I just met you.

Tjena hej!

Sitter i Eriks rum och har precis gjort klart mitt astronomi arbete! Skönt. Dock var det hur svårt som helst. Ni kanske undrar varför jag inte är i skolan och det är darför att.. jag har sovit som ett as och jag kände att jag bara behövde få sova ut, sen hade jag ju arbetet att ta tag i. Och på svenskan hade vi en redovisning vi inte var klara med. Så jag kände att det var okej att hoppa svenskan när jag ändå inte skulle göra något, liksom att jag la tiden på något vettigare!

Igår åt jag med min fina vän, sen vandrade hon och jag runt på stan ett tag. Efter det var jag med Erik. Idag ska jag vandra runt med just pojken min på stan, då jag har lite pengar också! Ska byta om och sånt nu. Puss!


Dansa, pausa.

Orka att jag hade skrivit jättemycket sen hackade hela datorn upp. Iallafall!


Har inte uppdaterat på sjukt länge så det är på tiden nu. I veckorna har jag iallafall tränat, lirat match med uppland, lirat med mitt egna lag, träffat alla eliter i celsius, varit med Erik, haft nationella prov, haft vanliga prov, föreläsning. Typ det. Igår hängde jag med Nalin innan jag tog bussen hem till min fina.

Imorse drog han på match och jag åkte hem. Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och plattar håret. Ska nämligen på bio med pappa och alla därifrån. Har inte riktigt fått klart för mig vad det är för bio men det blir säkert bra. Sen efter bion ska jag hem till Nalin och sen ska vi på lagfest! Efter det drar jag hem till Erik. Puss!


Här glider kingen in.

Tjenare tjenare.

Vaknade på riktigt vid 11 imorse, sedan har jag bara legat i sängen och kollat på TV. Nu har jag nyligen bytt om och packat. Ska nämligen till fyrishov och kolla på Semi-final i innebandy mellan Storvreta och Falun! Ska bli sjukt trevligt eftersom att det var väldigt länge sen.

Direkt efter det drar jag och tränar. Sen hem och förbereda sig för skolan. Suck! Aja. Ska äta mat nu! Puss!


Tja gamal header.


I am a highway man!

Hejssssan.

Åkte till Erik igår som sagt. Sov kvar och vaknade hos honom idag runt 10 kanske? Vi gick upp och grillade för första gången i år! Dock gick det inte speciellt bra. Men till slut gick det iallafall och äta och så pjåkigt var det inte! Sen gick vi ner och kollade på filmer och mös innan jag drog hem, eller ja, vidare till coop! Skulle få plocka godis som ett påskägg, tog tuggumin,tuggumin och ännu mer tuggumin! Finte.

Sen när jag väl kom hem så satt jag mig i badet, hårinpackning, rakning och ansiktsmask och sådant välbehövligt. Känner mig som en ny människa. Ska fixa naglarna och baka! Ingen uppdatering senare skulle jag tro. Juste!! MITT HÅR HAR VÄXT 3 CM, FÖR ER SOM VILL VETA HIHI. Pussen!


3 cm längre nu ju!


Don't u, run away from the real.

Hola.

Vaknade 11 idag, har mestadels av dagen legat i soffan och kollat tv (nu när vi har alla kanaler över påsk). Sedan har jag hjälp Felle att välja kläder för hon ska bort, sminkat och fixat henne. Sen har jag bara dragit på mig lite kläder packat och nu sitter jag här och väntar på besked om när jag kan dra till Erik.

Mamma drar bort vid 4 så då är det bara jag och Fabbe hemma ett tag tills alla hans tjejer till vänner kommer hit. Forever alone blir jag då. That's life. Får se om jag uppdaterar senare. Puss!


Längtar till värmen.


Hon förväntade sig världen med fel ögon.

Dålig uppdatering. Dålig början på dagen, fortsatte i samma veva, dålig dag överhuvudtaget, lite bättre kväll när jag klickade hem lite kläder.

Well, anledningen till att dagen inte har varit så bra tar jag inte upp på bloggen. Det är något jag bara säger till mina närmaste. Det har inget med mig och Erik att göra alls. Ända jag säger är att jag har det lite jobbigt nu.

Under dagen hjälpte jag mor med maten, vi åt lite påskmat idag. Imorgon kommer jag må bäst igen då jag åker hem till Erik. Blev inget med Sellin idag heller, hon skulle få gäster så ja, fick spendera dagen mestadels för mig själv. Ingen ork till att uppdatera alls. Får se om det blir någe imorgon. Puss.


På onsdag är det dags!


Cause we belong together now.

Från förra torsdagen tills denna torsdag har spenderats med världens bästa pojke. Sjukt bra dagar. Ellert sjukt bra vecka.

Har hunnit med och träna 2 pass också. Idag vaknade jag väääldigt tidigt av att Erik under natten puttade över mig till den andra sängen, vilken är väldigt vääääldigt kall. Så där satt jag mitt i natten och huttrade. Efter några timmars jobbig sömn vaknade jag halvt irriterad. Klädde på mig varmt men då passade det att jag skulle ligga bredvid han i den varma sängen.

Under dagen lirade vi massa spel, kollade film och sen drog vi och kollade på fotboll. Sen hem och lirade FIFA. Har underskattat det spelet för länge. Eller är man i olika lag är det sämst, men så länge man är i samma lag är det kärlek.

Är iallafall hemma nu, första gången på 7 dagar. Imorgon ska jag kanske till Sellin och på lördag åter Erik. Sjukt bra lov. Ska umgås med fina mamma nu. Puss!


The road lead back to you.

Tjenare!
Sitter i Eriks rum helt ensam och lyssnar på musik. Har precis tränat. De dagar jag inte uppdaterat er om har jag bara varit med Erik. Har vart med honom sen i torsdags. Igår fyllde ju han år, så vi var på stan och han handlade upp alla pengar han fått och bjöd på cupido. Fin som han är.
Fick en fråga också, någon undrar vilket lag jag spelar i. Jag spelar i Gusk's A-LAG, i division 2. Kommer dock spela i både 4 och 6 också.Grattis världens finaste!

Grattis världens finaste pojkvän.
Du får mig hel, älskar dig mer än något annat hjärtat. Du är guld!♥

RSS 2.0