Svaren på frågestunden DEL 1.

Postat av: --
Vem är din älskade bästis?
-Sigge såklart. Fast har ju fler, Mokhtar är en av dom också.
Postat av:
Är du på g/gillar du någon?
-Har pojkvän så ja,jag gillar någon. 
Postat av: --
Är du oskuld?
-
Nej
Postat av:
Topp 5 finaste 95killar i Uppsala?
-Erik Axelsson, Fredrik Hovstadius, Pontus MB och sen kommer jag inte på fler.
Postat av: J
Fem finaste i ditt lag?
-Alla i mitt lag är fina! 
Postat av: Julia And.....
Vad tycker du om Wendela, Ines, Sofia Åberg, Olivia, Marija, Felicia, Molly och Lina B?
-Wendela: Wendela är en av mina bästavänner, hon ställer alltid upp och finns alltid när man behöver någon, hon får alltid ner ens fötter ner på jorden om man har det svårt. Finaste personligheten och även riktigt fin i övrigt. En vän som henne behöver vi alla.
Ines: En tjej jag inte känner så jättebra, men hon är iallafall supersnäll och skulle inte ha något emot att få lära känna henne bättre.
Åberg: Är en riktigt härlig prick man gärna skrattar åt och med (hehe) Hon är jättegullig och hennes skratt gör ens dag. Sen är hon en jäkel på fotboll också!
Olivia: Min janne. Kan verkligen prata om allt med henne, vilket jag uppskattar! Hon är som värsta livscoachen. Hon är nya Iniesta och även jättegullig.
Marija: Världens bästa människa. Så himla underbar! Hon är som Olivia som en livscoach, skulle inte klara mig utan henne i mitt liv. Hon får mig alltid på bra humör och ja, när jag är med henne går mina mungipor upp till öronen varje gång. Den bästa jannen som finns, och även en av dom bästa fotbollsspelarna i Sverige!
Felicia: Om det är min syster du menar så är hon ju helt klart den bästa systern i världen!
Molly: En söt tjej men en gullig personlighet. Alltid kul att vistas i hennes sällskap! Också hon en tjej man gärna skrattar med. Vi hade mycket bättre kontakt förr, men den har gått ner nu :(
Lina: En av mina bästavänner, och hon har varit det ända sen vi gick i F-klassen. Allstå i 10 år. Vi har haft lite till och från tider. Men även fast vi inte är lika tighta nu som i början är hon ändå en nära vän. Kan för det mesta dela med mig av allt till henne! Henne skrattar man ALLTID med haha. Fin är hon också! 
Postat av: ...
6 snyggaste killarna i Gränby?
-Erik Axelsson, Jakob Östlund, Oskar Englung, Pontus MB, Jonatan Qahoush, Mokhtar Sahli.
Resten kommer någon annan dag.

I'll take care of you.

Bra uppdatering.
Sov hos pojken min igår. Mysigt som vanligt! Sen idag har jag bara städat och sen var vi iväg på advents-fika hos släktingar, skulle åkt till slottet men de var tydligen inställt och framflyttat, men vi lär ju gå när det blir nästa gång. Fick massa jul-feeeling för första gången idag med massa jul-musik och massa lussekatter. Bra de.
Hade match idag också gick väl bra, orkar inte berätta om den alls. Vi vann med 2-1 och jag näta i sista 4. Nice! Nu har första snön kommit också, fuck to that! Orka snöööööööööö.....Pusshej!

Delar upp frågestunden i två delar, orkar inte allt nu på samma gång.



Save The World Tonight

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering. Skolan ovärt att veta om. Bara massa skitföreläsningar! Mådde/mår dåligt så åkte hem idag. Mår lite bättre nu. Iallafall. Har haft prov också, gick väl bra. Får se om resultat visar lika bra som det kändes.
Orkar inte blogga nu heller, en jävla massa saker som händer för stunden så vill bara pausa allt. Puss.

Im only smile like this when i am with you.

Hola!

Igåååår hade vi match, dock förlorade vi med 3-1 men det var kul ändå. Lyckades ju sätta det ända målet för oss vilket är awesome eftersom att jag suuuuuger på att träffa mål på futsal. Halleluljaaah!

Senare åkte jag hem till Erik, vi kollade på en massa filmer (skrääääck) hahah. Sen åt vi och somnade typ sent. Vaknade av att han tjockade ut sig över hela sängen typ klockan halv 10. Sen kollade vi film som vanligt. Sen skulle vi göra pannkakor men det gick ju som det gick, märks ju att vi har vg i HK jajamensan. Men sen gjorde han vofflor vilket lyckades lite bättre.

Åkte ifrån honom vid 3 och vidare till träningen. Jävla intensivt träningspass må jag säga. Åkte hem,fixade mat,badade och nu ska jag snart packa och sen kolla BECK! Svarar på frågestunden någon gång i veckan, finns ingen tid nu. Pusssss!

Kul rubrik.

Hej! Har inte orkat uppdaterat.

Men jag har praoat på Subway hela veckan, gjort mackor och massa annat. Kul kul.

I måndags hade jag träning och i tisdags efter min prao vandrade jag och Erik runt på stan i ca 4 timmar. Sen åkte jag hem, firade Lotta och efter det åter till Erik, sov kvar.

Onsdags var jag på öppet hus i Celsius, det är defenitivt skolan jag tänker gå i. Thats it. Utan funderingar eller minsta lilla betslutsångest, Celsius blir det. Sen möte med laget.

I torsdags tränade jag igen och idag var sista prao-dagen! Well yeeees. Min vecka typ! Uppdaterar imorgon. Puss!




GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN ↓


Frågestund!

Kör på en frågestund under veckan som jag svarar på nästa helg om jag har fått tillräckligt med frågor. Svarar på det mesta men inga onödiga och omogna frågor så bara onödigt om du frågar sånt. FRÅGA PÅ NU!

Jordens bästa pappa!

Som sagt så vill bloggen inte sammarbeta, får bli linjer som styckeindelning tills vidare. Lika bra!

Grattis på farsdag farsgubben, jag älskar dig till månen och tillbaka flera gånger om!

Vi faller med snön.

Får se om bloggen vill sammarbeta nurå..
Igår vaknade jag runt typ 10 av att min syster sprang runt i rummet. Hon skulle nämligen till stan. Efter att hon åkt somnade jag om en stund innan jag gick upp och gjorde mig lite frukost. Åt den och sen satt jag mig i mitt rum, jag bara satt. Fast sen gick jag mer till studion där pappa var och vi spelade och sjöng!
Senare bestämde jag och min fina vän Erik för att träffas. Så jag begav mig hem till honom, vi pratade och kollade filmer tills klockan var rätt mycket. Orkade inte åka hem, så jag sov kvar, vi slocknade runt halv 2, eller det gjorde iallfall jag. Fast sov ju inte natten igenom om man säger så. Men det funkade! Vaknade några fåtal gånger på morgonen också. Sen kom pappa runt kvart i 11 och hämtade mig.
Nu ligger jag här och ska städa snart. Matchen idag vart inställd, som alla andra matcher. Aja, ikväll ska vi till farmor och farfar och äta middag tror jag. Ha det bra, hej!


Allt går fel nu..

Asså riktigt irriterad är jag på bloggen. Den vill inte hoppa ner en rad mellan styckena jag skriver, det ser så himla jobbigt ut. Och jag kan inte fixa till det heller. Aja, det sammarbetar väl när det vill! Godnatt!

When i held you.

Tjenare.
Ingen uppdatering från min sida igår. Illa. Men vi kammade hem en vinst i skol-sm och är därmed vidare till semi-final! Fan så bra Gränby. Därefter drog jag hem till farmor och åt och sen hängde jag med Wendela utanför diös för fotbollskolling. Uppland p95 och ett Siriuslag. Nice!
Idag var det matte första, fattade inget alls men det gjorde min bänkkamrat som tur var! Sen sveriges längsta håltimme. Jag, Wendela och Tilda drog hem till Wendela, där det vankades tjockismat, kladdkaka och film. Vi hann med allt det, dock inte hela filmen, innan vi drog vidare till diös. Och orka allt som hände på vägen. Med ett ord punka. Sen träning. Sen åter till skolan för tyska-prov. Svåraste tyskaprovet i Gränby, helt klart! Sen so och sen no more school på en vecka (PRAO)! Skööööönt.
Men nu ska jag äta sen ta det lugnt. Hoppas på att pappa kommer hem från akuten snabbt så att det inte är nåt allvarligt. Puss!


Blogg.se......

Asså vad är felet på blogg.se ? Eller är det fel på min dator? Orkar inte att min blogg ser ut som kaos.

We found love in a hopeless place.

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera! Men jag har inte orkat ta upp datorn ur väskan, men nu är det gjort.

Laddar hem lite musik som vi kan ha imorgon i omklädningsrummet! Imorgon är det SM med brudarna i Gränby igen. Vi ska ta hem hela skiten hade vi tänkt oss. Får se hur det blir med det.
Men iallafall, idag var det skola, sen fyrishov som var sämst! Det är verkligen årets tråkigaste grej. Men nu är det överstökat som tur är. Sen tillbaks till skolan för 1 och ½ lektion. Sen vidare till stan då jag Amanda och Felicia drog till O'learys och käkade. Asgott. Sen fickvi massa rabatt!
Nu sitter jag hemma och snorar, börjar bli förkyld!
I övrigt om det senaste jag skrev, matchen slutade 2-0 till Uppland. Jag gjorde en bra match induviduellt så jag är nöjd. Men nu ska jag fixa mer musik och sen televisions tittande. Hare bra, hej!

Men kul

FAN VAD JAG INTE ORKAR ATT ALLT JAG SKREV FÖRSVANN. Tänker verkligen inte skriva om. Var typ 100000000000000 rader med text som bara försvann. Kul!

Aja, det ni får veta är att jag ska äta nu och sen drar jag iväg på match mot Uppland f95. Trevligt! Får se hur det går. Assåååååå jävla skit att allt försvann. Orkar inte! Pusshejdå.

Han gör allt för att göra mig lycklig.

Tjenare!

Har haft 2 underbara dagar med Sellin. Vi somnade rätt sent och jag iklädd hennes onepiece. Varmt? Jaaaaa. Vaknade runt 1 och jag och Sellin bestämde oss för att dra till Cupido. Mys, vi åt och snackade. Sen gick vi runt och kollade runt i massa affärer. Fick med mig en tjocktröja bara. Lika bra nu på hösten! Drog hem 4 och åt och nu sitter jag och min syster och myser ensamma hemma.

Vi har haft ansiktsmask och hon har målat mina naglar. Just nu visas Höllenius Hörna på tv. Bra kväll! Nu orkar jag inte skriva mer haha. Puss!


My heart is a stereo.

Hahahahahah hej jag lever faktiskt på riktigt. Ville bara säga till er att jag lever.
Är med Selle för tillfället, vi sitter och kollar på massa tråkiga filmer på min mobil hahaha. No life! Och nu sitter hon och tar ego pix, lite typiskt henne eller vad man ska säga. Va på stan idag och träffade Nikki! Vi åt på cupido och gick runt. Fick med mig en kofta flr 259:- och ett par byxor för BARA 29:- riktigt bra kap om jag får säga det själv. Men nu ska vi kolla skräckis och ta lite chirre. Puss!

RSS 2.0