Bloggen ska redigeras ja.

Känner att min blogg är den tråkigaste som finns. Behöver veeerkligen redigera den mucho! Och jag kan inte ens fixa om så får väl be någon annan! Såatte..ursäkta röran. Det blir bättre snart. Pussen!

Det ballar uuur!

Hur ska jag skriva egentligen? Blir dödstrött på att sitta och fundera varje gång jag kollar på bloggen! Antingen i mitten, till höger eller till vänster? Jag har inte en blekfet jävla aning om det faktiskt.

Så nu skriver vi väl lite från mitten. När bloggade jag senast? Jag vet inte, torsdags var det nog. Hade träning men jag måde cp-dåligt så jag hoppade den. Pallade inte skolan på fredagen då heller. Ändå inte värsta mycket lektioner osv. Sen i lördags hade vi match mot VP tog hem tre poäng dårå. Narre! På söndagen dömde jag små-matcher. 225 kronor rakt ner i fickan ba. Sen vidare på match med Gamlis. Vinst med 7-1, lyckades göra ett mål och tre assist. Narre som farre.

Så nu kör vi från vänster. Imåndags så tränade jag med damerna, och sov hos farmor och farfar eftersom att jag hade sovmorgon på tisdagen (igår) tills klockan elva. Mycket skönt! Sen hade vi träning i skolan och sen med laget. Vår tränare lyckades komma en halvtimme sent såatteeeee ja. Idag var det bara vanlig skola. Inget märkvärdigt med det liksom.

Nu ska jag bannemej lyckas med att ladda hem låtar till min mobil innan jag kokar över...det funkar ju fasen aldrig. Juste Fanny började i vår skola, men nu har hon slutat. Arg tjej jag är eller! Btw så är det här ett annat sätt jag kan skriva på. Beslutsånges ja! Men nu ska jag kika runt lite. Pusshej!

There comes a time.

Hola guapas!

Sitter och har precis käkat tasoc. Gick ner! Idag då..bra häng på yrsa sen klockan 8 imorse. Började med en frukost på planen nicede. Sen reste vi lite tällt och fixade massa bord. Cred till Marris som lyckades ta sonder ett bord haha! Samlades för egen match klockan nio. Vann med 5-0 så.. det går bra nu! Efter kollade jag på Gusk-Strömsberg. Gusk vann med 1-0! Sen vet jag inte hur det gick för nittåtterna. Hoppas dom gick med en vinst i bagaget dom också!

Imorgon ska jag och Lina döma ett sammandrag. Massa fem-manna matcher från nio-ett! Sen kaaaaanske jag ska spela match med damerna..har inte bestämt mig riktigt än. Nu ska jag kolla runt på massa bloggar och senare blir det väl lite tv och bara lite hemmamys som vanligt. Funkar det också! Puss.


När en tjej berättar om sina problem för dig, då betyder det inte att hon vill ha uppmärksamhet, det betyder bara tt hon litar på dig.

Men tja! Nuså har mamma äntligen tagit med datorn hem.

Idag vaknade jag tidigt imorse..skola! Men min mage samt mitt huvud sa ifrån så jag stannade hemma istället. Somnade om och vaknade rätt sent av att Boriz låg på mitt ansikte! Men det va ändå great för någon gång måste man ju gå upp. Fixade lite frukost och satt mig vid TV:n och slog på en film. Karate kid! Efter typ 3/4 av filmen så hackade den upp sig så jag kunde inte se slutet, dock gick en annan film på tv:n.

Nu har jag precis ätit iallafall. Fortfarande lite ont i magen men huvudet mår bättre iallafall! Ska ta det lugnt resten av kvällen så jag kan spela imorgon. Måste fan ta och spela, jag och Bianca har ju kommit över ens om en sak som måste skeeee :] Sen får vi se hur det blir med min och Selles årliga sleepover som vi alltid annordnar när det är Yrsa-dagarna. Eftersom att jag ska döma 9 dagen efter så vankas beslutet hit och dit. Men vi får se hur det blir. Annars umgås ju vi all day imorgon och på söndag så det är lugna puckar. Men nu ska jag kolla runt lite. Puss!


Do it like a dude.

Tja! Blir bara en snabb uppdatering.

Sitter hemma hos farmor och farfar. Min mobil är död så jag har inget att roa mej med så jag slog på deras dator en snabbis! Passar på att uppdatera lite då eftersom att mamma tar aldrig hem datorn så jag kan blogga. Men skolan har iallafall börjat på allvar nu. Megafet tumme ner för det!  Bara att blicka framåt mot en grym helg med en massa fotboll! Blir finte. Pusshej :]


Jag vill leva fullt ut, jag är värd det.

Hejsan svejsan!

Hänger framför datorn som vanligt typ. Sitter och lyssnar på River Flows In You, som vanligt typ! Underbarre låt det. Har bakat kakor [som inte mamma vet om] hehe. Man passar ju på när hon inte är hemma :] Har match senare idag så bara att tagga till vettni! Krossa RIK/MIK typ. Aja, ska grabba en kaka och kolla runt nu! Pussssen!


DM-silver.

DM-finalen idag slutade med förlust tyvärr. 4-1 men vi hann iallafall få in ett mål. Och det va grymt bra kämpat av oss för vi gav fan inte upp! Underbart. Men man kan inte alltid vinna.. eller jo det kan man. Men saksamma! Jag älskar er flickor. Ni är gryma ♥ Och kom igen, Dm-silver är inte så pjåkigt heller. Nu tar vi hem serien istället.


I can be your queen if you can be my king?

Hola. Bara 5 dagar och 23 timmar sen. Saknat mej? Naw gulliga ni är.

Har inte kunnat uppdatera pga att jag inte haft någon dator och jag har försökt förgäves att blogga med mobilen men det funkar inte alls. Sinnes vad sur jag blir :[ Men jag minns inte när jag bloggade sist. Eller jo, 5 dagar och 23 timmar sen. Alltså har jag inte berättat om skolan.

I måndags fick vi bara lite material, skåp osv. Schemat var helt okej faktiskt! Fanni har ju börjat också! Underbarre :] Slutade klockan halv två. Sen dagen efter hade vi vandring. Med regn blixt och åska till på köpet. 7 km med tunga blöta kläder.. Finns väl bättre. Vem bryr sej egentligen om vad jag gör i skolan? Behöver jag fortsätta.

Efter skolan igår var jag med Tim och Erik ett tag. Träffade massa andra folk på stan såatt det va nice. Drar upp ett annat inlägg om DM snart. Pusshej!


The moment i met you.

Tjaaa!


När vaknade man idag då? Typ 11. Gick ner och pickade up mina matchgrejer och böt om. THERE IS A STRANGER IN
MY BED
haha hade lust. Iallfall, gick och väckte Felli och vi snackade lite och kollade på massa sinnes gamla klipp på hennes mobil. Sen böt hon också om. Vi åt lite innan vi drog vidare till Årsta IP där den vankades match (som jag sagt 3 gånger nu) Stabil insatts av oss vilket ledde till vinst med 3-0!!!! Underbarre. Spelade som ett asssss med min fot. Skiiiit :[ Men vinst är vinst.  Min underbara vän Marija var där också! TABBE. Hahahahhahah. Sara har också kommit hem, bara glada miner idag vettö!

Har badat och käkat. Nu ska jag blanda ihop något och sätta mig vid tvn och kolla Malmö FF-AC Milan. Pusshej.




River flows in you.

Tänkte bara visa en låt som jag bara kan sitta och lyssna på hur länge som helst. Den får mig och tänka på allt och inget. Så underbar! Fetamycket kärlek till den alltså.


Sudda,sudda,sudda,sudda bort dom som, hugger dig i ryggen när du vänder dig om.

Tjeeenare!

Här sitter man igen då. Har hunnit med fotbollskollning på Vargspåret. Drog efter första halvlek eftersom att det gick åt helvete för Funbo! Drog till Julia och hämtade hennes saker eftersom att vi skulle äta massa kräftor och paj osv. Har iallafall hunnit med det också. Smarrigt värre! Ska snart ära chirre och dirre! I min ensamhet faktiskt.. eftersom att Julia och Felicia drog iväg.

Imorgon är det match (jag vet att jag sagt det förr) Är så vaaaaansinningt taggad. Helt sinnes hur man kan vara så taggad. Uppsala derby ja! Gusk ♥ Nej nu ska jag kolla på "The battle of the idiots" klockrent. Puss!


Min underbara vän..som kanske inte är så underbar hela tiden (syftar på vad hon precis gjort på bilden) Hehe.


Ååh nåt stort på gång, för det är kö från gatan upp till hallen.

Tjaaaaa!

Här sitter man då, käkar lite glass (piggelin) Det får mig att tänka på Selle som drog till Turkiet för cirka 2 timmar sen. Avundsjuk brud är jag ja. Åkte mot Willys till 12 idag och fixade det sista inför ikväll nu när det är Kräftfest! Kommer bli underbarre :]

Imorgon är det match, Vaksala-GUSK klockan 14:00 på Årsta IP. Kommer bli årets galna match haha. Skitkul! Nej nu ska jag ta och fixa mej lite grann innan jag drar iväg till Vargspåret och kollar in P97:s match. Hörs kanske senare idag. Pussssshej.


I don't care if the hole club is here, cause the party is in my head.

ASSÅÅÅ SHIT VAD SKÖNT ATT VARA HEMMA. Har aldrig känns den känslan förr.. att bara komma hem tvätta av sej sätta sej ner och bara liksom aaaaah, så underbarre!

Igår vad jag med min söta pingla Sellin! Vi fikade kollade runt på stan och massa sådant innan vi drog hem till henne och fixade oss inför träning. Tränade, tråkigaste träningen ever faktiskt. Sen åter till Selle och fixa chokladbollar. Sen datorsittande och sådant till cirka 2 på natten innan vi båda somnade in stillsamt i Selles soffa (nej vi dog inte vi somnade) Hehe.

Vakande 8 av att Johan ringde, vi snackade ett tag innan jag dog (somnade) Fast Selle hade tagit upp hela soffan så jag fick ta för mej av den feta ytan golvet bjöd på. Tog några sekunder innan jag fick känningar i min rygg, fick ta allt mina ögon skådade och byggde mej en fin madrass och somnade om på den. Vakande runt 12 och åt, sen till stan för inväntning av Bahar väntade i cirka 3 timmar (!) innan hon slutade jobba. Vi drog till Stenhagen och lira lite fotboll med Marija.

Kom hem nyss. Fick sitta och vänta på bussen i stan i cirka 1 timme. Kallt? Ja det kan ni skriva upp. Sen när jag kom hem var ingen hemma och jag hade ingen nyckel så jag fick springa runt hela området och leta efter min mamma, och min mobil hade dött så allt var kaos. Men nu sitter jag här och äter en fin smarrig tacos. MMMMMMM! Nu orkar jag inte skriva mer. Och ni får ursäkta felstavningar i detta inlägg men jag orkade inte anstränga mej värst mycket. Peace out!
Aa mina läppar ser helt konstiga ut.


Superstolt hon vill veta vad jag tänker. Baby om det ändå var så enkelt.

Hej sötnosar! Saknat mej? Aaa tänkte väl det.

Dagen har rullat på, fast har inte gjort speciellt mycket. Städat och packat lite för imorgon ska jag till mamma (eller sova hos Selle) Måste snacka med mamma om den saken. Sen har jag legat i soffan och kollat på Desperate Housewives som vanligt. 2 säsonger kvar och det har äntligen börjat bli spännande. Mamma kom med min Pippi-tröja idag! Som jag längtat. Sitter med den på mig nu faktiskt. Hehe. Har laddat hem massa filmer vi ska se ikväll (Jag,Amanda och Simon) Eftersom att pappa och Anna är borta. Så vi har FF! Nej nu ska jag kolla på DH igen! Peace out guapas.


Tell me how bad you want it girl.

Hey!

Ligger här i min säng och har nästan precis slängt i mej lite frukost. Vet inte alls hur dagen ser ut! Men jag ska nog packa och städa eftersom att jag ska till mammas house imorgon. Ska träffa Wendela också tror jag! Blir toppen de. Förövrigt är jag galet sugen på kladdkaka.. måste verkligen haaaaaa! Nej nu ska jag inte slösa mer tid här hehe. Pusshej!


Skillnaden mellan mig och henne? Jag kan få honom att le med byxorna på mig.

Hola guapas!

Sitter med blött hår iklädd mitt nya linne jag fyndade idag för endast 35:- ! På fingret sitter även ringen jag köpte som jag ska ha på bröllopet. Allt är snart fixat inför det. Ska dock skaffa lite armband och sånt! Drog iallafall ner på stan runt tre. Sen tränade jag halv 6 tror jag till klockan 7. Gick åååååt skogen med fot-jannen. Sen när jag kom hem var det grillat! Mums :] Nu ska jag ta och ladda ner movies. Pussen!


Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag.

Tjo tja tjena.

Vaknade tolv idag. Pappa skulle egentligen väckt oss alla klockan tio för lite rep men så vart det inte. Istället satte vi igång när vi vaknade och ni kan ju tänka er hur det låter när man är helt nyvaken. Inte så speciellt vackert med andra ord men det lär bli bättre för igår när vi repa då lät det rätt bra (för att vara första gången) !

Idag ska jag kaaaanske ner på stan om jag orkar. Annars ska jag bara chillirilla med livet tills det är träning! Sen får vi se vad som händer ikväll. Måste iallafall träffa Sellin Piggelin innan hon drar vidare till Turkiet. Aaa jag är en avundsjuk tjej. Nej nu ska jag fortsätta äta av min mumsiga kladdkaka. Peace out!

Btw, min dator funkar igen helt AMAZING. Fast jag gillade den mer när den var fuckad..för nu är den så hiiiiimla seg och jag kan inte ladda hem låtar och sånt. Så lite negativt finns det i det positiva hehe. Puss.


Ju mer dom spottar på mej desto snabbare kommer jag blomma.

Tjenare mooors!

Kom nyss ut ur duschen! Hur skönt som helst! På eftermiddagen/kvällen så repade vi lite. Lät rätt bra för att vara första gången. Sen drog vi och handlade lite..jag köpte en massa godsaker till ikväll! Fått lite abstinens om jag inte får Frödinges Kladdkaka. Och såklart var gud på min sida nu faktiskt...det låg en ynka kladdkaka kvar och bara väntade på mig. Thank's for that! Nu ska jag snart äta lite smått (varma mackor) här på kvällskvisten. Sen blir det Bad teacher! Ni får ursäkta bildtomma inlägg men som sagt så är alla bilder på datorn borta :[ Pusshej.


Jag är upprörd..ja det är jag.

ÅÅÅÅÅÅÅÅH. Faaaaaaan! Ursinnigheten som VERKLIGEN uppstår när man inser att ALLT på datorn är borta! :'( Alla bilder,filmer,musik,program verkligen allt. TACKAR GUD FÖR ATT DU VA PÅ MIN SIDA DÄR. Fast nej. Hur förbannad som helst. Assååå åh, vill bara gråta som ett litet barn vafan.


Då kör vi igen!

Okej nu kör vi på igen!

Känns så tomt på något sätt att inte blogga men nu ska jag fan ta mej i kragen och blogga som bara den! Eller okej..ska jag överdriva lite mer? Hihi. Idag så vakande jag hyffsat tidigt och åt lite och laddade hem Saw III! Har sett Saw I och Saw II så då äre ju dags med trean också! Kan ju meddela att trean har varit äckligast hittills. Fast den förstörde också lite.

För övrigt har jag Felle och Amanda kollat igenom snart alla säsonger av Desperate Housewives! Ja man blir helt besatt efter bara ett avsnitt så jag är tvungen att kolla allt! Haha. Snart ska jag repa och i veckan ska jag hitta på massa saker så det blir fina firren. Har skaffat ett par bröllopsskor också. Narre de! Nu ska jag även kolla in lite andra bloggar osv. Puss!


Bloggpauselipaus

Shit pommes vad dålig uppdatering! Förlåt men jag orkar verkligen inte!

Tar bloggpaus för tillfället så får vi se när jag är back on track igen. Men det dröjer nog inte så länge.

If i asked him once, what would he say ?

Svar till: Hej! Som frågade vad Felicia gjorde med min fot.
Vi lirade fotboll så hade jag den uppe i luften så kommer hon och trampar ner den så den hamnar en aning snett.

Här har ni förövrigt tjejen som inte orkar uppdatera. Idag då? Vakande rätt tidigt av att mamma väckte mej och frågade om jag vill åka med och bada. Kollade ut.. såg rätt mulet ut så jag tackade nej! Låg hemma och kollade på fílm och tyckte synd om mej själv. Sen kom Linus.. min brors kompis och va så jävla jobbig! Vi drog iallafall igång en ny rulle som heter Arthur! Sjukt rolig film.

Nu har jag precis kommit in från en cykelrunda och massa mat hos grannarna. Nicede! Nu ska jag förmodligen bara sitta och stirra in i väggen eftersom att inget annat dyker upp. Imorgon ska jag och min saknade mupp Julia Sellin träffas och antagligen bada om vädret tillåter det! Tills dess så får ni ha det riktigt bra så hörs vi nog imorgon. Peace out guapas.


RSS 2.0