Again and again.

Hallojsan.

Sitter i Eriks säng och har precis kollat klart på en film. Han åkte nyss till gymmet så jag är helt forever alone. Ska duscha och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Vi vaknade kvart i elva idag, rätt sent för att vara oss. Sen har vi inte gjort så mycket.

Stod i shorts och grillade korv som om om det vore mitt i juni. Livs ju! Sommar nu skulle inte sitta fel. Men nu ska jag dra. Min blogg kommer nog ändras lite idag hoppas jag. Får se! Puss


Bakom molnen

Hola!
Drog till Erik runt 10 imorse, eller landade innaför hans dörr runt 11. Vi drog till stan och drog spontant en lunch på Fugu. Finte! Sen åkte vi hem. Vi kollade på film och nu ska vi baka kladdkaka! Sen laddar vi säkert hem någon film och sånt också. Niceeee!
Imorgon ska vi ut tror jag, lär bli kvar här några dagar. Toppeeeeebra. Sen på lördag har vi 3 månader. Tiden går fort. Men nu ska jag hjälpa till. Pussheeej!

Söker någon som kan fixa min blogg.

Blä på min blogg. Verkligen. Ska hitta någon som kan redigera hela skiten en vacker dag! Vill att det ska vara lite kreativt och inte modernt och tråkigt. Om det är någon som är bra på att fixa bloggar och sådant så meddela mig. Antingen som kommentar eller [email protected] ! Tack på förhand.

We had a promise, babe.

Hej på er. Inleder med att säga att jag är så sjukt irriterad!!!! Gjorde nog ett av de längre inläggen från min sida här på bloggen men när jag skulle publicera så dog hela internet och allt försvann och såklart sparades det inte o utakastet så allt försvann.

Har iallfall spenderat dagen hos Erik. Från att ha legat ensam i hans säng i 4 timmar, till att sedan mysa och kolla på film och så till att sen lämna världens bästa och träffa en annan underbar skapelse, nämligen min pappa som jag inte träffat på snart 2 månader! Så det var skönt att träffa honom och alla andra här hemma.

Jag och Amanda har nyligen suttit och upplevt 5års barndomen igen. Vi kan bara vi vill. Nu ska vi ladda ner en rulle och glo på den innan vi somnar. Ingen träning för mig imorgon! Hostar som ja, jag vet inte vad! Beger mig istället hem till Erik och stannar där för gott (i wish) NEJ men jag vet inte hur länge jag blir kvar helt enkelt!
Heidooo. Uppdaterar imorgon om inte senare, har ju inget att göra dårå. Men hejdå!


Back in the days.

Tjenixen!

Sitter här och har precis kollat resor med mamma! Blir förmodligen en resa till varmare breddgrader i sommar skööönt.

Har tränat idag, gick över förväntan med tanke på att jag inte tränat på 2 veckor + att det var min svaghet-försvarsspel. Så att det gick bra är jag glad över. Har badat, käkar subway och även tryckt i mig en semla såhär på semeldagen. Ska packa för att imorgon vakna till liv vid 7. Aja, ska lägga mig med musik och sådant nu. Hörs imorgon! Pussen.


Föööör länge sen sist.


When I look into your eyes.

Hejsan.

Blir snabb uppdatering. Var hos Erik igår vilket jag kanske inte nämnt? Sen skulle jag träna men det vart inget med det. Sen hem och så bara.

Idag vaknade jag halv 10, gick upp och åt. Felle var snäll och lånade ut sin dator till mig så jag har laddat hem lite låtar och sånt nu och ska snart baka och sätta på en rulle. Finte! Imorgon bär det åter igen av till Erik. Sen på kvällen drar jag hem till pappa över kvällen och sedan dagen där på innan jag på torsdagskvällen har träning och åter beger mig till Erik. Ha det fint!


Agerar modell i tidig ålder.


19 Februari 2012

Heeejsan svejsan!

Gårdagen slutade bra till slut! Och började mycket bra imorse. Jag och Erik gick upp runt jag vet inte riktigt 10 kanske det var? Åt frukost och så. Hans pappa kom och hämtade oss vid klockan halv 1 tror jag. Så nu sitter jag i Eriks säng och glor på "datorn" allstå hans tv.

Ska snart hoppa in i duschen och sen kolla på lite film. Hörs kanske sen om jag har något vettigt att förmedla. Pusssshej.

Always on my mind.

Heeeej.

Skola igår. Rätt lugnt ändå. Sen drog jag forever alone en runda på stan i ca 2 och en halv timme. Sen tog jag bussen till Erik där hela dagen avslutades. Lika bra som alltid!

Vaknade imorse runt typ halv 8? Föööör tidigt. Sen drog vi oss till typ 9 innan vi gick upp. Jag tog bussen hem 7 minuter över 10 och har nyligen bakat en kladdkaka som jag Felle och Ollis ska tjocka i oss innan hon drar hem.

Senare ikväll kommer Erik hit igen. Mys de! Kanske uppdaterar senare. Ska försöka ändra bloggen sen också. Pusshej!


 ♥

Genauuuu

Hejsan!

Skola idag. Svenska muntligt nationella imorse, haha. Gick väl rätt bra. Sen massa andra lektioner som passerade fort fort. Efter skolan tog jag bussen hem och nu har jag precis gjort klart min NO hem uppgift. Skönt de! Ska göra lite tyska sen ska jag badaaaaa.

Blev ett kort inlägg känner jag. Mamma fick nyss sms om inställd träning men vet dock inte från vem. Så är lite osäker på om det är träning eller inte. Får se! Om jag ens tränar..har inflammation i ena foten och det är riktigt kallt så träning kanske blir inställd. Får la se. Puss hej.


Hej saknade ullevi.


För många ramlande flickor ramlar förbi.

Holaaaaa.

Hade världens bästa alla ♥ dag igår med världens bästa pojkvän. Den blir svårslagen om jag säger så! God frukost, grymt bra presenter, mysmiddag på stan och som avslut bio. En gång i Phuket.

Idag då. Lite mindra bra dag, fast den började bra som alltid när jag vaknar upp bredvid Erik. Sen rullade den väl på helt okej. Efter skolan drog jag och Felle hem och satte oss vid varsin dator med NO-arbete. Jag har 2 helt omöjliga frågor kvar nu som jag ska fråga läraren om imorgon. Annars har allt annat gått bra.

Imorgon är det skoläckel igen och jag känner för att dra en hemmadag i min säng, vilket aldrig kommer inträffa så. Bara att bita ihop. Sen fredag och sen ÄNTLIGEN lov. Och juste, skulle fått sovmorgon imorgon men nej då ska första halvan av klassen där jag är inkluderad ha muntligt nationella i svenskan. Sur blir man. Aja, snart ska jag äta sen kolla tv tror jag. Pussen!

Drog ihop en ny tillfällig header också, kommer en ny så småning om.

Det måste va på liv och död.

Hola!
Sitter här hos Erik dårå, medans han är och tränar! Skola idag. Kul. Inställd SO sista vilket resulterade en tur på stan och med vem om inte Erik? Gick runt ett tag innan jag tog mitt och drog hem till hans medans han tog sitt och drog till Diös.
Har precis gjort klart en NO-uppgift tills imorgon och ska börja med nästa nu som ska vara inlämnad på fredag. Bara och köra på ett tag! PUSSSSS
Ja det ser ut som att jag stryper honom, men det gör jag verkligen inte!

Tid passerar.

Assååååå, nu har han varit borta i 3 och en halv timme. Jag har alltså legat och degat med hans dator i 3 och en halv timme. Ville bara förmedla detta, eftersom att jag inte har något bättre för mig och vet ni vad? Till på köpet har hans mobil dött. Så mitt liv ser rätt osocialt ut. Får hoppas på att han kommer hem snart. ÅÅÅH.


Lose Yourself

Hejsan dåråååå.
Sitter i Eriks rum helt ensam nu eftersom att han precis drog till Samuel och sedan ska ha ner på stan för att uträtta lite privata ärenden jag inte får medverka i! Nice. Så vad gör jag då? Jo jag sitter och tar bilder på mig själv. Ego? Tack jag vet. Men iallafall.
Somnade rätt sent igår, eller senare än vanligt vill säga. Kollade på massa roliga filmer innan sömnen tog över. Vaknade kvart i 9 imorse. Låg och mös ett tag innan vi gick upp och åt. Sen har vi inte gjort något speciellt. Bara degat. Nej nu ska jag sluta blogga. PUSS.


Det kommer aldrig någonsin vara perfekt här.

Hej! Är på mycket bättre bloggnings-humör idag, asså på bättre humör över huvudtaget.

Skolan har väl rullat på som vanligt, även 2 nationella har passerat. Gick hyffsat på första och på andra ja...får vänta och se helt enkelt! Skrev nog alldeles för mycket.

I går drog jag hem till Erik medans han tränade. Sen kom han hem och vi mös och sånt man brukar. Idag vaknade vi tidigt vi åt och ja, mös och kollade film. Sen skulle han på match. Mamma kom och hämtade mig halv 2. Ska till honom senare ikväll förmodar jag.

Sitter just nu i myskläder och dricker saft! Ska äta snart och sen packa. Yeah. That's it. Pusssss!


UR ARKIVET. BLÄ KAMERAN STILL UNLOADED.


Svaren på frågestunden.

Postat av: Vickan
1. hur många har du strulat med?
2. Har du strulat med erik?
3. Hur kan du va så fin?
4. Jättefin blogg, läser den varje dag
Puss♥

Svar:
1. Har absolut noll koll på det.
2. Hehe ja det är klart.
3. Tack så mycket! Men det kan jag verkligen inte påstå.
4. Vad gulligt, tack så mycket! PUSS
Postat av: anonymous
hur många har du varit förälskade i, och vilka?

Svar: Ska jag vara helt ärlig så är det bara Erik, har inte kännt som jag gör nu för någon annan så Erik är den ända jag varit/är riktigt förälskad i.
Postat av:
1.Dom absolut 2snyggaste tjejerna i 8an - gränbyskolan ?
Berätta om dom, vad du tycker är bra och dåligt med dom, du kan gärna slänga in en snygg bild på dom också!
2.Har du ock Erik haft sex?
3.dina absolut närmsta vänner?
4.vad är det som egentligen har hänt med Wendela och hennes pojkvän? Är hon lika glad och sprallig fortfarande eller är hon typ 'deppig' pga det?
5. Säg dom 3 personerna (tjejer&killar) du vill lär känna bättre och umgås mer med båda på fritiden och under skolan - från gränbyskolan - 7an och 8-an
Tacksam för svar! Puss :)

Svar:
1. Parthena och Julia Andersson.
Parthena känner jag inte sådär jäääättebra, men hon är väldigt utåtriktad vilket jag gillar, en tjej som lätt får vänner kan jag tänka mig. Hon har hur fin klädstil som helst och hon är verkligen hur söt och snäll som helst. Finner inget dåligt med henne.
Julia har jag känns sen dagis. Vi har inte varit lika tighta hela tiden men i 5-6 kan jag tänka mig att vi verkligen tog tag i all vänskap. Så nu är vårat vänskapsband väldigt starkt! Vi bor 50 meter ifrån varandra vilket är sjukt skönt och hon är väääldigt gullig och snäll. Finner inget dåligt med henne.

Parthena                                                                                  Julia
2.Ja
3.Wendela, Sellin och Erik.
4.Det hände en massa saker, ett missförstånd som gick lite för långt.
Wendela är absolut lika sprallig och glad men det är svårt att släppa något såntdär så hennes humör är nog lite upp och ner skulle jag tro. Men mestadels är det på topp och det har blivit mycket bättre sen dag ett. Hon är stark och viker inte ner sig lätt alls!
5. Oj, i 7an är det ingen. I 8an av tjejerna är det Parthena och Aya. Sen inga killar.
PUSS
Postat av:
dom snyggaste killarna i gränby skolan ?

Svar: Erik!
Postat av:
Tycker du wendela är för ledsen för det med Fredrik?
Tycker du om honom även fast det han gjort mot henne?
Vad skulle du säga om dom blev tillsammans igen?
Absoluta bästavän?
Favorit affär?
Kram

Svar:
Med tanke på det som hände tycker jag inte alls att Wendela var för ledsen. Om jag var i hennes situation hade jag nog varit betydligt mer ledsen.
Jag känner inte Fredrik bra alls, men efter det han gjorde så usch nej. Jag hatade honom. Men nu när dom rett ut allt har jag ingen anledning till att hata honom. Men han är en rätt okänd person till mig, men tycker inte illa om honom på något sätt längre.
Jag skulle självklart bli väldigt glad för deras skull.
Wendela och Erik.
Gillar bikbok, h&m, holmlunds osv. Gillar en hel del affärer!
Kram.
Postat av:
Vad var det Fredrik egentligen gjorde mot wendis?
Puss

Svar: Redan svarat längre upp! Puss
Postat av: Sara
Vad har du för betyg? :)

Svar: Jag har 7 VG resten G. Är helt okej nöjd över de, ska försöka höja mig nu sista terminen.
Postat av:
1. 10 närmaste vänner på gränbyskolan(tjejer) i nian
2. ..respektive killar
3. 10 snyggaste tjejerna på gränbyskolan i nian
4. ..respektive killar
5. 10 bästa tjejerna på fotboll i gränby i nian
6. ..respektive killar
7. vad skulle du göra om erik gjorde slut?
8. vilken linje och vilket gymasium ska du gå?
9. absolut bästa vän?

Svar:
1.Tjejer är väl Wendela och det flesta tejerna i min klass.
2.Killar är det nog inte så många, Mokhtar, Oskar och Erik. 
3.Alla är fina.
4.Killar: ERIK!!!!!
5.Amanda Östervall, Lina Blomqvist, Wendela Mattsson, Egzona.
6.Killar: Erik Axelsson, Casper Skoglund, Alan Soufi, Oskar Englund.
7.Med tanke på hur kär jag är i honom i nuläget så skulle jag verkligen inte orka om han gjorde slut.
8. Celsius Elit, SAM-MEDIA eller HANDEL.
9. Wendela och Erik.
Postat av: Julia
Hur mycket satsar du på fotbollen egentligen ? Vill du gå riktigt långt ?
Dina närmaste vänner ?
Hur brukar du fixa ditt hår ?
LOVE YOU

Svar:
1.Jag vill ju satsa (de vet du) men i nuläget har jag fotbollssvaka. Fast det börjar gå uppåt nu men jag vill satsa till 100% och gå så långt jag kan. Hitta ett lag jag trivs i och köra på!
2.Du Wendela och Erik.
3.Brukar sova med fläta ganska ofta så att det blir lite vågigt, sen kan jag platta det till och från. Försöker platta så lite som möjligt med tanke på att det sliter på håret, men när jag får en ny bra plattång kommer jag förmodligen platta det mer men då med värmeskydd så håret inte slit ut. Sen drar jag upp det i en toffs bara. Antingen en hög toffs eller en låg toffs. Beror på vad mitt hår säger hehe. Om jag inte orkar göra något alls med mitt hår drar jag upp det i en bulle bara.
LOVE YOU 2!

Postat av:
Vad vill du jobba som när du blir vuxen? :)

Svar: Jag vill bli kock, inredare, jobba i affär, bli journalist eller bli fotograf!

Så det var nästan alla, valde att ta bort lite frågor jag redan svart på eller inte kom på något på. Hoppas svaren duger.

.

Ah hej. Orkar inte uppdatera, vill inte uppdatera. Hejdå.

FRÅGESTUND.


Med tanke på den dåliga uppdateringen drar jag igång en frågestund. Svarar på det jag känner för att svara på.


5 FEBRUARI

Heeeeeej.

Bra uppdatering! Eller? Inte speciellt.
I veckan har jag gått i skolan, pluggat, tränat fotboll, varit med världens bästa pojkvän och varit i Hofors och lirat SM.

I SM spelade vi mot landets bästa 95or. Vi gjorde en väldigt bra insats tycker jag och vi hade ingen målvakt med så vi turades om i laget. Tycker det var sjukt bra gjort av de som stod! Iallafall, åkte till Erik igår. Vi kollade på film och somnade ganska fort för klockan var mycket.

Vaknade halv 10 idag, åt frukost nyss och snart ska vi ut och dela ut massa reklam eller vad det nu är. Sen vet jag inte vad som händer. Men vi får se. Pusssss hej.

RSS 2.0