think about me and remember im alone at the break of dawn.

goooodevning bloggiisen ! har inte lagt upp så mycket nya bilder har jag tänkt på..men da problemo är att kameran har fått lite jaa..fel eller vad man nu ska kalla det ! så fort man tar en bild blir den svart.. så ni får nöja er med galmla bilder !

har inte gjort så mycket ikväll faktiskt, mer än att kolla på tv och suttit vid datorn .. imorgon är det match mot sunnersta m flickor 94...DÖDA ! sen ska vi kolla på nå fyverkerier och baka och hålla på ! så det blir nog toppen. aja, vad äre på tv:n ikväll egentligen ? säkert nåt värt. nu orkar inte jag uppdatera mer för idag iallafall. så godnatt och hejdå!
'

somewhere in brooklyn

tjenaaare. började dagen med att dela ut ca 2000 gusk-tidningar i hela uppsala!  själv tog man dom varmaste skorno som uppfunnits , nämligen converse! kändes inte så förbannat bra efter 2 timmar ! efter det åkte vi till skopunkten och kollade på skor. men filippa får ju såklart inte som hon vill! där träffade vi malin & jossan en snabbis.

kom hem vid 2 och käkade lite mat. nu har jag och felicia städat vårt rum som för ca en timme sen såg ut som jag vet inte vad ! nu är det i allafall skiiinade reeent och såntdära. ikväll ska anna & amanda på stockholm horse show, så det blir en ensam kväll med pappa,simon och felicia tror jag! kommer säkert bli hur bra som helst. nej nu ska jag kolla lite television.. hejdå!

chooliaaa ssseeelliiin

jag tänkte ba säga att inlägget är tillägnat  http://jjuliassellin.blogg.se  !  den människan som inte uppdaterat på ungefär 1 halvt  år, och nu äntligen har hon också börjat uppdatera ! så heelloo ljuset har tänds :)  men nu har jag inget mer att skriva !  nu kommer ne tuff bild på mej...


bjuud bjuuud bjuuud, när en viss person inte kunder se en annan i webbkamera.

i will try fix you!

tjenahejsan väldigt dålig uppdatering! tänker inte rabbla upp alla skoldagar och vad som hänt och så vidare ! inte för att det hänt spelciellt mycket  :)

kan väl börja med dageeeen, började med att bussfan kom sent så jag och felicia kom lite försent till skolan till sällskap av en sen alexander. sen hade vi engelska förhör precis när vi kom, har ingen aning om hur det gick säkert helt okej.  på tyskan kollade vi film! sen hade vi prov, det gick väl heeeelt okej!  sen musik, gryymt! på hk:n va det också prov vilket jag trodde skulle gå åt ... jaaa. men det gjorde det inte ! fick g+  utan att ens ha pluggat så det är ju toppen.  sen gjorde vi köttbullar med potatismoooos!  finte.  sen åkte vi heeem.  tjaaarrrååå.

sprickor blev hål i fasaden.

tjaaa, bp-gusk 1-0 !  faaaaan, vi hade spelet ! deras mål va liksom orättvist! dom sparkade på linns händer så hon tappa bollen och sen in i mål! själv gick det hyfsat bra! bara att jag va så trött så jag dog ! och jag lyckades ta sönder min mobil igår också! slog den mot knäskålen och då vart det massa sprickor i skärmen och jag kunde inte se något. så jag och lina FÖRSÖKTE smsa alla att dom skulle ringa mej! men de var bara 3 som ringde till mej så ja. men jag hade ju som tur var en extra mobil hos pappa som jag använder nu!

idag vare skola , först bad i fyrishov!  såklart va det ingen tjej som ville blöta håret asså när man duschar innan man går in. så då kom nån muskelknutte och sa åt oss att duscha håret! sen simmade vi fram och tillbaka i 30 minuter. typ 40 längder seriöööst. mina armar dog efter 2 ! sen efter åkte jag felicia och lina till skolan medans resten av klassen sket i lektionen och drog på stan ist. sen va det vanliga lektioner!  nu håller jag på att döö av trött-het ! har alldeles precis gjort svenska läxan!  snart är det paradise hotel !  heeejdååå.

imorgon ska jag och felicia och event. figge hem till sara !  vi ska vara med adel tills sara kommer ! hahaha.

skönt att jag slipper bli 25..

ojojoj, min statestik steg något igår ! grejt .

vaknade klockan halv 12, satt mej vid datorn! har inte gjort så mycket idag, ska städa lite smått ! sen kommer lina hit med sin kamera så ska vi "leka" med varandra ! hihi. mulligtgulligt!  sen har vi match mot brommapojkarna ! tjarrååå.

fuuuutbuull

spelat match idag med f94 mot vaksala! förlust m 1-0! faaaast..vi ägde väl matchen , spelade absolut inte bra idag ! och som pricken över i:et så dödade nån min fot ? har väl bara vaksala att skylla på ! match imorgon mot bp ! TAAAGGAAAD! fast kallt kommer det att bli ! bit ihoppp, vi tog dom ju förut ! wish us luck ? ;)


royal with cheeseeeee

tjenaareee dålig uppdatering jag vet jag vet !  sitter i sängen och felicia spelar lite inneandy med förövrigt en fel vinkel!  sitter och smsar lite med moe.. om massa rätt och fel.

har inte kunnat uppdatera så mycket eftersom att jag för det första har varti i skolan, sen har jag haft mycket plugg ! som lönade sej . 12/15 på matten och 33/35 på kemin.

efter skolan igår drog jag till stan och mötte upp sellliiin, först träffade jag pj och billing dom söta pojkarna innan jag sen träffade matildi ! hahah. hon måste kännt sej jävligt dum när jag bah: känner jag dej eller ? jaja. sen träffade jag sellin och julia ! vi gick runt och pratade om allt och inget. sen skulle julia gå och jag óch sellin drog vidare till hemköp för att få med oss fetismat hem!  sen träffade vi johan,max och totte. men sen drog vi till bussen som rullade hem till sellin.

hemma hos sellin vare awesume! sellin öppnade sin present, hon vart så glad så att hon började gråta :') sen kom axel mitt i maten!  oförskämt axeeel, fy skäms! men seriöst, jag har aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket som den kvällen! det hände sjukt mycket roliga saker och axel blev tvungen att gå hem klocka 12 redan! då körde jag och sellin igång solsidan , fast vi han se 1 avsnitt innan vi somnade tillsammans i sellins mysiga säng ! bilder kommer noooog.  tjaarrrååå.

kvällens droooog:
 

värsta härliga känslan!

matteläxa 4,9,10 snart avklarade med mammas hjälp. engelskaläxan klar! kemi-prov och matte prov imorgon, behöver finslipas! annars är allt klart. känns ju greeejt! om jag nu ska gå i skolan imorgon. min mormor förbjuder mej...

grattis farmor ! (sjuk)

ojj, råka bli fel! det är visst inte farfar som fyller år.. det va farmor ! så grattis farmor ♥
men men, idag är jag iallafall sjuk! gick upp i morse med en groooov huvudvärk! tog en tablett, det gjorde allt mycket värre eftersom att jag höll på att spy av den ! ska ta en tablett till snart. jag gick la mej igen i morse och vaknade nyss typ. ska plugga lite snart och sen vet jag inte vad jag ska göra. säker kolla på film! mamma om du
läser : jag ska göra alla matteläxor jag missat tills dom talen jag inte kan så hjälper du mej sen! + att jag mår dåligt :( hihi nu vet du.   krya på mej ! puss.
lägg märke till pappa i bakrunden ! (y)   grattis farmor ! ♥

farsdag ♥


jag älskar dig pappa ♥

grattis farfar !

tjohejsan vad statestiken ökade igår ! greeejt!  fick lite blogglust nu ja , venne varför  :) eller jo min vackra syster amanda gav mej bloglust !

igår va vi på dop som sagt, det va massa barn och vuxna ! lite störande när man ska säga hej bah, typ 20 pers man ska säga "hej,filippa" "hej,filippa" "hej,filippa" osv. simons ide va ganska glasklar, man kunde ju liksom bara ställa sej på ett bord och skrika HEJ JAG HETER FILIPPA. fast jag vill inte framstå som nån galning, så jag hälsade som en normal människa. vi fikade massa gott innan jag och simon hittade ett awesume spel på övervåningen, det var ett pyyyyttelitet piano, sen skulle man spela låtar på det, vi spela massa kuliga låtar ! vi åkte hem runt 5 och handlade godis innan det.

vaknade idag att jag va så otroligt toanödiiig ! heerreminguuud. jag sov så sjukt skönt när jag sen vaknade ! jag kollade min mobil, hade fått en massa sms. jag sprang upp på toa! ganska osmart eftersom att jag visste att felicia skulle gå upp och greja vilket hon gjorde, hon letade efter massa saker , prasslade i godispåsar och jag vet inte vad! så det var ju bara att pallra sej upp, utan att få somna om. jag satt mej vid datorn ett tag, sen börja vi städa ! nu sitter felicia och fixar med mitt hår, ska till farfar sen eftersom att han fyller år ! puss hej.


grattis farfar ! ♥

andra sm-kvals matchen avklarad !

tjaaa !  bajsskola igår.. tråkig som vanligt !  gjordet typ inget speciellt, bara massa vanliga tråkiga lektioner. på hk:n så delade vi in grupper som ska vara tills julen ! jag är m kamali & maxwell, vilket jääääkla tema !  -.-  nerrå, men det blir säkert jättebra... sen på kväller gjorde jag och pappa goooodaste salladen. sen kolla film innan jag decka, jag skittrött.

idag vaknade jag klocka n 7, skulle upp och spela andra sm-kval's matchen! mot enköping, vilket gick bra!  vi vann med 6-0 ! jag gjorde 2 mååål :DDDD hihi.  har duschat och sitter och lyssnar på musik, ska fixa mej senare sen ska vi på "dop" eller namngivningsfest eller vad man ska kalla det ! kanske uppdaterar ikväll ! tjaaarrååå.



jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks. för dig ska jag göra det 1000 gånger om!

heej!  nu hinner jag uppdatera liiite mer än igårä ! :)  sitter och lyssar på daniel adams ray-gubben i lådan; så jäkla bra!

men idag i skolan så hade vi bah 3 lektioner ! vääldigt skönt ! först so fick tillbaka provet fick g+  säger som pappa: bara man är på rätt sida! heeelt rätt fari. sen hade vi fotboll, hann inte köra så länge för vi skulle typ prata om skador och sånt. så jag fick leka skadad ! sen skulle man linda ett bandage på en kompis, så jag fick vara syster filippa åt amandi, och hon åt mej! eller först fick åke va på mej, sen amanda! aja, sen tillbaks till skolan och äta. pannkakor ! sen have vi rast ett tag, jag sara och nour drog hem till sara och skulle hämta en sak, på väg dit träffade vi thaaa twins adam&max!

efter skolan drog jag och lina på stan och kollade lite skor och kläder! förbannat bra , hittade massa snyyggit jag tänker köpa. sen så kom axelutt och joeeeel, min saknade bäver ;$ vi prata lite, sen skulle joel gå och köpa skor med sin mamma ! hahahahah. så jag och axel gick till bussen och jag åkte hem och han hem ! inte mer med det.

sitter här nu och har presic stoppat i mej en megagod pastagratäng!  juuuste glömde att säga att jag lina matildi och kiki har matjour på onsdag ! på onsdag den jobbigaste degen evvaaahh missar vi ! lina blev sjukt glad och skrek så hela skolan hörde, men det är lungt  ! jag bah skrek med henne :) aja, ska kolla PH snart, sen engelskan. kanske träffa joel och axel imorgon, trevlans!  tjaaråååå.



update

skitsnabb uppdate nu! eller okej typ ingen alls! 

har haft plugg så har inte uppdaterat, nu kommer iaf en liiiiten uppdatering! skolan idag va jobbig, som alla onsdagar, så hade vi prov! som inte gick speciellt bra.  nej nu hinner jag inte! ska kolla PH ! :)
tjarrååå

our love was just a masquerade !

tjeena bloggen, inte så mycket uppdatering idag! jag har typ glömt bort bloggen (?)  haha! 

men vaknade tidigt imorse, skulle upp och ha match! sm-kval i futsal! vinst mot bälinge med 3-2 med nöd och näppe. gjorde mål i sista sekunden! jag gjorde 1 mål, lina 1 och marris 1! så sköööönt! skulle egentligen spela med 95orna imorgon men jag vill inte :$

efter matchen åkte vi till g centrum och skulle aktivera mitt kort och då vann jag massa saker! oliver,lasangeplattor,glass och diskmedel! hahah :)  sen åkte vi hem och nu har jag vart hemma.  + att jag är handikapp efter matchen eftersom att deras målvakt döööööööööda min rumpa! jag kan inte sitta , måste ha fetaste kudden unte rumpan, sen om jag lägger mej ner så måste mamma komma och hjälpa mej upp! inte grejt.  sista dagen på lovet imorgon ! mitt lov har fan vart asbra ! thanks to sara ! ♥    hejdååå.


gör inget om sommarn kommer tillbaka!

gubben i lådan!

tjaaa, hur mår alla ?  jag mår helt okej!

idag vaknade jag vid 10 av att mamma kom in. vi skulle ju upp och bowla nämligen! gick helt okej fick väl 5 strikar, är man stjärna så är man! men jag kom typ 3a hahah av 4a :$  efter bowlingen åkte vi och handlade! om 1 timme tar jag,felicia,julia,mamma och maria bussen in till city och käkar mat! förbannat bra!

tjaarrrrrå.

saraaaaaaa !

har vart hos sara så har inte kunnat uppdatera!

igår åkte jag till sara , eller vi skulle till allians och kolla innebandy! först blev det krångel, men det ordnade sig! sen kollade vi på lite matcher orkar inte skriva resultat eller massa sånt här ! sen åkte vi hem runt halv 5, sen fixade vi oss lite och åt . sen satt vi vid datorn och lyssna på spotify och pratade med adel. sen bestämde vi att vi skulle träffa upp adam och köpa chips haha! så vi gjorde det. sen gick vi hem till sara och kolla på amarican pie naked mile, så jävla bra! sen efter filmen så gick adam hem! sen gick jag och sara och sov, hah! smsade lite innan jag somnade.

vaknade runt halv 10. gick upp fixade oss och åt! söt som adel är diskade han alllll vår disk ! eller ja. sen åkte vi till allians IGEN. kollade på lite matcher träffade massa folk. måste bara nämna att sirius vann med 16-1 hahahah! sen åkte jag hem! jag älskar sara mohameeeeeeeeeeeeeeed ♥


sara banan imorgon med !

skööönt att jag har köpt hörlurar till datorn ! awesuume, 10:- på willys!  vääärt , för dom funkar alldelses utmärkt :)

idag vaknade jag av att felicia och julia kollade på solsidan, så jag gick in och kollade lite med dom, sen bestämde jag och julia att vi skulle baka! så vi bakade kladdkaka, fast då gick strömen! sååå..det vart lite fail då. men sen fixade allt sig och kladdkakan va wünderbar! medans vi käkade glass och kladdkaka så kollade vi på changeling! grym första gången, grym andra !

sen har jag väääääääärsta mensvärken, men jag tränade ändå. fast inte mycket alls, fick lägga mej på sidan jag började gråta som en fjolla :$  tur att jag hade mamma som mitt stöd. men det blev bättre så jag spelade lite i slutet. sen åkte vi till willys och tröstköpte godis, vilken fördel när man har ont i magen! så ska väll stoppa i mej det. sen imorgon åker jag till sara, gryyymt med inslag av adam! :)  skriver kanske imorgon om vi inte har fullt upp. tjarrååå.


k aaaa l l t

frusen tjej här vettö. har vart ute ett tag ! med johan,oskar,julia och max! haha klockrena typer. vi gick typ runt för det mesta, frös ihjäääääl så jag gick in och böt om ..sen va vi ute ett tag till innan johan skjutsa hem mej ! finteeee.

efter...


höstlov dag 3 !

tjena, vaknade av att pappa kom in och pussa på mej och sa hejdå!  fast jag somnade om i några timmar, medans mina reserande syskon kollade på film! sen vaknade jag igen av att felicia skrek och höll på och vill sitta vid datornm, då hade hon spammat mej med massor av"vakna!!!" sms.  är det lov så är det !

satt mej vid datron ett tag, sen packade jag lite !  sen gick jag till övervåningen där typ alla satt och kolla på nån sjukt äcklig film (skräck) haha!  sen ett tag efter va tydligen mormor utanför, stod och tutade med bilen, så vi åkte med henne till stan för att lämna lite saker. sen n'r vi kom hem skulle jag och felicia till kiosken för att köpa en tidning, men den fanns inte så vad tror ni vi köpte då ? hihihihihi :)  sen drog vi till julia, vi kollade på läskig film och nu är vi hemma hos mej!

jag ska klippa mej snart! det kommer en för&efter bild ..hejdååååå.

föööööreee....

RSS 2.0