – Grenade

det finns en gata där alla kan mitt namn!

tjeeeenare janne!

slutade 5 i halv 12 idag, gaaaanska så skönt! körde redovisning på svenskan också! gick väl helt okej. sen drog jag och felicia hem eller vi gick först och fixade hennes ganska så reeeetarded mobil som man inte kunde mmsa på ! men det funkar nog nu tror jag . inget mer att skriva ! tjaaarrå.

sommar,sommar,sommar!


RSS 2.0