Våra brister gör oss till människor.

Ursäkta min uppdatering. Har inte mycket att skriva om på dagarna eftersom att det inte händer så mycket! Men igår var jag hemma heeeela dagen..senare på kvällen åkte jag Felli och Julli ner till Vargspåret och lira lite fotboll! Gick inte så bra med min högerfot de inte.. men jag klarar mej fint!

Idag så drog vi till Fjällnora Beach runt 11! Vi hyrde trampbåt och blev uppraggade av några icke svenska pojkar. Lite komiskt sådär. Vi åt lira fotboll och åt glass osv. Felicia fuckade upp min fot igen (that bitch) Fast jag älskar henne ändå. Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket. Käkat chirre med dirre och kollat på television. Skulle egentligen träffat Ellinor idag, men hon kunde inte :[

I veckan lär jag åka hem till pappa någon gång, sen på onsdag tror jag att jag ska till Stockholm och repa inför bröllopet och stannar väl event. kvar där tills på torsdag och hittar på något kul! Såååådär ja. Allt för mig. Peace out brothers.


J
ag har kind of a tråkigt.

Du är bäst nu, men du var bättre förr!

Hej!

Sitter nybadad och gör ingenting för tillfället! Kom nyligen hem från en joggingtur i det svinvarma vädret. Satt fint det och foten blir bara bättre :] Förutom att den är svullen fortfarande så funkar allt bra..inga känningar än så länge! Eller känningarna kommer dock efter att jag sprungit men det sket man väl i!!!

Vaknade tjugo minuter i ett idag (!) åt frukost med Felle och Julle. Sen kommer mamma in med beskedet om att vi ska åka till Thuns! Ba på med kläderna och hoppa in i bilen och rulla mot Faringe asså. Vandrade runt där i några timmar. Hittade ingenting! Eller pippitröjan jag ville köpa fast inte kvar i min storlek :[ Men jag fick iallafall med mej lite saker. Ett par trosor,puder och lite godis! Sen köpte även mamma till mej lite strumpor och cykelbyxor som jag sha ha under shortsen när jag lirar fotboll!

Ikväll som andra alla kvällar händer inget speciellt om inget dyker upp. Vad som helst kan ju hända! Men imorgon ska jag se till att hitta på något iallafall!!! Pusshej.


Love you bästie! ♥

Hur långt kan en kille sjunka egentligen ?

Sitter och pratar i telefon med en underbar vän! Fast om en mindre bra grej. Jävla bög.. HUR LÅNGT FÅR MAN SJUNKA EGENTLIGEN. Åhhh! Men skönt att vi äger ut killen ändå :] Aja ville bara förmedla min ilska här i nuet. Pusshej.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort. Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Hejdär! Vaknade hell of a sent i idag. Typ halv ett (!) Skönt att få sova. Fixade mej och drog ner på stan med mamma och Felle. Vi träffade upp Julle och Julles mamma. Vi kollade runt ett tag..och det fanns seriöst ingenting! Letade som fan efter en pippitröja och ett spetslinne..tror ni det fanns? N E J. Sen satt vi oss på Panini och åt innan vi drog oss hemmåt. Jag fick iallafall med mej en ansiktsmask hem från Lush.

Vi har börjat planera våran kräftfest också! (Jag Felle och Julle) Kommer bli awesome! Men nu ska jag äta fillidutter och ikväll ? Bara chilla. Pusshei.


79:- ! Asvärt. Räcker till 6-7 användningar.

Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Hallå där! Sitter här heeelt nyduschad fräsch efter cirka 45 minuters joggning/rehabträning! Måste ju få veta hur foten sammarbetar efter skadan. Men allt funkade bara fint, ända gången jag får lite känningar är när jag springer allt vad jag har! Men snart är det säkert borta :]

Vaknade rätt tidigt av att mamma ville att vi skulle gå upp och åka till Fjällis och bada. Men jag orkade verkligen inte. Men som hon tjatade..i en hel timme och kanske lite mer ändå. Men jag fick iallafall som jag ville! Jag stannade hemma medans mamma och Felle åkte och badade i ganska så många timmar. Själv slösade ju jag upp alla dessa timmar framför tv:n! Men sen kände jag ändå att vafan.. jag måste ju göra någonting. Så jag tog mej en springtur. Har man tur som jag får man ju massa ragg på vägen hihi! Nej nu ska jag ut och steeeeka i solen! Puss.


BU FÖR MOBILBILDER.

Varför vill du stå med mej i regnet ?

Hello sunshines! Wazz happnen ? Själv sitter jag och har färg i håret.. eller hur man nu ska uttrycka sej! Jag färgar iallafall håret liiiite mörkare. Kanske kommer bild om det inte blir helt fult och misslyckat vilket jag inte tror :] Vaknade typ jag vet inte.. gick upp och åt och sen la jag mej i sängen igen. Där har jag legat mest hela dagen och inte gjort något speciellt! Jag vet inte heller hur kvällen ser ut.. men säkerligen någon film med Fille och Julle. Jaaa så blir det definitivt faktiskt! Nu börjar jag få ont i nacken för att jag sitter lite mongo.. :[

Åhhh min blogg är så galet tråkig så jag vet inte vad jag ska ta mej till. Vet inte vad jag ska skriva om eller vad jag ska lägga upp för bilder. Min kamera är trasig så det är darför jag aldrig har bilder på lager och jag kommer aldrig med några ider. Vad tycker ni att jag ska skriva om/förbättra osv ? Tacksam för svar.

Sista grejen..Grattis Amanda Östevall till landslagslägret. Så vääärd platsen! You go girl ♥



Det är han som får mig att le.

Heeyydär! Blev som jag ville..alltså en tripp till Gränby! Men tröjan jag ville ha fanns ju såklart inte. Hittade faktiskt ingenting alls :( Menmen! Jag och mamma satt oss på någon sushi-resturang och åt lite grann! Sen köpte hon en skydd till min Iphone-skärm. Privacy-ward hette det. Det är en sjuk smart uppfinning faktiskt! Det är svårt att färklara vad det är.. men det är typ sånt som är svart för andra i speciella vinklar. Sök på google så fattar ni nog hehe! Sen åkte vi och handlade lite och sen drog vi hem. Har inget mer att förmedla för tillfället! Får se om det blir mer uppdatering. Puss



Feeling hot,hot,hot!

Hey! Vaknade klockan elva idag! Riktigt skönt att få sova ut när man inte har gjort det på en vecka. Åt liiiite frukost och nu sitter jag och har allmänt tråkigt bara. Ska försöka övertala mamma om att åka till Gänby och leta upp en tröja/kofta som jag verkligen vill ha! Så får se hur det blir med den saken. Annars ska jag väl bara ta det lugnt. Pusselipuss.

Gothia 2011 är över.

WÄÄÄ :( Hemma nu från en otroligt grym vecka nere i Götet! Massa awsome upplevelser som jag inte tänker ta upp i detalj! Gick ganska bra också. Bättre än förra året iallafall! Mer om matcher och annat kan ni läsa om HÄR! Skadade mej dock under match två och kunde inte medverka mer på hela turneringen! Så jävla surt :'( Är typ ganska ledsen över det! Hoppas som fan att det blir Gothia nästa år också. Bilder kommer säkert dyka upp lite då och då! Pusshej.

Lite grejer vi gjorde! Vi hade det underbart i våra stugor, kolla VM hoppade upp och dunkade skallen i taket och spillde juice över oss och annat skoj. Vi dunkade musik mest hela tiden, några brudar tröståt kladdkaka med läsk (pga min fot som inte tillät liseberg) medans resterande levde på Liseberg. Men även vi kunde härja där när min fot blev bättre! Vi gled runt på Heden kollade matcher osv. Vi kolla finaler och hade ett hejdundrande kramkalas när alla skulle åka. När alla utom Jag Felicia Marris och Malin (Marris syster) åkt så bokade deras (Marris och Malins) pappa in deras och vårat lilla umgänge på O'learys för Helsingborg-MFF! Sen drog vi till Liseberg för en massa åkturer innan vi skulle hem. Då jag även vann en stor fet marabou! Stort cred till GUSK F96! Ni är bäst. Marija&Olivia.. ni förgyllde veckan extra mycket ♥ Pusshej.


Jaa.. vi är så bereddä på den där bilden! Killen i rött va stolt över att få synas med de gula <3


1 dag kvar nu!

Hellooo! Badade för inte så lång stund sen. Sista träningen innan Gothia vare idag också! Bra tempo och allt. Känns som att vi är i topptrim nu så det är grymt bra! Ska fixa lite nu sen ska jag sätta igång med packningen! Imorgon klockan 9 går bilen med 2 laddade brudar ( och 2 laddade lite äldre brudar ) ner mot Göteborg! Hur awesome som helst! Följ vår resa på http://guskontour.blogg.se ! GUSK F96 ♥ Peace.


Gothia 2010


Jump'in the line.

Shit pommes vad dålig uppdaterning! Men om dagarna som ni missat så ska jag fatta mej kortelikort :) Har varit med Sellin och fixat massa saker till Gothia (som är om 2 dagar !!!) Sen fixade vi presenter till människor som fyllt / fyller år.  Igår hade vi träning och då skulle vi ner på stan först. Gick runt där med en grymt stor skyllt och snacka inte om att vi blev utkollade haha! Men om ni vill veta mer så kan ni läsa om det häääär ! Btw, träningen gick bara fint och det va kul att få komma igång lite igen hehe :D

Idag vaknade jag runt kvart i 12 men det kändes som om att klockan var typ 6, så trött var jag! Men det eftersom att jag somnade runt halv 3 i natt. Och det darför att jag längtar så förbannat mycket till Gothia. Drog till Mormor och pratade lite med henne. Senare idag ska jag och några andra fina vänner hem till SnyggMolly och fira henne eftersom att hon fyllt år. Kommer bli awesome! Så det lär inte bli mer uppdatering idag iallafall. Pusshej!

Bilderna jag skulle ladda upp funkar tydligen inte att ladda upp..Men kolla Sellins blogg (länk längre upp)

Fyllt på sminkväskan, nessesären och garderoben!

Hejsan! Sorry att jag inte uppdaterar förns nu. Beror på att jag inte har orkat sätta igång datorn idag. Men ska fatta mej kort. Eller behöver inte fatta mej kort eftersom att det knappt hänt något idag! Men iallafall, vaknade runt 11. Satt mig vid tv:n ett tag. Sen lite senare åt vi lunch och sen åkte vi till Gränby Centrum! Införskaffade lite välbehövliga saker som jag tänker lägga upp bilder på nu!

Imorgon möter jag upp Sellin på stan så ska vi uträtta några ärenden! :) Puss så länge.


Puder kostade 49:50 :- och borsten kostade 29:- på H&M

Solpuder från H&M kostade 59:90 :-

Linnen från JC. Det åt vänster kostade 25 :- och det åt höger 50:- halva reapriset!

Garnier Pure Active kostade 62:- på ICA Kvantum och Aco Acnegel kostade 52:- på Apoteket.

Snälla ge mej två sekunder innan du ger upp.

Hola Guapaaas! Har precis tagit en rätt så lång dusch. Skönt!

Dagen har väl mest gått åt till att sitta här och vid tvn! Kommer bli fet som en ko. Jag känner att jag börjar bli sjuk också.. lite såhär innan Gothia.. Eller nej far åt pipsvängen med att jag är sjuk. Jag är så frisk man bara kan vara..:D Men min underbara vän Julia Sellin har gjort en otroligt awesome header. Typ lika awesome som hon själv fast nej.. hon är mucho mer awesome! I love u girl <3

Lakk hejdå.

Bara ordet får mig att rysa.

Hej! Sitter och har typ ätit frukost för inte så himla länge sen! Har förövrigt lite smått ont i magen..eftersom att gothia närmar sig med stormsteg. 6 jävla dagar kvar! Om om 2 dagar få jag träffa Sellin! Då ska vi planera och fixa massa saker , dra ner på stan och ihandla lite saker och presenter hohoho. Kommer bli så jädra grymt! Sen på söndag någon gång sitter jag i bilen på väg till vackra göteborg! Åhhhh bara ordet får mej att rysa till. Pusshej


Weirdest laugh ever!


Skojar du med mej eller ? Kan man skratta sådär ? Helt sinnes. Det gjorde min kväll.

Sverige till semi!

Hur kan alla alltid har något att blogga om ? Jag har aldrig något att blogga om.. Elle jo lite grann då. FINT att Sverige tog sej vidare till semi-final i vm efter ett stabilt resultat mot Australien! Så många misslyckade kvarts-finaler men nu går vi äntligen vinnande ur den striden! Dagens mål må ju ändå gå till Perry i Australien. Så sjukt snyggt! Känner mej lite som en eftersnackare i vm-studion haha. Shelins mål kan man ju inte klaga på heller.

Efter att den matchen var slut så drog jag ut och solade i cirka en halv timme! Men jag orkade inte mer sen! Jag verkligen hatar min fula fotbollsbränna. Skämms :( Måste verkligen få bort den på någon sätt. Hoppas det blir bra väder i veckan så jag kan sola bort den en aning hehe! Nej nu har jag inget mer att förmedla. Pusshej!

Vi kommer alltid att ha Paris.

Hello!

Ligger i min mindre mysiga säng och har nyligen vaknat. Har inte hunnit med så mycket idag men det blir antagligen bara en slappar dag om det inte dycker upp något annat! Uppdaterar väl mera sen. Puss så länge!


Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.

Guten tag! Wazzz happnen asså ? Själv har jag nyligen tagit en lång skön dusch mycket väl behövligt. Solade typ en timme.. men det kändes så ovärt eftersom att det inte va så varmt men ändå låg solen på.. men det kändes som om att jag inte skulle bli brun haha så jag ville inte slösa tid på att ligga och FÖRSÖKA få färg. Snart kommer väl pappa hem också.. har faktiskt inte köpt godis idag! Stolt jag känner mej så atteee..Aja!

Cirka veckan kvar till Gothia.. Hej taggad assåååå! :) Nu så ska jag ta mej något att dricka. Pusshej!

Är det lugnt om jag kallar dig baby ?

Heeej! Vaknade runt 11 hos mamma. Tog en rejäl frukost, satt och roade oss en stund innan pappa kom inrullandes. Åkte hem till honom och nu har han och Anna åkt på utställning! Den pallade man ju inte med hehe! :) Så jag och Felicia sitter och väntar på farmor och farfar! Vi drar hem till dom istället och är med dom lite innan Gothia och så. Nu kommer bild på dagens ockå [duktig filippo] hihi! :) Puss


Keps-Stadium
Linne-Monki
Shorts-H&M
Converse-Stadium
Ena benet ser rätt konstigt ut..

GUSK F96 ♥

Tjeeena mitt mellan bena heheh ! Sitter och har inte så speciellt mycket för mej :)

Allt löste sej med mamma idag. Hon kom och hämtade mej.. sen åkte vi hem och vände igen kan man säga! Mamma skulle på möte inför gothia :) Shit vad taggad jag blir av att bara se och läsa det ordet. Men iallfall.. jag tog med mej lite lakan som vi [Jag,Molly och Linnea] skulle göra skylltar av. Vilket vi gjorde. I skylltfixet ingick även en paus med glass och bär! Mycket välbehövligt! Nu har vi iallafall 1 awesome och 1 mindre awesome skyllt till gothia. Fast jag och Sellin ska göra en till skyllt, fast då en SUPER-MONGO-MEGA-AWESOME skyllt hehe. Men nu ska jag sluta skriva för idag ! Återkommer nog imorgon ! Puss.



I'm sexy and I know it - LMFAO

Men hallå där mongos! Jag sitter här och är så himla taggad. Rent allmänt liksom :) Men det är ju bara för att det är gothia och cirkus 8 dagar! OWERF IWAER¨QW QW jr ei293e +32w på det liksom. Jag och min gulliga lilla Sellin snackade rätt mycket om det på skype igår :)

Jag håller på och planera med mamma hur vi ska göra idag.. men vi har inte kommit fram till något vettigt en! Eller det har vi ju.. frågan om den planen kan genomföras AGENT007 hehhe :) Snart så har vi kommit fram till något bra beslut! Och våra träningsoveraller som vi vann kommer idag. Dock inte byxorna .. men tröjorna och det är ju alltid något! :D Sen har jag beställt nytt skal till telefonen eftersom att min liverpool skal va helt BLÄBLÄBLÄ. Eller det tog en halvtimme att ta av det från mobilen.. så jag har införskaffat ett silikonskal! Mycket bra pryl. Nu ska jag dra! :* Ciaoooo.

Dagens val

Har blivit bättre på det här med "outfit" nu eftersom att ni ville ha fler sånna bilder. Men det är fortfarande bara enkel outfit eftersom att jag bara varit hemma! :) (ser lite tjock ut hehe)


Magtröja-Gina Tricot (bra länge sen)
Shorts- Bikbok
Och underkläder från jag vet inte .. inte så big deal ändå!

Welcome to St. Tropez

Hej ! Lite bad update igår kan man säga! :)

Vaknade 10 imorse av att Felicia låg och knappade på sin mobil. Men det va ändå skönt att komma upp så tidigt. Vi gick och gjorde varsin smoothie och satt oss vid tv:n! Sen har vi väl inte gjort så mycket. Jag har suttit i min söng och fixat lite musik till GOTHIA listan ! Sen vet jag att Sellin läser detta så du ska bara veta hur mycket jag har kommit på till gothia! Helt sinnes :) Men nu ska jag kolla runt på fotbolls-sidor och sen vet jag inte.
Pussheeej :*


2 dl milda fil
50 g frysta björnbär (man får har vilka bär man vill)
1 msk mjölk
Socker (gå på egen känsla)


Fashion story

Hallå i stugan! Vaknade runt halv tio imorse. Tidigt och bra! Eller så kanske det inte va. Ligger i alla fall och spelar fashion stroy på mobilen.. det går inte riktigt så bra som jag vill! För det första har jag typ inga pengar kvar! :( Och för det andra så har jag jätte mycket kunder men typ inga kläder att sälja..men jag har kommit på en lösning.. så smart är jag! Så nu kommer jag inte gå i konkurs. Fan va onööödigt inlägg. Vem skriver ett helt inlägg om ett spel om inte Filippa?

Idag kommer inget speciellt hända antar jag. Just nu är jag ensam hemma och har sjukt tråkigt! Men men .. dagen är lång så vi får se vad som händer. Pusshej!

Testing

En "efterlängtad" outfit bild. Hahaha! Bara lite test för att se hur det blir och sånt. Puss!


Elitlägret tröja- elitlägret
Hotpants-gina tricot
Sen bh och trosor från någonstans.

Mange kom igen nuuuu

Hellu där! :) Sitter och gör ingenting för tillfället. Vaknade runt 12 imorse. Satt mig vid tv:n och sen vid datorn. Efter ett tag kom Amanda och sa att jag kunde låsa upp min mobil så att den funkade..vilket jag gjorde! Så nu har jag och Felicia suttit och fixat massa nummer och spel och sånt dära nödvändigt.

Ikväll lär vi se på en film och mysa [igen] Imorgon ska jag försöka dra mej ner till staden och möta upp min mamma för att fika lite grann och få mitt skal till mobilen. Puss så länge.



Drag me to hell. Filmen som gör så att du blir rädd för knappar.

O M G ! Precis kollat på sveriges och ja kanske världens äckligaste film från min synvinkel. Drag me to hell. Ett tips :Kolla aldrig på den. Hur äcklig som helst. Ville bara förvarna er som inte ha sett den.. för jag fick ligga och klämma åt Felicias hand heeela filmen. Och jag skrek en del också.

Men för er som gillar skräck filmer så är det verkligen något för er. Hahaha. Helt onödigt inlägg! Puss och godnatt! Om jag ens kommer somna...



Anywhere you are I am there with you.

Hej! :)

Dagen bjöd väl inte på något speciellt. Julia sov kvar hos mej igår natt tills idag. Vi åt frukost runt 1. Sen lirade vi lite fotboll och massa annat. Pappa hämtade upp mej runt fem. Åkte hem till honom och har fixat lite saker till min iphone. Åt nyss och nu har äntligen Felicia kommit hem också ! ♥ Vi sitter och sjunger lite.. sen ska vi sätta på en skräckis och bara mysa. Ha det gött :*

Think we kiss but I forgot.

Men hejsan! Sitter och typ halvsover..vaknade nyss! Inte såhär att jag har sovit tills nu utan jag var bara allmänt trött. Idag har jag varit med Jull-pull typ heeela dagen. Vi åkte in till IKEA imorse. Gick runt där och va med i någon tävling där man kunde vinna glass. Men när vi väl kom och skulle lämna in tävlingslapparna så funkade såklart inte glassmaskinen. Så vi drog! Till Stadium dårå. Vi kollade runt ett tag innan vi drog oss hem.

Julia gick hem för kanske en halvtimme sen.. hon orkade inte vara kvar när jag sov! Men hon kommer säkert hit snart igen. Men nu ska jag inte slösa mer av min värdefulla *host* tid till detta. Pusshej :*




Trötta tjejer på väg hem från Halmstad ohja.


One love, One goal!


Jag bara äääälskar VM-låten. Helt underbar! Och den får mig att tänka på gothia. Om två veckor smäller det!

Borta bra, men hemma bäst.

Hemma! Efter en otroligt grym vecka nere i Halmstad med en massa fotboll och ett otroligt mysigt gäng. Har gått helt okej för mej! Kunde gått bättre menmen. Sen gick min/biancas mobil sönder.. men jag köpte mej i ny idag. En IPHONE 4! Hehehe love it. Nu har jag inget mer att förmedla. Pussheeej :*


RSS 2.0